עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
PCT אפשר לבצע רק בעזרת SERM, טמוקסיפן בעל פעילות הכי חזקה ולא סלקטיבית (לטוב ולרע) וגם הכי זול.זה שווה בכלל הSERM ?
וואלה עוד לא סיימתי שבועיים על נולבה(מדי פעם גם נגיעות איקקלומין) והליבידו עף.. אני מפמפם כריות במיטה כמו בן 13ארימידקס לא באמת עוזר לpct. כלומיד מעולה
אני עכשיו ביום 6 שלPCT עם טמוקסיפן ויש יותר ליבידו מאשר בסייקל. זה קשור כנראה למאזן של אסטרדיולסיימתי שבועיים על נולבה
ברוך הבא לpct חבר, המון בהצלחהאני עכשיו ביום 6 שלPCT עם טמוקסיפן ויש יותר ליבידו מאשר בסייקל. זה קשור כנראה למאזן של אסטרדיול
כרגע לא, זה יכול להיות חשוב כאשר מפסיקים שימוש בטמוקסיפן ובבדיקות דם (או דרך אחרת) התגלה רמה גבוה של אסטרדיול. במהלך טיפול בטמוקסי לא באמת חייבים לאזן רמות של אסטרוגןהאם אתה לוקח ארימדקס לפעמים? כי ראיתי שהמלצת למתמשים מסויימים לקחת אותו בpct בעבר
אממ דווקא ארימדקס יכול לעזור במשוב השלילי וביוצר Lh אבל כמה ממנו תקח בPct עד שיתרסק הE2ארימידקס לא באמת עוזר לpct. כלומיד מעולה
האמתי יש לי דברים מוזרים לפעמים יש לע חשק בPct ולפעמים לא נשק ולא חשק אבל בכל המיקרים שבוע אחרע Pct הכל מתפקד כרגיל הכל פיקס ולאחר עוד 3 שבועות מבצע קבוע בדיקות דם הטסט לא יורד מי 25 כשהרף המקסימלי במאוחדת הוא 32, מה שכן כלומיד במינון גבוה עושה לי הרגשה של מעט ריחוף ומעט חוסר רגש בצעד אחד בפנים (סימפטום מעט לא נעים אבל אפשר בהחלט להתעלם)וואלה עוד לא סיימתי שבועיים על נולבה(מדי פעם גם נגיעות איקקלומין) והליבידו עף.. אני מפמפם כריות במיטה כמו בן 13