הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לבניית סייקל שני

טל212

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
3
41
3
אז ככה חברים למרות שיש לי עוד המון זמן להתחיל את הסייקל השני אשמח לשמןע את עצתכם ולצבור המון ידע לקראת הסייקל השני כמובן מחפש המלצה על איזה סייקל לעשות תודה אציין כמה פרטים מכוון להמשיך מסה סייקל ראשון היה טסט דיבול הופסק לאחר שבוע .אני לא מתחרה ככה שמעדיף לקחת חומרים עם פחות תופעות לוואי/אוראלים תודה לכולם

אז אני מניח שהסייקל שלך היה טסט בלבד וזה מעולה לסייקל ראשון לא צריך יותר מזה.
סייקל שני מסה יש לך אפשרות לשלב טורינבול שזה אחלה לי אישית הוא נתן לא מעט כח והוא לא מעלה בנוזלים כמו דיבול, וכמובן שעם פחות תופעות לוואי ופחות רעיל ממנו.

• פותח/ת השרשור
כן תומר כמו שרשמתי הפסקתי דיבול עקב בעיות של נפיחות כך המליצו לי בפורום מספר אנשים .תודה אייל נרשם
חברה עוד הצעות?? כמובן מעדיף לא לגעת באוראלים

האפשרויות שלך לסייקל מסה נוסף ללא אוראלים הן :

1 - סייקל טסט נוסף
2 - סייקל טסט - ננדרולון מינון 300
3 סייקל טסט - בולדנון במינון גבוה.

מבחינת הסייקלים האפשרות השנייה היא המועדפת עלי,
קח בחשבון את כל תופעות הלוואי שיכולות לבוא עם ננדרולון (!)
האפשרות של טסט עם בולדנון תביא לך תיאבון מטורף עד קיצוני (לפחות מהניסיון שלי) אבל לא משהו משמעותי כמו הננדרולון שיעניק לך פאמפ, כח ומסת שריר .
החיסרון בבולדנון שצריך לקחת מינונים גבוהים מאוד לאורך זמן ולכן העלות הכספית באה בחשבון, אישית לא הייתי משתמש בו שוב.
אתה רק בתחילת הסייקל הראשון , אולי בסופו לא תרצה להמשיך לעוד אחד... אל תבנה מגדלים בראש בינתיים

תשובה יפה ומדוייקת .
ואין לך מה לפחד מטורינבול הוא לא פוגע בכבד כמו סטרואידים אורליים .

אל תתפוצץ בסייקל שני..
קח את זה שלב שלב, אני לסייקל שני שעוד לא התחלתי התארגנתי על טסט, בולדנון וליגנדרול.
בולדנון לא במינון הכי גבוה שיש, אבל גם זה יזיז משהו תהיה בטוח. מאמין שיצא לי אחלה סטאק, ומסייקל לסייקל נתקדם 😋🍴

המלצה לשני
רק טסט כמו הראשון ובגג תוסיף עוד כמה סארמים במהלכו, אפשרות לmk677 וקרדרין בשביל פרופיל ליפידי ושייפ במהלך pct

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה קראתי הפנמתי אני אשקול להמשיך שוב פעם טסט כרגע לאחר 12 ימים כבר עליתי 4 קג נראה טוב ומרוצה מאוד

1. טסט 500 דקה אפשר 300-500
לדעתי זה סטאק מעולה אם המורה היא עלייה במסת שריר וכוח.
2. בולדנון זה לא ואוו לדעתי אפשרי לקחת,
אבל לדעתי העדיפות לדקה או מסטרון אם אתה לא מפחד מתופעות לוואי

אני רוצה לדעת ולשאוב כמה שיותר מיידע רע זה לא יעשה לי
הכל אפשר אבל לפני שחושבים על סייקל שני צריך להיות סגורים ב1000% שאתה מבין איך הpct עובד ושזה יושב אצלך מסודר בראש, ורק לאחר מכן

אפשר לשאול איזה חומרים כדאי לי כאילו זה קנייה בסופר אבל כדאי ומומלץ גם שתנסה ללמוד ולהבין מה כל חומר עושה, מה המשמעות לאנרוגניות, אנובליות שלו, והיחס ביניהם איך הוא משפיע על ההורמונים ומה צריך כדי לנגוד את ההשפעה, לאיזה תופעות לוואי לצפות ואיך לנגוד את חלקם

כבד, לחץ דם, רצפטורים, איך זה עובד, יש המון מה ללמוד, דרך נהדרת זה לעבור על האשכולות השונים של אנשים שעושים סייקלים ושואלים שאלות לקרוא ולנסות להבין, בהתחלה הכל יהיה סינית ולא תבין למה מתכוונים שאומרים ציר הhpta, שיקום שלו
מה כל אחד מהדברים בpct, מה המשמעות שלו ומה ההבדלים בין התרופות השונות ומה כדאי באיזה מצב

אחרי הכל זאת הבריאות שלך ותמיד יש עוד מה ללמוד

חבר רק בדיקות דם בסוף הסייקל לאחר פיסיטי יתנו לך תשובה מדויקת, שם גם מופיעות התופעות לוואי בדרך כלל בצורה יותר אגרסיבית מאשר בסייקל עצמו

תראה איזה תופעות לוואי יהיו לך וכך תוכל לדעת באיזה חומר תשתמש להבא,

אם הגוף שלך מתאושש יחסית לאט וקשה- דקה ירסק לך את הרווחים לאחר הסייקל בגלל הזמן התאוששות כי הוא משבית ביותר עוצמה את הציר(נור19)

אם הגוף שלך יסבול מאקנה קשה בפיסיטי מה שקרה לי (בסייקל לא היה כלום) -תצטרך לשמור מרחק מנגזרות dht, וכך הלאה

בקיצור:לפי התופעות לוואי והתאוששות תדע מה תוכל לקחת לסייקל שני

אני מבחינת אקנה נקי לגמרי עם טרן, אבל מתפוצץ מפצעים כשמנסה לגעת במינון אפילו נמוך של מסטרון:wallbash:

1. טסט 500 דקה אפשר 300-500
לדעתי זה סטאק מעולה אם המורה היא עלייה במסת שריר וכוח.
2. בולדנון זה לא ואוו לדעתי אפשרי לקחת,
אבל לדעתי העדיפות לדקה או מסטרון אם אתה לא מפחד מתופעות לוואי

איזה תופעות לוואי מסטרון עשה לך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית