הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי בדיקה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום רציתי לדעת איך קוראים לבדיקה שבודקת את סוג גוף אתה תואם אשמח לדעת תודה מראש ! וכמה היא עולה ואיך מתבצעת אם מישהו יודע אשמח למידע !

ספציפית היום לרגל הקורונה חינם
טיפוסי-גוף.jpg

להרחבה מבנה גוף | סוגי (טיפוסי) - מה מבנה הגוף שלי וכיצד קשור לסוג האימון שלי?
לפי דעתי, לא יודע מה אומר המדע לגבי זה, כל אדם יכול לנוע בין הסוגים השונים, הכל תלוי בביומכניקה ואחוזי השומן ומסת השריר שסיגלת לעצמך בהתאם להתפחות שאתה מסגל לעצמך ע"י אימונים תזונה והרגלים

קוראים לזה בדיקת יתרה בחשבון, וככל שיש לך יותר, ככה מנסים להוציא ממך יותר.
זה שטויות חסרות בסיס שרק מנסים למכור אנשים שלא מבינים כלום ובמפתיע השירות שלהם עולה הרבה

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה בדיקת יתרה בחשבון, וככל שיש לך יותר, ככה מנסים להוציא ממך יותר.
זה שטויות חסרות בסיס שרק מנסים למכור אנשים שלא מבינים כלום ובמפתיע השירות שלהם עולה הרבה
זה הבנתי אבל בכללי אתה רוצה להגיד שהסוגי גוף האלה זה בולשיט אחד גדול מה דעתך ?

זה הבנתי אבל בכללי אתה רוצה להגיד שהסוגי גוף האלה זה בולשיט אחד גדול מה דעתך ?
זה בולשיט אחד גדול.
גם אם תיאורטית זה היה נכון שלכל אחד יש סוג גוף (מה שלא נכון, כי אפשר לשנות את מבנה הגוף לאורך החיים), אין לזה שום השפעה על איך אתה צריך להתנהל. לא בתזונה, לא באימונים, ולא בשום דבר אחר

• פותח/ת השרשור
זה בולשיט אחד גדול.
גם אם תיאורטית זה היה נכון שלכל אחד יש סוג גוף (מה שלא נכון, כי אפשר לשנות את מבנה הגוף לאורך החיים), אין לזה שום השפעה על איך אתה צריך להתנהל. לא בתזונה, לא באימונים, ולא בשום דבר אחר
הבנתי כן אני גם ככה חשבתי לפני בגלל זה סתם שואל שאדע כי יש הרבה אנשים שמבלבלים תמוח עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית