הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה ציוד ביתי מומלץ לקנות?

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
מתאמן שנתיים
ניסיתי לעבוד עם הרצועות התנגדות זה לא באמת רציני ואני מרגיש את ההתקדמות לאחור.
אני מחפש לקנות ציוד ביתי מתוך עיקרון של מינימום ציוד מקסימום אפקט(אחרי הקורונה כנראה שאמכור את זה)

חשבתי על כלוב+מוט אולימפי+ספה+מתח- נראה לי שאני יכול לתפור את כל התרגילים המורכבים וככה לכסות כמה שיותר שרירים
יש משהו נוסף שלדעתכם מסט ויסגור פינה? חושבים שמשהו ממה שכתבתי מיותר?
והאם למישהו יש המלצה לאתר/חנות שמוכרת בזול?
כמה סמ' המוט האולימפי במכוני הכושר?

אישית חושב שזה מוגזם, עניין הקורונה בסוף יחלוף והשוק יוצף במוצרי כושר יד שנייה,
אני משתמש במוט 1.50 עם כמה פלטות של משקל ועם גומיית התנגדות וזה עושה את העבודה.
יותר מזה זו מותרות וכנראה גם יכניס אותך להוצאה של 6 ספרות.

אם אתה שואל אותי מיטה עם חצי כלוב ומוט פשוט (גם של 1.50 / 1.80) תעשה את העבודה.
הדבר היחיד שהוא הוצאה ולא דיברת עליו בכלל זה נושא הפלטות שנע בין 8-14 ש"ח לק"ג בודד.
מתח / מקבילים זה דבר שיש היום כמעט בכל גינה ציבורית (גם אם זה לא בדיוק מתח אלא חתיכת ברזל בעובי של מתח ובגובה מתאים).

כרגע המטרה היא יותר לשמר מאשר לשפר.

ו2.20 זה מוט אולימפי סטנדרטי במכוני כושר.

לפי דעתי משקולות יד מתברגות ומתח הביתה זה מספיק.
לתרגילי רגליים יש לך אופציה לסקוואט בולגרי, דדליפט רומני, pistol squat, nordic curls, hip thrust
לגב יש לך מתח עם אופציה להוסיף משקל (שים צלחת משקל בתוך תיק גב), one arm dumbell row
לכתפיים יש לך לחיצות כתפיים עם משקולות יד, הרחקות לצדדים ושכיבות שמיכה בעמידת ידיים
לחזה יש לך שכיבות שמיכה בווארציות שונות עם אופציה לתוספת משקל (צלחת משקל בתוך תיק גב)
לידיים יש לך כפיפות מרפקים בווארציות שונות, פשיטות מרפקים מאחורי הראש, floor skulls crusher
לבטן אתה יכול לקנות גלגל בטן, להרים רגליים בתלייה מהמתח, כפיפות בטן וכו'
לאירובי אתה יכול לקנות חבל קפיצה.

אם יש לך מקום ודרך להתקין אותן טבעות אולימפיות הן אחלה דבר. גם פותח לך אופציה למקבילים וגם לא צריך מתח בנפרד.

לי יש משקולות מתברגות עם אפשרות להוריד ולהעלות עד 30 קג למשקולת סהכ 60 קג
ויש לי גומיות התנגדות במגוון של משקלי התנגדות שאני מחבר לדלת למעלה עם העוגן שמגיע ואפשר לבצע מילייון תרגלים
אז העבודה שלי בשבועיים הללו היו תרגילי משקולות ומיד סופרסט לגומיות להגיע לחזרות אפקטיביות .
ומתח אני שם חולצה למעלה בדלת ועושה על הדלת מתח , לא הכי נוח אבל זה מה יש כרגע

אם תרצה אשלח לך לינק מאמזון מהגומיות שקניתי
בהצלחה

עם התנגדות של גומיה כנראה שגם 17.5 ק"ג יעשו עבודה טובה.
גם בלי גומיה אפשר לתת אחלה עבודה עם 17.5 וגם עם פחות אם הלחיצת חזה שלך היא 30, תעבוד עם טמפו, תעבוד על מיינד מאסל קונקשן, תעלה קצת חזרות

חבל על הכסף.. אנשים השתגעו. תקנה זוג משקולות ב200-300 ש"ח מתברגות אפשר לעבוד עם זה כל הגוף.. חבל להשתגע עוד חודש - חודשיים זה יעבור ותישאר עם ציוד סתם שאף אחד לא יקנה.

תישאר עם ציוד סתם שאף אחד לא יקנה.
אלא אם הוא ימכור במחיר רצפה
אישית חושב שזה מוגזם, עניין הקורונה בסוף יחלוף והשוק יוצף במוצרי כושר יד שנייה,
עם זה שאני מחכה להצפת השוק הזאת, אבל מסכים לגמרי שזה מוגזם לקנות ציוד באלפי שקלים, אם לא יותר, שמראש יודעים שהולכים להיפתר ממנו עוד זמן קצר

• פותח/ת השרשור
לי יש משקולות מתברגות עם אפשרות להוריד ולהעלות עד 30 קג למשקולת סהכ 60 קג
ויש לי גומיות התנגדות במגוון של משקלי התנגדות שאני מחבר לדלת למעלה עם העוגן שמגיע ואפשר לבצע מילייון תרגלים
אז העבודה שלי בשבועיים הללו היו תרגילי משקולות ומיד סופרסט לגומיות להגיע לחזרות אפקטיביות .
ומתח אני שם חולצה למעלה בדלת ועושה על הדלת מתח , לא הכי נוח אבל זה מה יש כרגע

אם תרצה אשלח לך לינק מאמזון מהגומיות שקניתי
בהצלחה
אשמח

אלא אם הוא ימכור במחיר רצפה

עם זה שאני מחכה להצפת השוק הזאת, אבל מסכים לגמרי שזה מוגזם לקנות ציוד באלפי שקלים, אם לא יותר, שמראש יודעים שהולכים להיפתר ממנו עוד זמן קצר
וואלה הדלקת אותי פה. אני חושב שאחרי הקורונה צריך לפתוח בפורום אשכול מרוכז עם מציאות שאנשים מצאו

אף אחד לא יודע אם עיניין הקורונה באמת יעבור עוד מספר חודשים, לכן אני מבין את התיסכול של אנשים שאין להם בינתיים איך להתאמן.
אני כן הבנתי שאין ברירה והשקעתי את ה6 אלף לקנות ציוד יד2.

אני לא יודע כמה כסף זה עיניין בשבילך אבל זה החלטה כלכלית שגויה לקנות ציוד במחיר הכי גבוה שלו כרגע (כי מה לעשות די פספסת את כל ה"מציאות" ונזכרת מאוחר מדי) ולמכור עוד כמה חודשים כשהכלכלה תהיה בשפל ולאנשים לא יהיה כסף מיותר להוציא.
אם אתה רוצה אגב לנצל את המצב אני מהמר דווקא שעסקי חדרי הכושר (הלא מוצלחים מבינהם) מתישהו לא יוכלו להחזיק את העסק שלהם ויאלצו לוותר על העסק ולמכור את הציוד.
בינתיים לא נראה שהמדינה עושה מספיק בשביל לעזור לאותם עסקים ולכן נראה שחלקם כן מתישהו יפשטו את הרגל ככה שתוכל לקבל ציוד זול יחסית אפילו בזמן המשבר הזה.

מנצל את השרשור - אני מתאמן בבית עם שישיות מים מאולתרות בשקיות ועושה כל מיני דברים הזוים עם משקל גוף
מישהו יודע על מקום שפתוח\ניתן להזמין ממנו משקולות מתברגות איכותיות?
כמה דבר כזה עולה בערך?

משקולות מתברגות
מיטה
מוט מתח
רצועות התנגדות קשות
מדרגה

אפשר לעבוד על כל! הגוף עם הציוד הזה בצורה מעולה

הכל שאלה של מה הציפיות שלך מרמת האימונים. אם אתה רוצה לשמור על אימונים ברמה גבוהה יחסית, אז כן, כלוב/ראק, ספה, מוט אולימפטי ופלטות, עדיף עם מקום לעשות מתח. אחרת, כל אחד יכול להגיד ״הנה אני עושה עם שישיית מים / קטלבל וזה מספיק״. זה סביר, זה עדיף מכלום, אבל זה לא מחליף עבודה איכותית. אם לא היה לי איפה להתאמן והייתי יכול לקנות ציוד למכון ביתי - הייתי משקיע. מעבר לכך, תמיד תוכל להתאמן בבית גם אחרי הקורונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית