עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אשכרה חיכיתי למבצעי פסח ויצא שהפסדתי 10 שקל.. המערכת מבצעים שלהם מוזרה מאוד. היה להם 28% אבל מחירים גבוהים ועכשיו הם עושים עד 50% אבל הורידו מחירים ועדיין יוצא יותר יקר. בכל מקרה הזמנתי לפני 3 ימים וזה נשלח אתמול.. מאמין שתוך שבוע זה יגיעאופטופיק אבל מעצבן אותי שכל פעם שmyprotein עושים הנחה מפוצצת, עכשיו הם אומרים 50 אחוז, איכשהו זה בכלל יוצא יותר יקר מאשר היה לפני ההנחה החדשה, כאילו הם מפרסמים הנחה חדשה אבל המחירים יותר יקרים, מקווה שיהיה איזה משבר כלכלי כבר בעולם לרגל הקורונה והמחירים של כל המוצרים האלה יירדו לאפס ואז אני אצטייד ל5 שנים הקרובות מבחינת חלבון
למה לא מהאתר הישראלי?בכל מקרה הזמנתי לפני 3 ימים וזה נשלח אתמול.. מאמין שתוך שבוע זה יגיע
מאיפה הבנת שהוא לא הזמין מהאתר הישראלי ובכלל, למה אתה מתכוון באומרך האתר הישראלי?למה לא מהאתר הישראלי?
מההנחות שהוא ציין שיש באתר, נראה לי זה באתר הבריטי, אולי אני טועה.מאיפה הבנת שהוא לא הזמין מהאתר הישראלי
myprotein.co.ilובכלל, למה אתה מתכוון באומרך האתר הישראלי?
בגלל זה שאלתי. אני רוצה להזמין משם עוד איזה שבועיים אז תהיתי...הזמין מדומיין אחר הופך את המשלוח ללא משתלם בעליל
רק לא אחד מהספרים של ריפטו, אותם אני לא אסיר מליביהסר ספר מליבך
חלק מהדברים, תבדוק, קריאטין, מולטיויטמין אכן יוצאים יותר זול עכשיו, אבל חלבון לא כ"כ משתלם, ולא בטוח שיהיה יותר זול בעתיד אבל בוא נקווהבגלל זה שאלתי. אני רוצה להזמין משם עוד איזה שבועיים אז תהיתי...
רק לא אחד מהספרים של ריפטו, אותם אני לא אסיר מליבי
מעניין אותי חלבון, למה לא משתלם? ראיתי לפני כמה ימים באתר הישראלי 5 קילו ב 250 עם משלוח חינם, זה השתנה?חלק מהדברים, תבדוק, קריאטין, מולטיויטמין אכן יוצאים יותר זול עכשיו, אבל חלבון לא כ"כ משתלם, ולא בטוח שיהיה יותר זול בעתיד אבל בוא נקווה
עד לפני כמה ימים היה אפשר להשיג ב200₪ +-7₪ 5 ק"ג ועד ל250 משלוח חינם או עד 74$ היה אפשר לדחוף עוד כמה צעצועים בפנים..מעניין אותי חלבון, למה לא משתלם? ראיתי לפני כמה ימים באתר הישראלי 5 קילו ב 250 עם משלוח חינם, זה השתנה?
אכן כמו שהגאון פה כתב ברור שהזמנתי מהישראלי, יצא לי 257 שקל ל3.5 ק"ג חלבון, 0.7 ק"ג פנקייק, חמאת בוטנים ותמצית טעם. ללא ספק משתלם מאוד.Happy Passover! Up to 50% off everything + FREE Shaker Bottle
צפה בקובץ המצורף 54498
הסר ספר מליבך, הוא דיבר על Co il
להזמין מדומיין אחר הופך את המשלוח ללא משתלם בעליל או לא אפשרי כמדומני