עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לגבי nitrogen balanceגנטיקה+אחוז שומן
מה הקשר בין זה לבין הורידים הבולטים?מה לגבי nitrogen balance
מאזן חנקן חיובי
חלבונים: איך החלבון בונה לי את השריר? | שירותי בריאות כללית
קריאטין, Citrulline mallet, תזונה תומכת, כמות חלבון גבוהה, גירוי מספק לשריר שיהיה לגוף סיבה להזרים דם כיאות
לא הכל מסתכם בגנטיקה ואחוז שומן אלא גנטיקה ואחוז שומן הם פקטור של אורח חיים
אין בנאדם שיאכל גאנק, לא יתאמן ויקבל את כל היתרונות..
בשביל גנטיקה ואחוז שומן צריך קצת להתאמץ או לתת תנאים מיטביים לכך..
קח את הבנאדם הכי וסקולרי בעולם, תשלול לו את האפשרות לתת גירוי לשריר ותחליף לו את התזונה לגאנק לזמן יחסית ארוך ותראה נפלאות..
גנטיקה זה פקטור כאשר אנשים הולכים לפי הספר ולא מתקדמים כמו שרצו או שיש התקדמות נפלאה...
אבל לרוב לפני שמאשימים את הגנטיקה, צריך לבדוק את 3 המפתחות - תזונה, אימונים, מנוחה - לרוב יש 'פגם' באחד מהם שעלול לפגוע בהתאוששות כתוצאה ממאזן הורמונלי לא תקין שנגרם כתוצאה מחוסר שינה לדוגמא למשל..
ולנושא.. גנטיקה ואחוז שומן... זה נכון בהנחה ועשית כך שביכולתך כדי להגיע לשם ועדיין גם בגנטיקה הנכונה ובאחוז שומן נמוך ניתן לעניות דעתי לשנות רמת וסקולריות, איך בדיוק המנגנון של זה עובד, המדע עדיין חוקר אבל יש לך Citrulline mallet, beta alenine ואפילו ויאגרה או סיאליס שלעתים משנים את התמונה ולא נכנסתי לעובי הקורה כלל כי יש גם חומרים שהם banned שיכולים לעשות גם (ק)סמים אבל הם קצת יותר מסוכנים ועדיף שלא
כן אבל זה לא רק גנטיקה, נכון? לפני שהתחלתי להתאמן לא הופיעו לי ועכשיו הרבה יותר נראים לעין. אז מה בעצם מתחולל בגוף שקורה לזה?גנטיקה+אחוז שומן
הוא רשם לך שזה לא רק גנטיקה אלא גם פקטור של אחוז שומן. כשתמחילים להתאמן, מסת שריר עולה בצורה מאוד מהירה אז אחוז השומן שלך בנסיגה (בהנחה שאתה לא דוחף 4000+ קל ואז סתם תשמין) מה שיגרור לבליטה גדולה יותר של הורידים.כן אבל זה לא רק גנטיקה, נכון? לפני שהתחלתי להתאמן לא הופיעו לי ועכשיו הרבה יותר נראים לעין. אז מה בעצם מתחולל בגוף שקורה לזה?
ואין קשר למסת שריר? אולי זה שהלב צריך להעביר יותר דם או יותר מהר? אני לא מבין בזה בכלל אז רק נסה להבין ממה שרשמתי כיוון ולא להתייחס למה שרשמתי כפשוטו.הוא רשם לך שזה לא רק גנטיקה אלא גם פקטור של אחוז שומן. כשתמחילים להתאמן, מסת שריר עולה בצורה מאוד מהירה אז אחוז השומן שלך בנסיגה (בהנחה שאתה לא דוחף 4000+ קל ואז סתם תשמין) מה שיגרור לבליטה גדולה יותר של הורידים.
אם אתה משנה אחוז שומן אז יש קשר למסת שריר...ואין קשר למסת שריר? אולי זה שהלב צריך להעביר יותר דם או יותר מהר? אני לא מבין בזה בכלל אז רק נסה להבין ממה שרשמתי כיוון ולא להתייחס למה שרשמתי כפשוטו.
ספציפית על ורידים זה גנטי מאוד!מה לגבי nitrogen balance
מאזן חנקן חיובי
חלבונים: איך החלבון בונה לי את השריר? | שירותי בריאות כללית
קריאטין, Citrulline mallet, תזונה תומכת, כמות חלבון גבוהה, גירוי מספק לשריר שיהיה לגוף סיבה להזרים דם כיאות
לא הכל מסתכם בגנטיקה ואחוז שומן אלא גנטיקה ואחוז שומן הם פקטור של אורח חיים
אין בנאדם שיאכל גאנק, לא יתאמן ויקבל את כל היתרונות..
בשביל גנטיקה ואחוז שומן צריך קצת להתאמץ או לתת תנאים מיטביים לכך..
קח את הבנאדם הכי וסקולרי בעולם, תשלול לו את האפשרות לתת גירוי לשריר ותחליף לו את התזונה לגאנק לזמן יחסית ארוך ותראה נפלאות..
גנטיקה זה פקטור כאשר אנשים הולכים לפי הספר ולא מתקדמים כמו שרצו או שיש התקדמות נפלאה...
אבל לרוב לפני שמאשימים את הגנטיקה, צריך לבדוק את 3 המפתחות - תזונה, אימונים, מנוחה - לרוב יש 'פגם' באחד מהם שעלול לפגוע בהתאוששות כתוצאה ממאזן הורמונלי לא תקין שנגרם כתוצאה מחוסר שינה לדוגמא למשל..
ולנושא.. גנטיקה ואחוז שומן... זה נכון בהנחה ועשית כך שביכולתך כדי להגיע לשם ועדיין גם בגנטיקה הנכונה ובאחוז שומן נמוך ניתן לעניות דעתי לשנות רמת וסקולריות, איך בדיוק המנגנון של זה עובד, המדע עדיין חוקר אבל יש לך Citrulline mallet, beta alenine ואפילו ויאגרה או סיאליס שלעתים משנים את התמונה ולא נכנסתי לעובי הקורה כלל כי יש גם חומרים שהם banned שיכולים לעשות גם (ק)סמים אבל הם קצת יותר מסוכנים ועדיף שלא
קח מישהו ששוקל 70 על 10% שומן. אותו אחד העלה 20 קילו במשקל וחיטב ל10% שומן חזרה. האם יהיה הבדל? אם יהיה, למה?אם אתה משנה אחוז שומן אז יש קשר למסת שריר...
האחוז שומן שלו יעלה אז בין היתר גם המראה הווסקולרי ישתנה, וזה חוזר למה שקוצר אמר:קח את הבנאדם הכי וסקולרי בעולם, תשלול לו את האפשרות לתת גירוי לשריר ותחליף לו את התזונה לגאנק לזמן יחסית ארוך ותראה נפלאות..
גנטיקה+אחוז שומן