הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו מוזר רק בשכיבות סמיכה סט שני נמוך מראשון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עכשיו אני מתאמן בבית כמובן והתחלתי לעשות שכיבות סמיכה עם משקל עלי, משהו מוזר שקורה לי רק בתרגיל הזה זה שבסט הראשון אני מצליח 15 חזרות עד אחד לפני כשל אבל פתאום בסט השני ובשלישי אני מצליח רק 8, אחרי 2 דקות מנוחה, איך זה הגיוני? בכל תרגיל אחרי 2 דקות ואחד לפני כשל אני אצליח תמיד אותו מספר חזרות או חזרה אחת פחות, איך פה זה יורד בכמעט חצי??? ומה שעוד יותר מוזר זה שזה נשאר אותו דבר ולא יורד מתחת ל8 בסט השלישי

אבל זה קורה לי רק בתרגיל הזה, בשום תרגיל אחר אין לי הפרש כזה עצום בין סט ראשון לשני...
בכל תרגיל פועלת קבוצת שרירים אחרת.
אם אתה רואה שדרך מסוימת לא עובדת לך טוב, נסה בדרך אחרת. בגוף האדם אין כללים ברורים.

• פותח/ת השרשור
טכניקה לקויה כנראה.
אתה נוגע עם החזה ברצפה כל חזרה?
משפשף כזה ועושה פאוז
אבל בלי קשר לטכניקה או למנוהח, 2 דקות מנוחה בכל תרגיל אי פעם אני נותן אותו מספר חזרות אולי חזרה פחות לא חצי מזה

• פותח/ת השרשור
אם הטכניקה סבבה, הייתי משתמש בעצה הזו:
ברור לי שאם אני אנוח יותר אני אצליח יותר אבל זה פשוט מעניין אותי איך רק בתרגיל הזה ולא בשום תרגיל אחר אי פעם שעשיתי ההבדל הוא חצי מכמות החזרות אחרי 2 דקות?

זה נכון אבל שוב פעם לדוגמא מתח אני יכול לעשות 15 , כשאני אעשה עוד סט אחרי 2 דקות אני לא אעשה 8, אני אתן 12-13 אז איך פה זה בחצי יורד
שמעת פעם על סיבים לבנים או סיבים אדומים?
כל שריר נוטה לכיוון כוח או סיבולת, זה רק משתנה בין אדם לאדם, אלא גם בין שריר לשריר.

סיבולת החזה שלך נמוכה, היא כנראה נוטה יותר לכוח, תצטרך לתרגל אותה לסיבולת.

או שבמתח אתה לא מגיע לכשל אמיתי.

• פותח/ת השרשור
שמעת פעם על סיבים לבנים או סיבים אדומים?
כל שריר נוטה לכיוון כוח או סיבולת, זה רק משתנה בין אדם לאדם, אלא גם בין שריר לשריר.

סיבולת החזה שלך נמוכה, היא כנראה נוטה יותר לכוח, תצטרך לתרגל אותה לסיבולת.

או שבמתח אתה לא מגיע לכשל אמיתי.
זהו אבל כשאני נותן למשל 15 חזרות לחיצת חזה עם משקולות אני אצליח אחרי שתי דקות 13-14 אולי אפילו 15 לא 8... זה מוגזם ברמה אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית