הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצעה לתוכנית / תבנית שתתאים

Duality

משתמש קבוע
1,277
574
נק' מוניטין:
772
1,277
574
בעיקרון אני אחרי תקופה שהתרכזתי יותר על היפרטרופיה ופיתוח מסה כי רציתי לרדת קצת במשקל, ולקחת קצת מנוחה מנטלית מעצימות גבוהה במורכבים. די משעמם אותי להתאמן ככה ואני רוצה לחזור להתחזק בסקוואט בנץ ודדליפט אז אני מחפש תוכנית שתתאים לי אם מישהו מכיר, יצא לי להתאמן בסגנון של נפח גבוה ביחד עם תדירות של פעמיים בשבוע בכל תנועה, בעיקר הרבה סטים ו5-6 חזרות ארבע פעמים בשבוע, בשילוב עם תרגילי עזר כי אני רוצה גם לפתח שריר כמה שניתן. אז אם מישהו מכיר תוכנית שנראית ככה פחות או יותר אני אשמח להמלצות.

המשקלי עבודה שלי כרגע עומדים על 160-165 סקוואט, 180-190 דד ו110-120 בנץ. לא יצא לי לבדוק הרבה זמן והמשקלים שלי די נפגעו ובעיקר הבנץ כי ירדתי במשקל, אז זו הערכה לפי ההרגשה.

אם הבנתי נכון את מה שאתה כתבת פיצול של עליון/תחתון על 4 אימונים בשבוע (שניים עליון, שניים תחתון) יכול להתאים לדעתי.

סקוואט
דדליפט
תרגילי עזר

בנץ
עזר

דדליפט
סקוואט
עזר

בנץ
 עזר

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון את מה שאתה כתבת פיצול של עליון/תחתון על 4 אימונים בשבוע (שניים עליון, שניים תחתון) יכול להתאים לדעתי.

סקוואט
דדליפט
תרגילי עזר

בנץ
עזר

דדליפט
סקוואט
עזר

בנץ
 עזר
לא בהכרח עליון תחתון, בעיקרון עבדתי עם אלחנן אז נראה לי שאתה יכול להבין את הרעיון של מה שאני מחפש, לדוגמא הוא היה גם דוחף לי מתח לחתירה אחרי סקוואט ודד, פשוט כרגע אני לא רוצה לקחת ליווי אישי אז אני מחפש משהו דומה.
כן הייתי רוצה גם יותר אופציות לתרגילי עזר, חשוב לי גם הצד של הפיתוח מסה

לא בהכרח עליון תחתון, בעיקרון עבדתי עם אלחנן אז נראה לי שאתה יכול להבין את הרעיון של מה שאני מחפש, לדוגמא הוא היה גם דוחף לי מתח לחתירה אחרי סקוואט ודד, פשוט כרגע אני לא רוצה לקחת ליווי אישי אז אני מחפש משהו דומה.

אז תמשיך עם הפיצול שעבדתם איתו?
יש 9,000 אופציות לתבניות שבועיות וזה נטו לפי מה שמסתדר לך בחיים ומתאים למה שאתה מחפש. אין תשובה נכונה יותר מידי או פיצול שיקח אותך קדימה יותר מפיצול אחר. אפשר לשחק עם זה המון. איך אפשר לעזור לך? פשוט לכתוב לך אופציות לפיצולים?

• פותח/ת השרשור
אז תמשיך עם הפיצול שעבדתם איתו?
יש 9,000 אופציות לתבניות שבועיות וזה נטו לפי מה שמסתדר לך בחיים ומתאים למה שאתה מחפש. אין תשובה נכונה יותר מידי או פיצול שיקח אותך קדימה יותר מפיצול אחר. אפשר לשחק עם זה המון. איך אפשר לעזור לך? פשוט לכתוב לך אופציות לפיצולים?
חשבתי על זה וסיכוי טוב שאעשה את זה, העניין הוא שהיו פשוט כמה בלוקים שכל אחד היה שונה, אז כנראה שפשוט אלך על אחד מהם.

אופציות לפיצולים יכול להיות נחמד, אבל אם אתה מכיר תוכנית מוכרת מוכנה מראש אז אני אשמח.

חשבתי על זה וסיכוי טוב שאעשה את זה, העניין הוא שהיו פשוט כמה בלוקים שכל אחד היה שונה, אז כנראה שפשוט אלך על אחד מהם.

אופציות לפיצולים יכול להיות נחמד, אבל אם אתה מכיר תוכנית מוכרת מוכנה מראש אז אני אשמח.

יש את התוכניות פה באתר, 531 היא דיי גמישה, יש לPRS performance תוכניות חינמיות לפווארליפטינג, יש למייק ישראטל תוכניות חינמיות, יש אפליקציות AI שב15 דולר לחודש יבנו לך תכנית לטווח ארוך עם סוג של ליווי. תכלס יש מלא אופציות וזה לא כזה קריטי על מה תלך כל עוד זה מתאים למטרות שלך ותשקיע את המאמץ באימונים.

• פותח/ת השרשור
יש את התוכניות פה באתר, 531 היא דיי גמישה, יש לPRS performance תוכניות חינמיות לפווארליפטינג, יש למייק ישראטל תוכניות חינמיות, יש אפליקציות AI שב15 דולר לחודש יבנו לך תכנית לטווח ארוך עם סוג של ליווי. תכלס יש מלא אופציות וזה לא כזה קריטי על מה תלך כל עוד זה מתאים למטרות שלך ותשקיע את המאמץ באימונים.
מכיר אפליקציה מומלצת כזו? נשמע מעניין

Juggernaut AI ו-EVOLE AI
אני לא מרוצה מהAI הזה, זה נסיון נחמד לרעיון טוב, אבל הביצוע בפועל לא היה מוצלח לדעתי.
יש הרבה אינפורמציה חשובה שבספרים שלהם אומרים שחשוב לדעת על המתאמן, שפשוט לא אוספים ממך בAI.
התוכנית מאוד גנרית ולא דומה בכלל לתוכניות היפות שלהם בספרים שלהם.
אם הבנתי נכון בחור מדהים בשם גאראט בלוויס פיתח את הAI שלהם, ואולי לכן חסר בו את התורה שלהם.

אתה כבר יודע מה אני חושב על עבודה עם RPE, אבל אצלהם הRPE בכלל לא לפי RIR, זה פשוט מאוד מבלבל.
זה לא מספיק ספציפי, אולי כי היום Juggernaut בכלל לא ספציים על משהו אחד.
אתה יכול להמשיך עם התבנית שנתתי לך, ובעצם בדיוק עם המשקלים שרשמתי לך.
המשקלים שלך כרגע נשארו די זהים לכשסיימנו, וירדת במשקל, שזה התקדמות כבר.
אתה היית מאוד hands off איתי, לא הייתי יותר מדי מעורב איתך, אז הרבה מהתקדמות שלך זה כנראה צירוף של התוכנית שנתתי לך, והאינטואיציה שלך.
אני חושב שאם תבצע את בלוק הנפח האחרון שרשמתי לך בדיוק כפי שרשמתי, ותוסיף עוד שבועות אחרי סוף הבלוק עם משקלים מעט כבדים יותר, התוכנית עדיין תעבוד לך מצוין.

נגיד סיימנו שבוע נפח אחרון עם 130 ק"ג סקוואט ל4 סטים של 7 חזרות, תוכל להוסיף עוד שבוע של 135 או 140 והלאה אם מרגיש לך שאתה מסוגל.

אני זוכר שהיו לך כאבים בסקוואט, לכן רשמתי את התוכנית כמו שרשמתי, אבל זה לא אמור לשנות אני חושב.

לדעתי אתה תוכל להתקדם יפה, ולא תפקיר בכלל את הפיתוח גוף שלך עם מה שרשמתי לך. ותוסיף קצת מהתבונה שלך שכנראה אספת עם הזמן, אתה לא צריך להיות מקובע למה שרשמתי לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מרוצה מהAI הזה, זה נסיון נחמד לרעיון טוב, אבל הביצוע בפועל לא היה מוצלח לדעתי.
יש הרבה אינפורמציה חשובה שבספרים שלהם אומרים שחשוב לדעת על המתאמן, שפשוט לא אוספים ממך בAI.
התוכנית מאוד גנרית ולא דומה בכלל לתוכניות היפות שלהם בספרים שלהם.
אם הבנתי נכון בחור מדהים בשם גאראט בלוויס פיתח את הAI שלהם, ואולי לכן חסר בו את התורה שלהם.

אתה כבר יודע מה אני חושב על עבודה עם RPE, אבל אצלהם הRPE בכלל לא לפי RIR, זה פשוט מאוד מבלבל.
זה לא מספיק ספציפי, אולי כי היום Juggernaut בכלל לא ספציים על משהו אחד.

אתה יכול להמשיך עם התבנית שנתתי לך, ובעצם בדיוק עם המשקלים שרשמתי לך.
המשקלים שלך כרגע נשארו די זהים לכשסיימנו, וירדת במשקל, שזה התקדמות כבר.
אתה היית מאוד hands off איתי, לא הייתי יותר מדי מעורב איתך, אז הרבה מהתקדמות שלך זה כנראה צירוף של התוכנית שנתתי לך, והאינטואיציה שלך.
אני חושב שאם תבצע את בלוק הנפח האחרון שרשמתי לך בדיוק כפי שרשמתי, ותוסיף עוד שבועות אחרי סוף הבלוק עם משקלים מעט כבדים יותר, התוכנית עדיין תעבוד לך מצוין.

נגיד סיימנו שבוע נפח אחרון עם 130 ק"ג סקוואט ל4 סטים של 7 חזרות, תוכל להוסיף עוד שבוע של 135 או 140 והלאה אם מרגיש לך שאתה מסוגל.

אני זוכר שהיו לך כאבים בסקוואט, לכן רשמתי את התוכנית כמו שרשמתי, אבל זה לא אמור לשנות אני חושב.

לדעתי אתה תוכל להתקדם יפה, ולא תפקיר בכלל את הפיתוח גוף שלך עם מה שרשמתי לך. ותוסיף קצת מהתבונה שלך שכנראה אספת עם הזמן, אתה לא צריך להיות מקובע למה שרשמתי לך.
כנראה שזה באמת מה שאעשה, תודה אלחנן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית