הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי טרן ופרולקטין

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
הבנתי שטרן שולח את הפרוקלטין לשמיים יותר מאשר דקה

מה יהיה מינונים מקובלים עם טרן לשימוש בקברוגלין?

מקווה שיהיה חדרי כושר כבר מתי שאהיה בתוך הסייקל אחרת אצטרך להמציא כל מיני דברים מוזרים פה חחחחח

מתכנן מה שתמיד עשיתי ab, יוצא לי איזה שעתיים לפחות כל אימון
3 פעמים בשבוע יענו aba bab aba bab
A רגליים חזה יד אחורית בטן
B גב כתפיים יד קדמית בטן

כרגע מסיים pct, מתאמן פה ושם אבל לא כמו פעם בעיקר כי אין גישה לחדר כושר
יותר עדיף abc לדעתי במיוחד על בייקל של טרן , אתה מתאושש כמו סאן גוקו

אתה באמת יכול להמשיך עם הAB הזה בכיף שלך , וכשאתה מגיע לסייקל ניכנס לABC .
ABC זה תמיד חולני .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יותר עדיף abc לדעתי במיוחד על בייקל של טרן , אתה מתאושש כמו סאן גוקו
שמע, נשמע מעניין אבל להתייצב יותר מ3 פעמים בשבוע בחדר כושר בשבילי זה עומס מבחינת זמן שצריך לפנות בשבוע, עזוב אותך התאוששות, אז הולך 3 פעמים ונותן בראש כל פעם

שמע, נשמע מעניין אבל להתייצב יותר מ3 פעמים בשבוע בחדר כושר בשבילי זה עומס מבחינת זמן שצריך לפנות בשבוע, עזוב אותך התאוששות, אז הולך 3 פעמים ונותן בראש כל פעם
כשהטרן יתחיל להיכנס לפעולה אתה תלך פעמיים ביום כפול 7 ימים

• פותח/ת השרשור
כשהטרן יתחיל להיכנס לפעולה אתה תלך פעמיים ביום כפול 7 ימים

הלוואי ואתה צודק חחחחחחחחח
יותר מדי עפים פה על הטרן, אני אלך 3 פעמים, בגג אארגן לעצמי לעשות מתח עם משקל בבית

גם שהייתי עם דקה הייתי צריך התאוששות מאימונים, שאני אעלה על הטרן נראה אם באמת כל ההילולים האלה יש להם תוקף במציאות או שזה עוד חומר פשוט קצת יותר חזק..

הלוואי ואתה צודק חחחחחחחחח
יותר מדי עפים פה על הטרן, אני אלך 3 פעמים, בגג אארגן לעצמי לעשות מתח עם משקל בבית

גם שהייתי עם דקה הייתי צריך התאוששות מאימונים, שאני אעלה על הטרן נראה אם באמת כל ההילולים האלה יש להם תוקף במציאות או שזה עוד חומר פשוט קצת יותר חזק..

במהלך הסייקל לא הרגשתי יותר מידי אלוהי אבל אנשים סביבי לא הבינו מה עובר על הגוף שלי ומאיפה מגיעה האינטנסיביות הזו באימונים.
רק לאחר הסייקל כשחזרתי להיות בנאדם רגיל הסתכלתי אחורה בזמן והבנתי שהייתי חצי אל מבחינת משקלי עבודה, התאוששות, כח, מראה יבש , שרירים דחוסים וכו

לא דומה לדקה לא לבולד לא לשומדבר ואני לא מגזים

• פותח/ת השרשור
במהלך הסייקל לא הרגשתי יותר מידי אלוהי אבל אנשים סביבי לא הבינו מה עובר על הגוף שלי ומאיפה מגיעה האינטנסיביות הזו באימונים.
רק לאחר הסייקל כשחזרתי להיות בנאדם רגיל הסתכלתי אחורה בזמן והבנתי שהייתי חצי אל מבחינת משקלי עבודה, התאוששות, כח, מראה יבש , שרירים דחוסים וכו

לא דומה לדקה לא לבולד לא לשומדבר ואני לא מגזים
לא משהו שמשוויצים בו כי זה די טיפשי אבל הייתי על דקה, טסט, כל הסארמים הקיימים במינונים גבוהים ביחד, mk677 וקרדרין ביחד, ופה ושם סוכריות כמו מודפיניל, סיאליס, ברומנטן, נוטרופיקס אחרים

מכיר את הפרוצדורה חחחחחחח איך זה להיות אל וכל זה

ואם מדברים על 'במבט לאחור'

בתכלס, אז גם טסט חיצוני במינוני trt במבט לאחור ליד 'טבעי' פתאום אתה מבין שהיית אל...

לגבי אנשים סביבך... אחרי סייקל או 2, גם עם רק קרדרין, אתה אמור להרים יחסית כבד ועם הרבה מרץ כדי לגרום לחברה סביבך להרים גבה, כמובן שמתי שיש עוד איזה משהו או 2 אנבולי ברקע אז הכבד קצת יותר מרשים כי אתה לא מראה שכבד לך..

כמו שק תפוחי אדמה

לגבי דומה לא דומה, יש רק דרך אחת לגלות אם מה שאומרים זה נכון... מבחן הזמן, והכי חשוב שנהיה בריאים

נערך לאחרונה:
וואאוו 3 פעמים בשבוע 😄 וחומרים כאלה כבדים ,
3 פעמים אני הולך כשאני עם גבס .
😆😆

3 פעמים בשבוע לסייקל כזה, זה כלום. אם תקבל טרן איכותי הרמות אנרגיה שיהיו לך אתה תרצה ללכת כל יום

טרן זה חולני , אתה נהיה חולני .
עזוב מה קורה בחדר כושר שזה לכתוב עכשיו הרבה מילים .
כדי שתבין נספר בכמה משפטים קצרים שחבר 1 הרביץ לחברה שלו עיצבנה אותו .
וחבר אחר כל כמה ימים היה זורק על ההורים שלו צלחות כוסות.. בכללי כליי מטבח ממה שנשאר .
ובסקס אם חברה שלך נמאס לה והיא זזה אתה לא יכול להפסיק אתה ממשיך לחצוב בקיר .
אז כרגע טרן רחוק מכל החומרים הקיימים .

טרן זה חולני , אתה נהיה חולני .
עזוב מה קורה בחדר כושר שזה לכתוב עכשיו הרבה מילים .
כדי שתבין נספר בכמה משפטים קצרים שחבר 1 הרביץ לחברה שלו עיצבנה אותו .
וחבר אחר כל כמה ימים היה זורק על ההורים שלו צלחות כוסות.. בכללי כליי מטבח ממה שנשאר .
ובסקס אם חברה שלך נמאס לה והיא זזה אתה לא יכול להפסיק אתה ממשיך לחצוב בקיר .
אז כרגע טרן רחוק מכל החומרים הקיימים .
חחחח שים ,מוח פורה חבר,
לי עם הטרן יש תופעת לוואי אחת בלבד, יש לי צמיחת שיערות,אני בחור חלק מטבעי, פתאום אני קולט טיפה שיערות בחזה, בבטן, בידיים, שלא היו לפני וזה לא כיף, ההתלבטות היא בין להמשיך ולהיות מהדבר המטורף הזה ולשים כסף לליזר בצד או לוותר עליו בינתיים

נגזרות dht גורמות לי לאקנה חזק
טרן לפי מה שאני ראיתי צמיחת שיערות,
נשארתי עם טסט ננדרולון ובולדנון שמבחינה ויזואלית לא גורמים לי לתופעות לוואי

לא 🙁 זה לא מוח פורה , זה סיפורים מסביבי .
2 סיפורים קשים שהיום צוחקים על זה ואומרים שטעו , והרוב מדברים על המיטה .
👉👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית