הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טמוקסיפן בPCT

• פותח/ת השרשור LVV
  • פורסם בתאריך

LVV

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-20
18
0
3 פעמים בשבוע
סיימתי סייקל ויני לא מזמן ובבדיקת דם היה לי טסט 160.
ויש לי רק בקבוק של 100 טמוקסי 20 מ"ג.

זה שווה בכלל הSERM ?

קבצים מצורפים

• 1586423294548846238813221186528.jpg
    1586423294548846238813221186528.jpg
    KB 155.5 · צפיות: 76
  • פותח/ת השרשור
סייקל קודם היה לי ארימידקס עולה פי 3 ...

אזל הכלומיד רצל הספקים הוא הכי זול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טמוקסיפין תופס מקום לאסטרוגן בקולטנים ולכן הגוף
מזהה שאין לו אסטרוגן בגוף. אצל הזכרים הגוף לא מייצר אסטרוגן בכמות גדולה אז הוא מתחיל לייצר טסטוסטרון כדי להמיר אותו לאסטרוגן. לא יודע איך זה עובד אצל נשים אבל כדאי לך לבדוק את זה שאתה לא לוקח סתם.

אני עכשיו ביום 6 שלPCT עם טמוקסיפן ויש יותר ליבידו מאשר בסייקל. זה קשור כנראה למאזן של אסטרדיול
ברוך הבא לpct חבר, המון בהצלחה
האם אתה לוקח ארימדקס לפעמים? כי ראיתי שהמלצת למתמשים מסויימים לקחת אותו בpct בעבר

האם אתה לוקח ארימדקס לפעמים? כי ראיתי שהמלצת למתמשים מסויימים לקחת אותו בpct בעבר
כרגע לא, זה יכול להיות חשוב כאשר מפסיקים שימוש בטמוקסיפן ובבדיקות דם (או דרך אחרת) התגלה רמה גבוה של אסטרדיול. במהלך טיפול בטמוקסי לא באמת חייבים לאזן רמות של אסטרוגן

ארימידקס לא באמת עוזר לpct. כלומיד מעולה
אממ דווקא ארימדקס יכול לעזור במשוב השלילי וביוצר Lh אבל כמה ממנו תקח בPct עד שיתרסק הE2
אני לא ניסתי אישית רק קראתי איפשהו שהוא כן יכול לעזור אבל שוב אין לי ביסוס לזה רק מניח את זה פה
וואלה עוד לא סיימתי שבועיים על נולבה(מדי פעם גם נגיעות איקקלומין) והליבידו עף.. אני מפמפם כריות במיטה כמו בן 13
האמתי יש לי דברים מוזרים לפעמים יש לע חשק בPct ולפעמים לא נשק ולא חשק אבל בכל המיקרים שבוע אחרע Pct הכל מתפקד כרגיל הכל פיקס ולאחר עוד 3 שבועות מבצע קבוע בדיקות דם הטסט לא יורד מי 25 כשהרף המקסימלי במאוחדת הוא 32, מה שכן כלומיד במינון גבוה עושה לי הרגשה של מעט ריחוף ומעט חוסר רגש בצעד אחד בפנים (סימפטום מעט לא נעים אבל אפשר בהחלט להתעלם)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית