הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ינוקומסטיה שהחמירה

ג'ינקומסטיה ושומן חזה אלה 2 דברים שונים מאוד.
יכול להיות שבאמת מדובר בתוספת של שומן חזה על ג'ינקומסטיה, שבמידה ותרזה בהחלט יעלם, אבל אם מדובר על גדילה אמיתית של הג'ינקו, אז במקרה הזה הרזיה לא תעזור.
צריך מנתח פלסטי כדי לשפוט האם זה המצב

• פותח/ת השרשור
ג'ינקומסטיה ושומן חזה אלה 2 דברים שונים מאוד.
יכול להיות שבאמת מדובר בתוספת של שומן חזה על ג'ינקומסטיה, שבמידה ותרזה בהחלט יעלם, אבל אם מדובר על גדילה אמיתית של הג'ינקו, אז במקרה הזה הרזיה לא תעזור.
צריך מנתח פלסטי כדי לשפוט האם זה המצב

יש לי גינו בוודאות ואני חושב שהגוש עצמו גדל מעבר לשומן שהצטבר, יכול להיות שדבר כזה קרה עקב השמנה ותזונה לקויה?

יש לי גינו בוודאות ואני חושב שהגוש עצמו גדל מעבר לשומן שהצטבר, יכול להיות שדבר כזה קרה עקב השמנה ותזונה לקויה?
זו שאלה שאין לי עליה מספיק ידע, צריך תזונאי קליני או מנתח פלסטי בשבילה

• פותח/ת השרשור
זו שאלה שאין לי עליה מספיק ידע, צריך תזונאי קליני או מנתח פלסטי בשבילה
רק מוודא שהבנת, השאלה היא האם הגינו החמיר עקב המצב והאם יוכל לפחות עקב שיפורו(של המצב). זה נשמע לי "ברו סיינס" אבל אולי יש איזשהו בסיס שקשור להורומונים או משהו אחר, שדווקא הגיוני.
בכל מקרה, תודה.

רק מוודא שהבנת, השאלה היא האם הגינו החמיר עקב המצב והאם יוכל לפחות עקב שיפורו(של המצב). זה נשמע לי "ברו סיינס" אבל אולי יש איזשהו בסיס שקשור להורומונים או משהו אחר, שדווקא הגיוני.
בכל מקרה, תודה.
את זה הבנתי, אני פשוט חושב שזה נושא שלא נחקר מספיק, ואם כן, זה לא ידע שיש לי

חלק מהגינו זה רקמת שומן. ברגע שאתה מתחטב אז תדע בדיוק מה המצב.
אצלי במאסה יש גוש קטן ובאמצע החיטוב נעלם לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית