הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון שלא בתאריך וויטמינים

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, חזרתי מטיול ארוך בחולועכשיו לאחר בידוד רוצה לחזור להתאמן.
בגדול נשאר לי כ 2-2.5 קילו אבקת חלבון של מייפרוטאין, וואני לא סגור על התאריך שלה כי אני מאחסן אותה בקופסאות שונות. מישהו יצא לו אולי לשתות אבקת חלבון שלא בתאריך? או לחלופין, יודע בערך כמה זמן יש לזה עד שזה פג תוקף? [אני מתכוון לאנשים שהזמינו הרבה ממייפרוטאין ושמים לב בערך כמה זמן יש לתוקף שלה].

שאלה נספת, אני חזרתי מטיולבמזרח לכן התזונה שלי לא היתה הכי וואו, ויש לי וויטמינים שנשארו לי של opti-men של אופטימום, יש טעם להתחיל לקחת ביום יום קצת להחזיר וויטמינים לגוף למרות שלא יצא לי לעשות עדיין בדיקות דם?

ושאלה אחרונה לגבי קריאטין, גם בגלל כל המצב של התזונה והפסקת האימונים אני שוקל להעמיס, רציתי לשאול מה ממליצים לגבי זה או ליטול באופן רגיל במינונים יום-יומיים או שגם זה אין צורך?

וככה לסיום, ממש ממש אשמח אם תוכלו לשתף אותי אם היה משהו חדש בחצי שנה האחרונה, מאמרים מפציצים יוצאי דופן, תשובות למחלוקות שהיו או דברים בסדר גודל ששווה לא לפספס? אני אחרי חצי שנה שלא הייתי בארץ ובטח שלא מחובר לכל העסק של פיתוח גוף ואימונים, ככה שזה יהיה עוד בונוס בשבילי 😃

תודה חבר'ה מקווה שהתקופה תעבור עלינו בשלום וכמה שיותר מהר!! 😃

יש כאלה שאומרים שאפשר לצרוך אבקת חלבון גם אם עבר התוקף שלה, אני אישית לא ממליץ היות ומדובר במוצר שהוא רגיש.
אם אתה אומר שאין לך אפילו תאריך כדי לבדוק את התוקף שלה עדיף לך להזמין חדש ולא לקחת סיכון מיותר.

אין טעם לצרוך ויטמינים סתם מבלי לעשות בדיקת דם לפני, אולי יש לך עודף ויטמין מסוים בדם? ואז תצרוך עוד מולטי ויטמין ותחמיר את המצב?

קריאטין הוא משפר ביצועים. אם אתה רק מתחיל לחזור להתאמן תחכה עם זה שתיכנס לכושר בצורה סדירה וקבועה ואז אתה יכול לקחת.

ולגבי אם יש משהו חדש בחצי השנה האחרונה אז כן יש נגיף בעולם שנקרא קורונה והוא עושה בלגן בכל העולם.

רק זורק לאוויר שאני הורדתי 2.5 קילו של חלבון סופר אפקט שפג תוקף לפני 4 שנים.
לא נהייתי חולה והכל היה בסדר בריאותית.

חוץ מהטעם. הטעם היה מזעזע. זה כאילו החומרי טעם הם אלה שפגי תוקף.

זה גם מה שגוגל אמר לי האמת, שהבעיה באבקת חלבון זה פחות האבקה עצמה (בהנחה שמאוחסנת בתנאים נכונים), זה החומרי טעם ריח\ממתיקים שנהרסים עם הזמן.

• פותח/ת השרשור
כרגע גם הטעם שלו בסדר ומחכה בכל זאת להזמנה של עוד 5 קילו כי זה כבר ייגמר לאט לאט, אבל משתמש בזה ויש אחלה של טעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית