הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם נטילת טמוקסיפן עשויה להועיל במצבי?

dorbats

משתמש מתחיל
27
3
נק' מוניטין:
6
27
3
אהלן,

בן 35, מעולם לא נטלתי סטרואידים. מצ"ב פאנל הורמונלי מלפני מספר ימים.
סובל מדום נשימה בשינה בדרגת חומרה חריפה ביותר מזה 14.5 שנה. לצערי לא מצליח להתרגל לטיפול (CPAP).
בשנה האחרונה החשק המיני פשוט נעלם.
האם בהתחשב בתוצאות בדיקות הדם נטילת טמוקסיפן עשויה להועיל לי?

הורמונים.png

תודה

לא מגיב בד״כ כדי לא להכניס ראש בין אנשים שנמצאים בתחום הרבה יותר זמן ממני, אבל האסטרדיול שלך בשמים. כל הורמון אסטרוגני גבוה אמור להוריד חשק מיני.
גם באמצע סייקל שאתה עם טסטוסטרון בשמים זה יכול לקרות לך ואגב זה קרה לי כמה פעמים. על פניו טמוקסיפן אמור לעזור אבל כמובן שתתייעץ עם הרופא שלך לגבי משך השימוש וכמובן מעקב…

@dorbats
במקרה שלך הייתי מתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה לגבי ניטלת תרופות חוסמות אסטרוגן.
דום נשימתי אכן יכול לגרום לבעיות בתפקוד המיני,
בנוסף האם נבדקה אופציה כירורגית לטיפול בדום הנשימתי?

• פותח/ת השרשור
האם אתה בעודף משקל?
לא. 1.81 על 65 קילו. עם חוסר השינה הזה מאוד מתקשה לעלות במשקל האמת
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בכנות, אף אחד פה לא רופא וזה יהיה חסר אחריות לתת עצות.
מה הרופא אומר? הלכת לרופא מומחה סגנון אסותא וכאלה?
עדיין לא חזרה לרופאה. היא שלחה אותי לבדיקות האלה. יותר בעקבות האוסטאופורוזיס. לא מבין למה לא ביקשה גם SHBG וטסטוסטרון חופשי

זה יותר לרופא לא לחברה כמונו שמשתמשים בחומרים לפיתוח גוף....
לפעמים לאנשים כמוכם יש ניסיון טוב בהרבה משל רופאים בדברים האלה. אני רואה אסטרוגן גבוה מאוד ולצד זה את החשק המיני שלי הולך ונעלם למרות טסט-טוטאל תקין אז אני מסיק שכנראה רוב הטסט' מומר לאסטרוגן וזה מסביר את זה. גיגלתי מה יכול להוריד אסטרדיול וראיתי שטמוקסיפן, שאני יודע שבשימוש נפוץ אצל מפתחי גוף שעושים סייקלים וכו', אז הנחתי שאתם תדעו לענות על זה לא רע...

@dorbats
במקרה שלך הייתי מתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה לגבי ניטלת תרופות חוסמות אסטרוגן.
דום נשימתי אכן יכול לגרום לבעיות בתפקוד המיני,
בנוסף האם נבדקה אופציה כירורגית לטיפול בדום הנשימתי?
נבדקה באיכילוב בהרדמה מלאה ביחידה ייעודית להפרעות נשימתיות חסימתיות בשינה. ישנה אפשרות (מורכבת מאוד, הרבה סיכונים ותופעות לוואי, לא בטוח שבכלל תסייע), הרופא המנתח המליץ להמנע ממנה כמה שרק אפשר ולעשות מירב המאמצים להתרגל ל-CPAP. לצערי לא מצליח להתרגל...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית