עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מאד אפוטימי אם אתה חושב שיתחיל להירגע אחרי פסחלמה להשתגע אחי? תחכה עד אחרי פסח שיתחילו הדברים לחזור בהדרגה ותקנה כנראה יותר בזול ממה שהיית קונה לפני חודשיים
כנראה.. אני עדיין מאמין שבלית ברירה הממשלה תבין שהיא חייבת להתחיל להחזיר את אורך החיים הרגיל לשגרה ברמה מסוימת, מכמה היבטים ובעיקר מהיבט כלכליאתה מאד אפוטימי אם אתה חושב שיתחיל להירגע אחרי פסח
יחזירו לאט לאט. חדרי כושר ומקומות בילוי יהיו הדבר האחרון שיחזור. לא מאמין שיהיו חדרי כושר ב2-3 חודשים הקרובים לפחותכנראה.. אני עדיין מאמין שבלית ברירה הממשלה תבין שהיא חייבת להתחיל להחזיר את אורך החיים הרגיל לשגרה ברמה מסוימת, מכמה היבטים ובעיקר מהיבט כלכלי
מחפש גם ספה אם מישהו יודע על איזה מציאה. הסיבה שלא קניתי עד עכשיו היא שכבר הזמנתי כלוב וספה באיזה אתר לפני שבוע ודפקו לי קטע. לא עונים מאז(עדיין לא שילמתי, כנראה שהם גם לא יענו)
וואלה עליהם דווקא לא שמעתי ויש להם אחלה ביקורות בגוגל.
במידה ולא תהיי החמרה במצב, כנראה שיחזירו את החדכים במתכונת מצומצמת יותר, כלומר לא יתנו ל300 איש להיכנס לחדכ אלא יתנו לכמות קטנה יותר להתאמן. משתלם או לא? זה כבר עניין אחר.יחזירו לאט לאט. חדרי כושר ומקומות בילוי יהיו הדבר האחרון שיחזור. לא מאמין שיהיו חדרי כושר ב2-3 חודשים הקרובים לפחות
מאד בספק שזה יקרה כל כך מהר, אבל נחיה ונראהבמידה ולא תהיי החמרה במצב, כנראה שיחזירו את החדכים במתכונת מצומצמת יותר, כלומר לא יתנו ל300 איש להיכנס לחדכ אלא יתנו לכמות קטנה יותר להתאמן. משתלם או לא? זה כבר עניין אחר.
נ.ב. כנראה שזה לא יהיה אחרי פסח, אלא יחכו עוד קצת, אבל לא מאמין שעוד חודשיים או 3.