הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

marbo sport

זה נראה כמו משהו סופר גנרי.
יעשה את העבודה, אבל לא בטוח בצורה שהם מבטיחים (בספק אם תשים לב), ועם בלאי מהיר יחסית

הלכתי בסוף על the bear powerlifting מה אתה אומר עליו?
אשמח אם תצלם אותו כמה שיותר מקרוב וכמה שיותר תמונות. אני שומע כאן ביקורות טובות אבל זו תעלומה כי לא שמעתי על המוט הזה ולא הצלחתי למצוא אתר של החברה.

מישהו מכיר את החברה הזו? מצאתי את המוט הזה מוט אולימפי מקצועי 2.2 מטר כולל זוג קפיצים

מישהו התנסה בו?

לגבי המוט הנ״ל. נראה באיכות נמוכה ומאוד ג׳נרי. הייתי קונה רק אם רוצים משהו בזיל הזול ולא אכפת מאיכות יותר מדי (פתרון זמני למשל, או למשקלים לא גבוהים).

זה לא הם, זה סתם מותג בית של סל ספורט שמשתמש בoem
לא שהם עושים ציוד רע זה מה שיש

https://salsport.com/wp-content/uploads/2019/07/the_bear7.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSb1TnW8MSgs4YXYmgZrbsNzngrfV-j09spYpkAMDJPIsYKpSD1&usqp=CAU
אז הם קנו מוטות גנריים, זייפו תג (כי הסמל שמופיע שם שייך בכלל למכון שלא מייצר מוטות), ומוכרים אותם די בטענת שווא

אז הם קנו מוטות גנריים, זייפו תג (כי הסמל שמופיע שם שייך בכלל למכון שלא מייצר מוטות), ומוכרים אותם די בטענת שווא

שומע אני שאלתי אותם זה לא טענות שווא. אתה מוזמן לשאול בעצמך

אני לא אומר את זה כמשהו רע. זה מאוד נפוץ

דוגמה

תראה את הדמיון בין ציוד של נניח rep fitness ghd ל getrx ghd.
אותו פיסת ציוד על ידי OEM סיני שמיובא תחת שפ שונה.

שומע אני שאלתי אותם זה לא טענות שווא. אתה מוזמן לשאול בעצמך

אני לא אומר את זה כמשהו רע. זה מאוד נפוץ

דוגמה

תראה את הדמיון בין ציוד של נניח rep fitness ghd ל getrx ghd.
אותו פיסת ציוד על ידי OEM סיני שמיובא תחת שפ שונה.
השאלה זה מי מייצר את זה, ולמי הם מייצרים את המוט במקור.
מוטות של חברות מוכרות וטובות מיוצרים לרוב ע"י החברה עצמה כי זה זול יותר, ורק בחברות קטנות יותר הם קונים את המוט מיצרן חיצוני

מישהו מכיר את החברה הזו? מצאתי את המוט הזה מוט אולימפי מקצועי 2.2 מטר כולל זוג קפיצים

מישהו התנסה בו?

יש לי את המוט יותר משנה, עדיין נראה כמו חדש , עושה את העבודה, בדדליפט פחות נוח להשתמש אייתו
כל עוד אתה לא מתאמן אולימפי, מקצועי עם משקלים גבוהים - לא חושבת שאמור להפריע לך

השאלה זה מי מייצר את זה, ולמי הם מייצרים את המוט במקור.
מוטות של חברות מוכרות וטובות מיוצרים לרוב ע"י החברה עצמה כי זה זול יותר, ורק בחברות קטנות יותר הם קונים את המוט מיצרן חיצוני
יצרני OEM פשוט מייצרים בעלות זולה (יותר מייצור עצמי) את הציוד ומוכרים ישירות ליבואנים או חברות, קח כדוגמא TITAN fitness, שעשו שם על זה שהם לוקחים עיצובים של רוג, ומייצרים אותם בסין תחת שם אחר. המוט מיוצר לכל מני חברות, הבעיה היא שאני לא יכלתי למצוא מי מוכר את המוט מעבר חוץ לכמה חברות אחרות (תעשה חיפוש תמונה למוט SSB של סל ספורט וOPEN TRAP BAR ותבין).

תחשוב כדי לייצר מוט צריך פס ייצור, חומרי גלם ועובדים. או פשוט לשלם לסיניים שכר אפסי ולסגור כך פינה.

אני נסיתי לשאול מי הOEM של סלספורט לא אמרו לי מי הוא. אבל אפשר פשוט לחכות את העיצובים של הציוד שלהם כדי להגיע אליו. לא שזה משנה כל כך בסוף כי ככה או ככה זה עדיין הציוד הכי טוב שניתן להשיג בארץ שלא ELIEKO.

יש המון משווקים OEM. גם בתחום הציוד כמו רצועות ושרוולים. התאמנתי במכון שייבא SBD מקורי, וכל הזמן היה מקבל הצעות מיצרנים סינים/הודים וכו׳ עם תמונות של המוצרים שלהם שהם מייצרים תחת מותגים אוסטרליים מוכרים (BEAST, HARRIS).

בשורה התחתונה מוט זה לא מדע טילים, הטכנולוגיה לא השתנתה הרבה ב50 שנים האחרונות, אין סיבה שבסין לא יוכלו לייצר מוטות באיכות גבוהה, אבל צריך לוודא שהמוטות אכן באיכות גבוהה. יש כאן איגוד שמשתמש במוטות, פלטות וקומבו ראק של SAMTEK הסיניים והם נראים באיכות טובה, אבל הם ממש לא זולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית