הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

• פותח/ת השרשור Ripp
  • פורסם בתאריך

Ripp

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום חברים

אני מעוניין להתחיל את הסייקל הראשון שלי ויש לי כמה שאלות לסגור פינות בראש.
קודם כל זה הסייקל שתכננתי וסביר להניח שתוך כמה ימים אני מתחיל ;

טסט אנתת 500 (12 שבועות)
ארימידיקס 1מ״ג 3 פעמים בשבוע
ואז PCT אחרי חודש מהזרקה אחרונה.
וכוריגון כמובן במהלך ואחרי הסייקל.

למה אי אפשר להשתמש רק בטסט גם בסייקל שני ושלישי ופשוט להגביר מינונים ?
האם להתחיל ב 500 בשבוע או פחות ?
מהי מידת שיקום ציר ה HPT חצי שנה אחרי סייקל ו PCT מוצלח (באחוזים) ?

תודה על העזרה.
בריאות לכולם.

נערך לאחרונה:
שלום חברים

אני מעוניין להתחיל את הסייקל הראשון שלי ויש לי כמה שאלות לסגור פינות בראש.
קודם כל זה הסייקל שתכננתי וסביר להניח שתוך כמה ימים אני מתחיל ;

טסט אנתת 500 (12 שבועות)
ואז PCT אחרי חודש מהזרקה אחרונה.
וכוריגון כמובן במהלך ואחרי הסייקל.

מהי מידת שיקום ציר ה HPT חצי שנה אחרי סייקל ו PCT מוצלח (באחוזים) ?

תודה על העזרה.
בריאות לכולם.
איך אתה נראה כרגע לפני סייקל?
מיצית את בפוטנציאל?

איך אתה מתחיל בתקופה כזאתי שקשה לצאת מהבית ? והאימונים לא אותו דבר, חדרי כושר סגורים.

אין בעיה לתכנן וחלום על סייקל זה כיף אבל חבל להתחיל בתקופה הזאת לא יצא לך טוב כמו בתקופה שהכל טוב .

יש תיקונים קטנים בסייקל שלך

• פותח/ת השרשור
איך אתה נראה כרגע לפני סייקל?
מיצית את בפוטנציאל?
אפשר להגיד שמיציתי משהו כמו 75% מהפוטנציאל
179 שוקל 76

איך אתה מתחיל בתקופה כזאתי שקשה לצאת מהבית ? והאימונים לא אותו דבר, חדרי כושר סגורים.

אין בעיה לתכנן וחלום על סייקל זה כיף אבל חבל להתחיל בתקופה הזאת לא יצא לך טוב כמו בתקופה שהכל טוב .

יש תיקונים קטנים בסייקל שלך
יש לי הכל בבית, כלוב,מוטות אולימפים והרבה ברזל ואני מתאמן פאוורליפטינג יעני יותְר מזה לא צריך.
מה צריך לתקן בסייקל ?

נערך לאחרונה:
בוא נגיד שאני מאמין לך שיש לך ציוד ותנאים כמו בימים רגילים וכמו כשחדריי הכושר פתוחים , שאתה רושם .
שמעתי את השמועה הזאת רצה בחדרי כושר .. 🫤 לא מבין את זה , כמות גדולה מידי בלי לדעת אם צריך בכלל את התרופה הזאת ,לוקחים אותה כאילו זה עוד אנבול .
תכין אותה בהישג יד, כמה שבועות אחריי שהתחלת סייקל תרגיש ותיראה גם בויזואל אם יש לך נוזלים בפטמות אם יש רגישות מיוחדת באיזור . ורק אז אם יש משו לקחת חצי כדור פעם בשבוע , זה מספיק .
ואז PCT אחרי חודש מהזרקה אחרונה
במקרה של האנטט שלך אפשר להתחיל PCT שבועיים אחריי ..
וכוריגון כמובן במהלך ואחרי הסייקל
אפשרי , רק תפרט יותר ניראה שהבנת מה לעשות עם HCG .
נחשב PCT כבד מידי לסייקל קל כמו שלך , אבל אפשר לזרום על זה "כאילו הולך על בטוח" .
טסט הוא הסטרואיד עם התופעות לוואי הכי חזקות , כשצריך מינון מעל 500 כבר עדיף לחשוב על נגזרות אחרות לשלב ולהוריד מינונים , ועדיין לקבל תוצאות .
אני היחיד כאן בפורום ניראה לי שחושב ככה - אפשר גם להתחיל ב400 ולהתקדם , אם אתה בן אדם ענק שאחריי חודש לא מרגיש התקדמות עם ה400 אתה יכול לעלות ל500 .

מידת שיקום ציר ה HPT חצי שנה אחרי סייקל ו PCT מוצלח (באחוזים) ?
לרוב 100% , ויש שמדווחים על 110% - 130% שהטסטוסטרון הטבעי משתחרר 30% יותר מהטבעי לפני הסייקל . 👉👌

נערך לאחרונה:
3 מג ארימדקס בשבוע?
ישאיר אותך עם אסטרוגן אפס גם עם 500 טסט
בהתחלה תתקדם ימבה ומאוד מהר כל העצמות בגוף שלך יצעקו הצילו

אני היחיד כאן בפורום ניראה לי שחושב ככה - אפשר גם להתחיל ב400 ולהתקדם , אם אתה בן אדם ענק שאחריי חודש לא מרגיש התקדמות עם ה400 אתה יכול לעלות ל500 .
אני מצטרף לדעתך, אין צורך מינימום 500 גם 400 יטיס, אני בסייקלים שלי עושה 300מג טסט פרופ ומרגישים אותו מצוין,

3 מג ארימידקס על חצי גרם טסט?
אני סופר רגיש לאסטרוגן וזה היה גומר עליי.
וכמו שלפרוזן נשרף הפיוז משטויות כמו דקה קצר (בצדק) אני אשמח אם אנשים יפסיקו להשתמש בקשקוש הזה פונטציאל גנטי .
כן גנטיקה היא מעל הכל אבל זה מושג חמקמק ומטעה .
מרוב שעולם הפיטנס מלא בשיט לכולנו נשטף המוח במספרים לא ריאלים שבמציאות מתאמן מתקדם אפילו עם גנטיקה ממצועת לא יעלה יותר מ1.5-2 קילו שריר בשנה וזה גם נדיב .
מכיוון שזאת עלייה סיזיפית וכמעט בלתי נראת לעין ברמה החודשית יווצר הרושם שאין התקדמות משמע הגעת לפונטציאל הגנטי וזה פשוט לא נכון.
הדבר היחידי שאני מיציתי שעליתי על חומרים היה תחושת התסכול על זה שהכל זז לאט מידי לא השלתי את עצמי לרגע שסיימתי להתקדם טבעית אז בבקשה אל תשלו את עצמכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית