הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת Sciroxx עדיין בועטת?

• פותח/ת השרשור Puffy
  • פורסם בתאריך

Puffy

משתמש מתחיל
45
20
נק' מוניטין:
-75
45
20
שלום, הולך להיגמר לי המלאי של הTRT ובגלל המצב של הקורונה וזה שאין משלוחים אני די נתקעתי.
אני מתאמן בבית ולא מעורבב בכלל בסצינה המקומית.

לפני שנים הייתה חברה ישראלית זירוקס שהייתה מאוד מוכרת בעולם הUG ואפילו הייתה משווקת לחו"ל. האם החברה עדיין מקומית, והאם היא יחסית אמינה?
כרגע אני רואה שהאתר שלהם פעיל והם מקבלים הזמנות. אך האם למישהו יש עוד פרטים עליה?

אם מישהו מכיר חברה אחרת עם שם טוב שמיוצרת בארץ (ולכן אוכל לקבל את המוצרים בדואר לוקאלי). אשמח לשמוע.

125 מ"ג כל זריקה ..
או כל השבוע מחולק ל2 כאילו 62 🫤

טוב בקיצור מתי שתחליט להראות לקופת חולים שלך שיש לך 0 טסט טבעי תוכל לעשות את זה .
אתה מפסיק להכניס חיצוני וכשהחומר יוצר תוך שבועיים השבוע השלישי אתה כבר על 0 ✌️ ..

• פותח/ת השרשור
@שים לצערי זה לא נכון. בדקתי את זה כבר בעבר והפסקתי עם הטסט לבערך חודש על מנת להוציא מרשם.
הטסט שלי עדיין היה בקצה הסקאלה העליונה והגונדוטרופינים היו 0.
אפילו שאלתי אנדו פרטי בנושא והוא אמר לי שזה לוקח כמה חודשים ואפילו חצי שנה. לכן המשחק הזה של זמן מחצית החיים של טסט כנראה לא עובד בפועל. אין לי יותר מידע בנושא אלא שלי זה לא עבד.

@Pharmacist כמו רוב הפוסטים שמתפרסמים היום בפורום הזה גם אני הייתי בטוח שתוצאה בסביבות ה12 nmol טסט היא נוראית לבחור צעיר (אפילו שהייתי הכי חזק והרמתי הכי הרבה בתקופה הזאת). ולא ניסיתי לשנות משתנים אחרים קריטים למשל כמו עודף משקל וכו'.
לכן קיבלתי החלטה שגויה לעלות על טסט חיצוני ואף פעם לא הצלחתי לרדת ממנו.
כיום אני ככל הנראה עקר אם סיכוי גבוה לגדילת הערמונית, עם התקפי זעם מפעם לפעם ועם יתר לחץ דם (שיכול להיות גם מסיבה גנטית, אני לא יודע)

יש לכם וורטקס וזנקו, אל תתקרבו לכל השאר חבל על הכסף שלכם, בנוסף, קחו משפט שילווה אתכם לכל החיים בכל מה שקשור לסטרואידים
חומרים קונים לפי אמינות הדילר ולא לפי שם המותג
זה הכל

לכן קיבלתי החלטה שגויה לעלות על טסט חיצוני ואף פעם לא הצלחתי לרדת ממנו.
יש לך את @Gnfit שהיה בסייקל עמוס גם 6-7 שנים ועכשיו הצליח לעשות pct ולהחזיר את הטסט הטבעי לרמות תקינות. אם היית בן 35-40 כנראה זה באמת היה אבוד ומגיע למצב של עקרות, אבל בגיל שלך מערכת אנדוקרינית יכולה להתאושש די בקלות. כמובן זה יקח כמה חודשים ומספר תרופות.
לגבי הטסט, זה באמת מגיע לאפס אחרי 3-4 שבועות כאשר מדובר בזריקה בודדת או מספק קטן של זריקות (כמו בסייקל טיפוסי של כמה חודשים), כאשר אתה שנים מזריק יכולים להצטבר הרבה גבישים של טסט ברקמה ויקח זמן יותר ממושך להגיע לאפס איתם. כמובן של גונדוטרופינים שלך על אפס עוד מתחילת הטיפול העצמאי שלך

יש לך את @Gnfit שהיה בסייקל עמוס גם 6-7 שנים ועכשיו הצליח לעשות pct ולהחזיר את הטסט הטבעי לרמות תקינות. אם היית בן 35-40 כנראה זה באמת היה אבוד ומגיע למצב של עקרות, אבל בגיל שלך מערכת אנדוקרינית יכולה להתאושש די בקלות. כמובן זה יקח כמה חודשים ומספר תרופות.
לגבי הטסט, זה באמת מגיע לאפס אחרי 3-4 שבועות כאשר מדובר בזריקה בודדת או מספק קטן של זריקות (כמו בסייקל טיפוסי של כמה חודשים), כאשר אתה שנים מזריק יכולים להצטבר הרבה גבישים של טסט ברקמה ויקח זמן יותר ממושך להגיע לאפס איתם. כמובן של גונדוטרופינים שלך על אפס עוד מתחילת הטיפול העצמאי שלך
8 שנים, ומינונים יפים חייב להגיד.
בנוסף מחזק את מה שאתה אומר על הגבישים בישבן, כתפיים, ושאר מהקומות ההזרקה בגוף. הייתי מציע לך להתחיל pct , ולנסות להחזיר את המצב לקדמותו, לפני שהטסט יצנח לך, ותרגיש זוועה,חרדות, חוסר חשק מיני, מוטיבציה, דיכאון, עייפות ושאר הדברים.

לצערי זה לא נכון. בדקתי את זה כבר בעבר והפסקתי עם הטסט לבערך חודש על מנת להוציא מרשם.
הטסט שלי עדיין היה בקצה הסקאלה העליונה
חבל אם היית בסקאלה העליונה אז היית מחכה עוד שבוע ואז היית בתחתונה ועוד שבוע אחריי כבר ב0 ..
זה לא סיבה לא ללכת להוכיח לקופה שאין לך טסט טבעי .
וגם לצאת מחומרים לכל החיים זאת דרך עוד יותר טובה ✌️ ואפשרית .
הסבל באופציה השנייה הוא גדול , ואתה התחלתה בגיל 18 יש מצב שגם בלתי הפיך .. אבל לא לשלול לפני שתגלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית