הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מmyprotein

doridor

משתמש מתחיל
24
9
נק' מוניטין:
9
24
9
אם אני מזמין כרגע מהאתר עם הסיומת הישראלית,במצב של היום זה יגיע כמו שצריך ובזמן? ואם כן יש למישהו מושג תוך כמה זמן? מאיפה הסחורה מגיעה?

לקורונה אין שום השפעה כנראה, אני הזמנתי שבוע וקצת לפני פסח וזה הגיע לי יום לפני ליל הסדר.
פסח פה ופסחא שם כנראה ישפיע, הם גם מציינים את זה בדף המעקב של ההזמנה שאלה תאריכים שיגרמו לעיכוב.
אני הייתי מזמין אחרי פסח, מאז הקורונה החבילות מגיעות אפילו יותר מהר.

אופטופיק אבל מעצבן אותי שכל פעם שmyprotein עושים הנחה מפוצצת, עכשיו הם אומרים 50 אחוז, איכשהו זה בכלל יוצא יותר יקר מאשר היה לפני ההנחה החדשה, כאילו הם מפרסמים הנחה חדשה אבל המחירים יותר יקרים, מקווה שיהיה איזה משבר כלכלי כבר בעולם לרגל הקורונה והמחירים של כל המוצרים האלה יירדו לאפס ואז אני אצטייד ל5 שנים הקרובות מבחינת חלבון

הזמנתי מהם העבר ולא הגיע לי, קיבלתי זיכוי מחברת האשראי, אבל יש אנשים שזה הגיע אליהם ואומרים שזה אחלה.

אופטופיק אבל מעצבן אותי שכל פעם שmyprotein עושים הנחה מפוצצת, עכשיו הם אומרים 50 אחוז, איכשהו זה בכלל יוצא יותר יקר מאשר היה לפני ההנחה החדשה, כאילו הם מפרסמים הנחה חדשה אבל המחירים יותר יקרים, מקווה שיהיה איזה משבר כלכלי כבר בעולם לרגל הקורונה והמחירים של כל המוצרים האלה יירדו לאפס ואז אני אצטייד ל5 שנים הקרובות מבחינת חלבון
כן אשכרה חיכיתי למבצעי פסח ויצא שהפסדתי 10 שקל.. המערכת מבצעים שלהם מוזרה מאוד. היה להם 28% אבל מחירים גבוהים ועכשיו הם עושים עד 50% אבל הורידו מחירים ועדיין יוצא יותר יקר. בכל מקרה הזמנתי לפני 3 ימים וזה נשלח אתמול.. מאמין שתוך שבוע זה יגיע

מההנחות שהוא ציין שיש באתר, נראה לי זה באתר הבריטי, אולי אני טועה.

myprotein.co.il
Happy Passover! Up to 50% off everything + FREE Shaker Bottle
Page-003-095740.jpg
הסר ספר מליבך, הוא דיבר על Co il
להזמין מדומיין אחר הופך את המשלוח ללא משתלם בעליל או לא אפשרי כמדומני

בגלל זה שאלתי. אני רוצה להזמין משם עוד איזה שבועיים אז תהיתי...

רק לא אחד מהספרים של ריפטו, אותם אני לא אסיר מליבי
חלק מהדברים, תבדוק, קריאטין, מולטיויטמין אכן יוצאים יותר זול עכשיו, אבל חלבון לא כ"כ משתלם, ולא בטוח שיהיה יותר זול בעתיד אבל בוא נקווה

חלק מהדברים, תבדוק, קריאטין, מולטיויטמין אכן יוצאים יותר זול עכשיו, אבל חלבון לא כ"כ משתלם, ולא בטוח שיהיה יותר זול בעתיד אבל בוא נקווה
מעניין אותי חלבון, למה לא משתלם? ראיתי לפני כמה ימים באתר הישראלי 5 קילו ב 250 עם משלוח חינם, זה השתנה?

מעניין אותי חלבון, למה לא משתלם? ראיתי לפני כמה ימים באתר הישראלי 5 קילו ב 250 עם משלוח חינם, זה השתנה?
עד לפני כמה ימים היה אפשר להשיג ב200₪ +-7₪ 5 ק"ג ועד ל250 משלוח חינם או עד 74$ היה אפשר לדחוף עוד כמה צעצועים בפנים..

משתמש חדש 10%, קופון כלשהו כמו liron10 עוד 10% (email10 כבר לא עובד יותר) , אין לי מושג מי זאת רק שהקופון עובד, וההנחה הקבועה שיש שם, אם יש דרך להזמין ביותר זול אשמח לדעת

Happy Passover! Up to 50% off everything + FREE Shaker Bottle
צפה בקובץ המצורף 54498
הסר ספר מליבך, הוא דיבר על Co il
להזמין מדומיין אחר הופך את המשלוח ללא משתלם בעליל או לא אפשרי כמדומני
אכן כמו שהגאון פה כתב ברור שהזמנתי מהישראלי, יצא לי 257 שקל ל3.5 ק"ג חלבון, 0.7 ק"ג פנקייק, חמאת בוטנים ותמצית טעם. ללא ספק משתלם מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית