הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי רצפטורים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
הבנתי שהמפתחים הגדולים לוקחים יותר חומרים ויותר מינונים מהם ושאלתי את עצמי איך זה הגיוני
ואז סידרתי את זה לעצמי בראש שקודם יש להם יותר סבילות לחומרים כי הם התעסקו עם זה קצת יותר

וגם, יש עניין עם הרצפטורים, ופה נכנסת השאלה שלי

הם פיתחו גוף עם חומרים, יש להם יותר תאים בגוף מאשר היה להם במצב רגיל בזכות/בגלל החומרים
לפי הבנתי הרצפטורים נמצאים על התאים ויותר תאים = יותר רצפטורים

האם בגלל שהם יותר 'גדולים' הם יכולים להתמודד עם יותר חומר או לכאורה צריכים יותר חומר כדי לקבל אותו השפעה שבחור בסייקל ראשון צריך מבחינת כמות חומר?

אשמח שתבהירו לי פה מה נכון ומה לא נכון ואם הבנתי לא נכון אז שתתקנו אותי שאלמד, תודה

האם בגלל שהם יותר 'גדולים' הם יכולים להתמודד עם יותר חומר
ברור 🙄
ומה שעושה אותם גדולים יותר על אנושיים שאתה לוקח הסטרואידים לא מבין איך מגיעים לשם זה הGH ונגזרותיו מעל עשור ויש כאלה שעברו כמה עשורים עם GH , רופאים ומרפאות מיוחדות למינונים מטורפים של GH כ'סייקל GH' לעיתים תכופות ואז חוזרים למינון GH "רגיל" , המרפאות מפקחות על פגיעות מהמינון הרב .
יש כל מיני שיטות לקבל GH במינונים גבוהים , שיטות שעוד לא הגיעו אלינו 😭 , יש להם גם סוגים חדשים של פפטידים שעוד לא הגיעו לחובבנים .
התמקדתי על עינייני הGH והפפטידים , כי המראות האלה שאתה רואה ואתה לא מבין איך מגיעים לשם זה בזכות - השנים על GH אז באמת תאיי השריר והרצפטורים מכפילים את עצמם .
לא כמו בסטרואידים שהם מגדילים , עם פפטידים וGH הם משכפלים עוד תאים .
ואז אתה רואה את המלאות הזאת בשריר בליגות הגבוהות .
אתה רואה כמה שרירי הוא היה לפני .. אבל עם השנים והGH והידע שנהיה בימינו הוא "התמלא"
קיבולת החומרים גדלה בזכות יותר תאים לשרירים והוא יוכל להפיק יותר תועלת ממינונים יותר גדולים של סטרואידים , מה שאתה לא תוכל לעשות .. אם תחליט לקחת מינון סטרואידים כמו שלו הלימיט שלך יהיה זהה תמיד ולא יגדל שאר החומר שדחפת יהיה לטובת תופעות לוואי .
כתבתי את זה לא ממזמן אם סייקליסט גילה שפיל היט סתם דוגמא לוקח 1,000mg טסט והוא יכניס 1,000 בשביל לקבל מה שפיל היט מקבל 🙁 זה לא יעזור לו אחריי ה400-500mg דוגמא לגודל שלו הכל הולך לתופעות לוואי מומר לאסטרוגן ועוד ..
brunomoraes_oficial_20200410_5.jpg

נערך לאחרונה:
ש להם יותר תאים בגוף
זאת אולי בעיה בהבנה אצלך, התאי שריר שלהם פשוט מאוד מאוד מנופחים. לא הוכח שיש ריבוי תאי שריר במהלך אימונים (גם אם כן זה הבדל מזערי).
האם בגלל שהם יותר 'גדולים' הם יכולים להתמודד עם יותר חומר או לכאורה צריכים יותר חומר כדי לקבל אותו השפעה שבחור בסייקל ראשון צריך מבחינת כמות חומר?
הם מקבלים המון תופעות לוואי ומתמודדים עם זה בעזרת השגחה רפואית צמודה ולא כמו הניחושי מינונים שלנו פה.

זאת אולי בעיה בהבנה אצלך, התאי שריר שלהם פשוט מאוד מאוד מנופחים. לא הוכח שיש ריבוי תאי שריר במהלך אימונים (גם אם כן זה הבדל מזערי).

הם מקבלים המון תופעות לוואי ומתמודדים עם זה בעזרת השגחה רפואית צמודה ולא כמו הניחושי מינונים שלנו פה.
ניחוש מינונים זה בהחלט יכול להיות משחק מסוכן.
אני זוכר את הפעם הראשונה שאמרו לי "מספיק 30 מג דיבול עם עדיפות ל 20 מג" אז קול פנימי ןדפוק מתוכי קם ואמר עם צריך 30 אז נתחיל ב50.... מאז אני יודע עם נאמר 30 מג אז נתחיל מי 20 מג Better safe then sorry

כל מה שירשמו לך פה זה תיאוריות ושמועות.
עם כל הידע שיש פה בפורום ובארץ אתה גג תזכה במר ישראל.
כל המקצוענים בארץ שואבים מידע מחול מאנשים שמתעסקים בתחום המקצועי המון שנים.
וידע כזה פשוט אין פה בארץ לצערי. כל אחד שעשה כמה סייקלים וחורש מאמרים חושב שהוא מבין הכל..
זה כמו ללמוד על הסכסוך ערבי- ישראלי מנק מבט של בריטי שרואה רק cnn..
ככה שאתה יודע בערך מה קורה.. אבל המציאות שונה לגמרי בשטח.

כל מה שירשמו לך פה זה תיאוריות ושמועות.
עם כל הידע שיש פה בפורום ובארץ אתה גג תזכה במר ישראל.
כל המקצוענים בארץ שואבים מידע מחול מאנשים שמתעסקים בתחום המקצועי המון שנים.
וידע כזה פשוט אין פה בארץ לצערי. כל אחד שעשה כמה סייקלים וחורש מאמרים חושב שהוא מבין הכל..
זה כמו ללמוד על הסכסוך ערבי- ישראלי מנק מבט של בריטי שרואה רק cnn..
ככה שאתה יודע בערך מה קורה.. אבל המציאות שונה לגמרי בשטח.
לא פעם נחשפנו לשמות שאין לנו מושג מהם שהם משתמשים

עוד כמה שנים תשמע שחצי מהחומרים שאנחנו משתמשים בהם לא בשימוש בכלל אצלהם...
החטיפים שלהם מזמן לא דיבול ווינסטרול..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית