הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב קלוריות עם קלן

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
יש לי כמה שאלות על חישוב קלוריות עם סייקל קלן ולא מצאתי ממש התייחסות לזה בפורום.
החילוף חומרים עולה בכ 10 אחוזים, זאת אומרת שהמאזן הנייטרלי שאני עובד לפיו עולה ב 10 אחוזים ואני צריך להשלים את הקלוריות האלה או להיכנס לגירעון קלורי גבוה יותר פשוט?

שאלה שנייה זה ירידה במשקל באופן איכותי עומדת על 0.5-1 אחוז מהמשקל גוף, במהלך הסייקל אמורה להיות ירידה גבוהה יותר או שהירידה במשקל אותו דבר אבל איכות הירידה משתפרת מעצם העובדה שהניצול קלוריות מתייעל עם הקלן?

החילוף חומרים עולה בכ 10 אחוזים, זאת אומרת שהמאזן הנייטרלי שאני עובד לפיו עולה ב 10 אחוזים ואני צריך להשלים את הקלוריות האלה או להיכנס לגירעון קלורי גבוה יותר פשוט?
לא באמת הבנתי את השאלה שלך .
אבל אני על מה שאני חודב שהבנתי -
עם קלן אתה מתככון לחיטוב נכון ?! אתה צריך להיות בלי קשר לקלן בנטרלי קל לחיטוב איכותי ולא דרסטי .

שאלה שנייה זה ירידה במשקל באופן איכותי עומדת על 0.5-1 אחוז מהמשקל גוף, במהלך הסייקל אמורה להיות ירידה גבוהה יותר או שהירידה במשקל אותו דבר אבל איכות הירידה משתפרת מעצם העובדה שהניצול קלוריות מתייעל עם הקלן?
איכות הירידה טובה יותר .

• פותח/ת השרשור
לא באמת הבנתי את השאלה שלך .
אבל אני על מה שאני חודב שהבנתי -
עם קלן אתה מתככון לחיטוב נכון ?! אתה צריך להיות בלי קשר לקלן בנטרלי קל לחיטוב איכותי ולא דרסטי .

איכות הירידה טובה יותר .
זאת אומר שאני עדיין צריך לראות ירידה שבועית של 0.5-1% מהמשקל גוף?

וכן אני בגירעון קלורי של 400 קלוריות כבר 3 חודשים ואני רוצה לסיים את החיטוב עם חודש וקצת סייקל קלן. עכשיו ממה שקראתי החילוף חומרים עולה בכ - 10 אחוזים כלומר אם המאזן ניטרליי שלי 2100 קלוריות אז זה ישרוף לי עוד 210 קלוריות ליום? אם כן אני צריך לאכול אותם ולהישאר על גירעון 400 או לעלות עם זה לגירעון 610

להשאר ככה כמו שאתה בלי שינוי בגירעון .
אם יגיע ל600 עם הקלן שיהיה 600 אם 410 שיהיה 410 .. אתה ממשיך עם הגירעון שלך כי זה לא מדויק ולא יודעים באמת כמה אחוז זה מעלה בחילוף חומרים .
יש גנטיקה שמעלה 10% יש גנטיקה 1% ..

• פותח/ת השרשור
להשאר ככה כמו שאתה בלי שינוי בגירעון .
אם יגיע ל600 עם הקלן שיהיה 600 אם 410 שיהיה 410 .. אתה ממשיך עם הגירעון שלך כי זה לא מדויק ולא יודעים באמת כמה אחוז זה מעלה בחילוף חומרים .
יש גנטיקה שמעלה 10% יש גנטיקה 1% ..
הגיוני,, פשוט אם אני רואה ירידה של יותר מ1% ממשקל הגוף אני אעלה באיזה 80 קלוריות. תודה!!
יש לי עוד שאלה, יש לי קלן של זנקו, התחלתי אתמול עם כדור של 40 מק"ג וכבר אתמול התחלתי להרגיש תופעות לוואי, דופק 83 בערך בממוצע, רעידות בידיים, אבל כאב ראש מטורף, כל פעם שעליתי במדרגות בבית או קמתי מהמיטה זה פוצץ לי את הראש. הגיוני שככה על היום הראשון הכו בי התופעות לוואי?

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2020-04-04 at 12.31.33.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-04 at 12.31.33.jpeg
    KB 110.4 · צפיות: 54
יפה ✌️

בכלל אני שונא את החומר הזה .. אבל כניראה מכרו לך חומר טוב ..
אתה יכול לנצל את ה40 מק"ג עד שלא תרגיש אותם ואז לעבוד ל80 ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה ✌️

בכלל אני שונא את החומר הזה .. אבל כניראה מכרו לך חומר טוב ..
אתה יכול לנצל את ה40 מק"ג עד שלא תרגיש אותם ואז לעבוד ל80 ..
יש לקלן הזה פס חצייה, נראלי אני אעלה ל 60 ואז 80 כי אני קצת מחוסל מהכאב ראש הזה
רציתי לשאול אם כדאי לקחת כבר מהיום העשירי קטוטיפן יעזור לי לשמור על הרצפטורים מלהישחק יותר או שזה בזבוז קטוטיפן? וקראתי בכמה מקומות וחלק אומרים 2 כדורים של קטוטיפן וחלק 3 אז אני לא סגור כמה צריך לקחת כבר?

כשאמרתי לנצל 40 גם כתבתי
40 מק"ג עד שלא תרגיש אותם
אז לא יכול להיות שאתה עוד מדבר איתי על כאב ראש , אם הוא לא עובר (והוא אמור לעבור בימים הראשונים ) אתה לא עולה מ40 .
לא ידעתי שיש לך חוצה כדורים עדיין לחצות זה רעיון טוב . וגם לא עולה ל60 עד שה40 לא מפסיק להזיז לך .
לקחת כבר מהיום העשירי קטוטיפן
קטוטיפן יכול להחזיר לך את הכאב ראש אז לקחת אותו עד שאתה לא מרגיש כלום כלום מעל שבועיים (מעל14ימים) .
ניראה לי 2 כבר לא זוכר .. מרוב שאני שונא את החומרים האלה לא מתאמץ לזכור 😛

• פותח/ת השרשור
כשאמרתי לנצל 40 גם כתבתי

אז לא יכול להיות שאתה עוד מדבר איתי על כאב ראש , אם הוא לא עובר (והוא אמור לעבור בימים הראשונים ) אתה לא עולה מ40 .
לא ידעתי שיש לך חוצה כדורים עדיין לחצות זה רעיון טוב . וגם לא עולה ל60 עד שה40 לא מפסיק להזיז לך .

קטוטיפן יכול להחזיר לך את הכאב ראש אז לקחת אותו עד שאתה לא מרגיש כלום כלום מעל שבועיים (מעל14ימים) .
ניראה לי 2 כבר לא זוכר .. מרוב שאני שונא את החומרים האלה לא מתאמץ לזכור 😛
סגור, אז עד שאני מתרגל ל 40 אני לא אעלה בכלל מינון.
תודה רבה על העזרה חבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית