בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
פרופיל הורמונלי עדיין לא סיימתי pct מה אומרים ?
לגבי hb ולגבי hct לא יודע, לוקח אותם בעירבון מוגבל, בבדיקות דם בשערי צדק לפני ההקזה האחרונה יצא 15.4 hb ו44 hct , לא הגיוני שיעלה סתם ככה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200323-143721.jpg
    Screenshot_20200323-143721.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 170
  • Screenshot_20200323-130348.jpg
    Screenshot_20200323-130348.jpg
    KB 79.5 · צפיות: 131
האסטרדיול כבר למעלה מחצי שנה בטווח הזה ,אז נראה לי שאתסף בהחלט, כל כדור של 50 מ"ג כל 3 ימים למשך שבועיים?

מזל שאתה קיים 🙌
פעם אמרת כי במהלך הסייקלים לא נגעת בA כמעט. ץ.. אז תכלס הגיוני?

האם מקובל לקחת ארימדקס במקביל לנולבה?
אין פה מקובל, פשוט בדרך כלל לא עושים בדיקות דם במהלך PCT ואין אפשרות לווסת רמות של אסטרוגן באמת
נגיד במצב שלי בpct?
טמוקיספן חוסם בגוף את כל הרצפטורים אליהם אמור להקשר אסטרוגן - המוח מבל סיגנל שאסטרוגן לא מגיע לרצפטורים (הם חסומים) ומתחיל תהליך של עידוד ייצור של הורמוני מין. כל החסימה הזאת לא מורידה את המרה של אסטרוגן מטסט, כלומר אסטרוגן לא יכול לפעול כי הכל חסום, אבל יכול להיות מלא ממנו - מה שיהווה בעיה ברגע שטמוקסי ייצא מהדם.
האם ייתכן כי hcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו? או שרק בעקיפין בגלל הטסט שהוא מייצר מהאשכים שמומר לאסטרוגן?
בדיוק השני, אצל גברים בגוף דרך יחידה לקבל אסטרוגן זה מטסט שאשכים מייצרים ואז בעזרת ארומטאז להופך אותו לאסטרוגן.
לא יהיה לבנאדם אסטרוגן
לא יהיה בכלל, רואים את זה כאשר מישהו לוקח הרבה AI. זה לא מצב תקין כמובן.
נראה לי הוא מתבלבל עם כלומיד, יש לו אנסטרוזול של 1מג, אבל מסכים בהחלט חצי כדור פעמיים בשבוע יסגור את הפינה
פעם אמרת כי במהלך הסייקלים לא נגעת בA כמעט
לפי בדיקה של רק אסטרוגן לא תוכל לדעת אפ יש בעיה או לא, מה שחשוב זה יחס בניהם. בסייקל שיש לך מעל 100 טסט גם 200 אסטרדיול כנראה לא תגרום לך לשום בעיה, אבל כאשר אתה עם טסט אפס או קרוב לאפס אותה רמה של 200 תגרום לתופעות לוואי - ראינו את זה אצל @BeN35 ועכשיו גם אצל @Gnfit שהוא עדיין סובל עם בעיות ליבידו אבל הטסט הטבעי שלו עלה

• פותח/ת השרשור
אפשר לחתוך לחצי גם ..
50 זה מלא .. 25מ"ג פעם בשבוע עד שתתקרב לאסטרדיול 60-80 ..
כן זה מה שאעשה!.
פעם אמרת כי במהלך הסייקלים לא נגעת בA כמעט. ץ.. אז תכלס הגיוני?
אף פעם לא נגעתי. וגם אף פעם לא בדקתי על כמה עומד אני רק זוכר שהיו ימים שהייתי מתעורר אחרי זריקה ונראה מפוצץ מים כאילו עליתי 6 אחוז שומן, וזה היה מתאזן יום למחרת. אני אקח חצי כדור אחל מהיום ונראה מה המצב ואיך מתקדם.
לפי בדיקה של רק אסטרוגן לא תוכל לדעת אפ יש בעיה או לא, מה שחשוב זה יחס בניהם. בסייקל שיש לך מעל 100 טסט גם 200 אסטרדיול כנראה לא תגרום לך לשום בעיה, אבל כאשר אתה עם טסט אפס או קרוב לאפס אותה רמה של 200 תגרום לתופעות לוואי - ראינו את זה אצל @BeN35 ועכשיו גם אצל @Gnfit שהוא עדיין סובל עם בעיות ליבידו אבל הטסט הטבעי שלו עלה
תודה רבה יא מלך !!
סה"כ
התחלתי עם 2 אמפולות של פרגניל, לאחר מכן, עט אוביטרול, ואז כלומיד של וורטקס שהוא עובד כמו שרואים, וטמוקסי רפואי. למי שהמידע הזה יעזור בעתיד בהווה שינסה לפני שהוא זורק כסף לרופאים פרטים.

8 שנים רצוף על חומרים וברוך ה' זז שם משהו זו התחלה מעולה.

@Pharmacist
אז מה הפתרון?
אני עכשיו כמעט חודשיים ללא לוטרזול
ובחודש שעבר העלתי לפה את הבדיקות
שהטסט כבר ירד מעט.
היום ההרגשה כבר שוב זיפתית,היה לי גם שבוע מאוד קשה על סף הדיכאון.

רוצה לאמר שאצטרך ai לכל החיים בערך?

• פותח/ת השרשור
@Pharmacist
אז מה הפתרון?
אני עכשיו כמעט חודשיים ללא לוטרזול
ובחודש שעבר העלתי לפה את הבדיקות
שהטסט כבר ירד מעט.
היום ההרגשה כבר שוב זיפתית,היה לי גם שבוע מאוד קשה על סף הדיכאון.

רוצה לאמר שאצטרך ai לכל החיים בערך?
הרגשה של כולם בתחת , לכן זה משפיע.
בדרך כלל הרמות של הטסט יורדת לרמה הטבעית שהיית לפני. נניח שהיית בריא עמדת על 14-16 אתה תחזור לשם. ואין עם זה בעיה. אני כרגע על 10 ועליתי במשקלי עבודה ואני כבר לא נתפס ברוך ה' , בניגוד לתקופה שלקחתי חומרים כן הייתי נתפס, דומס מפגר בשרירים.
כדור של 1 מ"ג כל 3-4 ימים
שיט ננתי לך חיובי, ויצא מוניטין שללי, אבקש לתקן את זה מחילה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
איזה כיף לראות שהמדדים משתפרים..
מה לגבי ליבידו,עייפות וגודל אשכים?

ככה אחרי 8 שנים אחי...אנחנו צריכים להתחיל להעיף סטירות לכל מי שאומר "אסור יותר מ12 שבועות"
6 שנים על קלן רצוף, 8 שנים על טסט טרן, וויני, דיבול, מסטרון שלא ישקרו אתכם 12 שבועות!! 😆😆
לגבי עייפות חצי קלאץ' בימים שאני שותה ממריץ אני חיה, אתמול רוב היום ישנתי. כנראה ה-mk עשה את שלו.

האשכים התחילו לקבל נפח, מבחינת ליבדו עדין לא כ"כ גם כל המצב בחוץ חרבנה. מבחינת התאוששות מהאימונים אני די מופתע שהייתי על 18 טוטאל בסייקל, לא הייתי מתאושש מהאימונים, היום אני על 10.3 ומתאושש 😲

סה"כ גדלתי יפה ללא חומרים. חיסרון ההמוגלובין עלה שוב, כנראה מהכלומיד ונגזרותיו. מי אמר הקזה ולא קיבל ?
זה לכל האנשים של סייקל ראשון דיבול סולו:sweatingbullets:
🤣🤣🤣

באמת כל הכבוד לאשכים שלך , כנראה שילוב של hcg ואנטי אסטרוגנים עזר!
עכשיו צריך להוריד אסטרדיול ל80-90 כזה ואני חושב שתתחיל להרגיש סבבה מבחינת טסט
הי, אני על 205 אסטרדיול ואני טבעי לגמרי.
מה ניתן לעשות בנושא כדי להוריד אותו גם ?
מרגיש עם זה לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית