הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים בכתף

• פותח/ת השרשור mmmmmm
  • פורסם בתאריך

mmmmmm

משתמש מתחיל
45
4
נק' מוניטין:
4
45
4
בזמן האחרון התחיל להיות לי לעיתים קרובות קליקים בעיקר בכתפיים ולפעמים במרפקים ובמיוחד בכתף הימינית, לפעמים לפני הקליקים למשל כשאני עושה מתח (בגלל המצב אני עושה מתח על הדלת כי אין לי בבית מתח רגיל) מתחיל כאב שעובר אחרי שאני מזיז את הכתף ומשחרר את הקליק ולפעמים אחרי הקליק ישנו כאב. לא כאבים חדים אבל כן מפריעים לתפקוד בזמן אימון. ניסיתי לעשות מתח באופן קצת אחר עם יותר דגש על הגב וזה סייע לבעיה אבל עדיין היו מעט קליקים עם כאב קל.
מה לעשות? האם זה דורש טיפול? ואם כן, אפשר לקבל טיפול בתקופה הזאת?

נערך לאחרונה:
תוותר אולי על המתח על הדלת ותעשה תרגיל חתירה אחר- חתירה בהטיית גוו אם יש לך משקולות, וחתירה מתחת לשולחן. תעדכן אם משתפר.

• פותח/ת השרשור
מנסה להימנע ממתח אבל לא עוזר. מתחילים להיות לי קליקים לעיתים קרובות יותר ביותר מפרקים ברחבי הגוף ויוצאים לי קליקים בזמן שאני מבצע פעילויות אחרות.
@Nir Kriger

אני לא יודע לתת לך את התשובה שאתה מחפש מלבד זה שאם זה מסתכם בקליק, אין בעיה. אני עם קליקים במרפק כבר יותר מ25 שנה ואין לי שום מגבלה או כאב. חי עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית