הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה רצינית על סייקל

בועז כהן

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אני בן 18 מתאמן 3 כמעט 4 שנים שכל השנים האלה רק בזה
רוצה להתחיל סייקל במידה ואני מוכן לקחת את הסיכון של למות גם בגיל 55/ להיות עקר כל עוד אני יהיה בתחום הזה תקראו לי משוגע או שזה משתמש מזויף ישנם עוד סיכונים כלשהם? כמובן שכשזה יקרה זה אחרי שיסתיים המצב עם הקורונה

• פותח/ת השרשור
פעם פתחת אשכול שיש לך טסט 29
תאכל כמו שצריך ותרים כבד ותחיה עד 120
מה לך ולחומרים
הרגע היחיד שבוא אני מאושר ביום יום זה כשאני דורך בחדר כושר או רואה במראה את התוצאות של החדר כושר
למה לא להרים את זה לשלב הבא?
פעם פתחת אשכול שיש לך טסט 29
תאכל כמו שצריך ותרים כבד ותחיה עד 120
מה לך ולחומרים
מבחינתי להגיע לאולימפיה

הרגע היחיד שבוא אני מאושר ביום יום זה כשאני דורך בחדר כושר או רואה במראה את התוצאות של החדר כושר
במקום לפנות ליעוץ פסיכולוגי, אתה מנסה לדפוק לעצמך את החיים?
אם הזמן היחיד שאתה מרגיש מאושר זה כשאתה רואה את השרירים שלך, הפיתרון הוא לא בהכרח להגדיל את השרירים, אני חושב שתהיה יותר מאושר אם תיקח את הזמן ללמוד להינות מדברים אחרים.

שלא תבין אותי לא נכון, אין בעיה בשרירים גדולים או להנות מהם, הבעיה מתחילה כשזה ההנאה היחידה שלך ואתה מוכן לסכן את עצמך בשביל זה.
מבחינתי להגיע לאולימפיה
לא מגיעים לאולימפיה כשמזריקים בגיל 18. אתה אפילו לא תגיע לקבר במהירות שתרצה, כי אתה תיסחב בתופעות לואי ומחלות ונכות לכל החיים על השטות שלך.

אם המטרה שלך זה אולימפיה, תשקיע כמה שנים באימונים טבעי, תזונה, שינה ואימונים כמו שצריך.
ברגע שתהיה השראה ועם גוף מפואר בתור טבעי, יש לך מצב להביא את הגוף שלך עם חומרים לרמה אולימפית לפני שתקרוס כמו הרוב.

מבחינתי להגיע לאולימפיה
תחכה לגיל 23 לפחות ותקח. אתה עוד ילד הקו חשיבה שלך כמה שאתה חושב, לא בוגר מספיק, יגיע היום שתקח סבבה, לפחות תעשה בחוכמה ומנקודה שמיצאת את הגדילה שלך. 29 טוטאל ואתה חושב על חומרים? אתה בסייקל טבעי

אתה מוזמן להתחיל סייקל אבל שיהיה לך בעיות ועקרות ולא תוכל להפסיק אם זה
אל תגיד שלא הזהירו אותך שתבין החברה פה בפורום דואגים לך
עזוב אותך חומרים עד גיל 21 לפחות ובשביל קצת שרירים זה טיפשי לוותר על
הבריאות שלך סתם בזבוז זמן כסף ובריאות עזוב אותך חומרים

נערך לאחרונה:
מחילה מחברי הקבוצה אבל אני אתן תגובה שנויה במחלוקת.
זה דעה אישית שלי ולא המלצה.
רוב הבודי בילדרים שהגיעו לטופ כבר התחילו סייקלים בגיל 18 ואולי לפני אפילו. יצא לי לראות תמונות של מתחרים בחול בגילאי 18 והם נראים מפוצצים בחומרים , רמה אחרת ממה שרואים בארץ.
ואם באמת יש לך חלום כלשהו לך על זה ואם המטרה שלך להיות באולימפיה ואתה חושב שאתה מסוגל לעמוד בקשיים בדרך אז כבר עכשיו תחבור למנטור ותתחיל סייקל.

חשוב לי לציין שאני מאמין שלהיות בודי בילדר מקצועי זה בחירת מסלול חיים לא הכי טובה שיכולה להיות ולא היתי מאחל אותה לילדים שלי. אבל כל אחד והבחירות שלו.

לגבי תופעות לוואי יכול להיות שלא תחווה כלל אולי תחווה בגיל מאוחר ואולי בגיל מוקדם. ואולי כבר אחרי הסייקל הראשון כשתקבל את הדאון/ירידה לא תרצה לגעת בזה יותר הכל יכול להיות

מחילה מחברי הקבוצה אבל אני אתן תגובה שנויה במחלוקת.
זה דעה אישית שלי ולא המלצה.
רוב הבודי בילדרים שהגיעו לטופ כבר התחילו סייקלים בגיל 18 ואולי לפני אפילו. יצא לי לראות תמונות של מתחרים בחול בגילאי 18 והם נראים מפוצצים בחומרים , רמה אחרת ממה שרואים בארץ.
ואם באמת יש לך חלום כלשהו לך על זה ואם המטרה שלך להיות באולימפיה ואתה חושב שאתה מסוגל לעמוד בקשיים בדרך אז כבר עכשיו תחבור למנטור ותתחיל סייקל.

חשוב לי לציין שאני מאמין שלהיות בודי בילדר מקצועי זה בחירת מסלול חיים לא הכי טובה שיכולה להיות ולא היתי מאחל אותה לילדים שלי. אבל כל אחד והבחירות שלו.

לגבי תופעות לוואי יכול להיות שלא תחווה כלל אולי תחווה בגיל מאוחר ואולי בגיל מוקדם. ואולי כבר אחרי הסייקל הראשון כשתקבל את הדאון/ירידה לא תרצה לגעת בזה יותר הכל יכול להיות
לא יודע מה מצב של כותב הפוסט. אבל באדיבילגינג זה נטו גנטיקה וניתן לראות אם יש לך או אין לך את זה עוד הרבה לפני סייקלים.

כדאי שישקול שוב.

א יודע מה מצב של כותב הפוסט. אבל באדיבילגינג זה נטו גנטיקה וניתן לראות אם יש לך או אין לך את זה עוד הרבה לפני סייקלים.

זה נתון לויכוח שיהופך לשיחה פילוסופית חסרת טעם וריח.
כאשר לא אני ולא אתה לא יודעים מה הגנטיקה של הבחור ומה הגורל שנקבע לו והאם הוא יכול או לא יכול להיות אלוף.
שנים יגידו

עם חומרים גנטיקה משתנה. קחו דוגמה.

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1586719764898.jpg
    FB_IMG_1586719764898.jpg
    KB 20.1 · צפיות: 66
  • FB_IMG_1586719768490.jpg
    FB_IMG_1586719768490.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 66
  • FB_IMG_1586719780020.jpg
    FB_IMG_1586719780020.jpg
    KB 352.8 · צפיות: 56
לא יודע עם זה קשור לדיון אבל לדעתי , ואני משתמש בהגיון בריא כשאני טוען זאת.
האבוצליה בבודי בילדינג שחלה היום - הכוונה שהיום הם יותר גדולים וחטובים מאי אם . נובעת מכך שהידע יותר נגיש והגיל שהם מתחלים להזריק gh וסטרואידים אנבוליים יותר צעיר.
ניתן לראות זאת לפי תמונות של בודי בילדרים בני 21-21 מהזמנים שלנו- הם נראים כמו מרי אולימפיה בשנות ה70 80
הרי החומרים הם אותם חומרים כמו לפני 50 שנה זה אותם סייקלים של טסט ודקה gh דיבול וכו
רק הגיל של המשתמש נהיה צעיר יותר פשוט.

האבוצליה בבודי בילדינג שחלה היום - הכוונה שהיום הם יותר גדולים וחטובים מאי אם . נובעת מכך שהידע יותר נגיש והגיל שהם מתחלים להזריק gh וסטרואידים אנבוליים יותר צעיר.
ניתן לראות זאת לפי תמונות של בודי בילדרים בני 21-21 מהזמנים שלנו- הם נראים כמו מרי אולימפיה בשנות ה70 80
הרי החומרים הם אותם חומרים כמו לפני 50 שנה זה אותם סייקלים של טסט ודקה gh דיבול וכו
בנוסף, החומרים יותר נגישים, יש שימוש יותר מושכל, יש גישה לחומרים שלא היו בעבר, למשל ארימדקס, יצא לאור רק ב1987..
בנוסף, gh נגיש הרבה הרבה יותר מאשר בעבר ויש קטגוריה חדשה של חומרים כמו פפטידים וכדומה שבעבר רק חקרו אותם אבל לא היה לציבור גישה..
בנוסף, בגלל ההנגשה, והמחירים המוזלים של החלבון ביחס לעבר, הדרך לתחום הרבה יותר סלולה מאשר בעבר בו רק יחידי סגולה היו מספיק מקושרים כדי לקבל גישה לכל החומרים

יש הרבה שיפורים במיוחד בעולם ה-gh , ואתה מסתכל על אנשים מחול יש להם גנטיקה מפגרת סייקל 1 שלהם זה כמו 4 שלנו מבחינת תוצאות.

יש הרבה שיפורים במיוחד בעולם ה-gh , ואתה מסתכל על אנשים מחול יש להם גנטיקה מפגרת סייקל 1 שלהם זה כמו 4 שלנו מבחינת תוצאות.
גם בטבעי הם מתקדמים פי 4 מאיתנו....
יש להם משמעת עצמית ובעיקר תזונה יותר טובה להערכתי שלא לדבר על כאלה שמבינים בתחום והדרכה מקצועית וכל זה כאשר פה במקרה הטוב אומרים לך: עחי 15 חזרות זה לחיטוב

גם בטבעי הם מתקדמים פי 4 מאיתנו....
יש להם משמעת עצמית ובעיקר תזונה יותר טובה להערכתי
גם נכון אבל עדיין מספיק שתראה תמונות של בודיבילדרים בארץ גם ובחול בפרט בגילאי 21 22 - תרשום בגודל מר עולם לנוער
תראה תמונות של חיות אדם - בני 21 22 - לא ניתן לומר שהם טבעיים ולא ניתן לומר שהם אחרי סייקל אחד בלבד - רואים שהם עברו כבר היסטוריה ארוכה של סייקלים. רואים לפי הגוף
ומכאן אני פונה למגיבים שאומרים שתתחיל להזריק בגיל 23 24 זה חרטא - כי אם הילד רוצה להיות כוכב אז גם בגיל 18 אפשר

גם נכון אבל עדיין מספיק שתראה תמונות של בודיבילדרים בארץ גם ובחול בפרט בגילאי 21 22 - תרשום בגודל מר עולם לנוער
תראה תמונות של חיות אדם - בני 21 22
ומכאן אני פונה למגיבים שאומרים שתתחיל להזריק בגיל 23 24 זה חרטא - כי אם הילד רוצה להיות כוכב אז גם בגיל 18 אפשר
אפשר הכל, האם כדאי?
אם מדובר בילד שמגיל 14 כבר בשגרת אימונים ותזונה ויש תוצאות מכובדות כבר אז יש על מה לדבר וגם אז בסיוג, אם הוא עוד אחד שהתחיל להתאמן לפני חצי שנה ורוצה תוצאות יותר מהירות, עדיף מאוד שלא... ומה לעשות, רוב המקרים הם כאלו, מתאמן כמה חודש, מגיע ל100 בלחץ בסקוואט, וחושב שהוא אדי הול הבא

אפשר הכל, האם כדאי?
אם מדובר בילד שמגיל 14 כבר בשגרת אימונים ותזונה ויש תוצאות מכובדות כבר אז יש על מה לדבר וגם אז בסיוג, אם הוא עוד אחד שהתחיל להתאמן לפני חצי שנה ורוצה תוצאות יותר מהירות, עדיף מאוד שלא... ומה לעשות, רוב המקרים הם כאלו, מתאמן כמה חודש, מגיע ל100 בלחץ בסקוואט, וחושב שהוא אדי הול הבא
לכן אמרתי לא חושב שזה בחירת מקצוע טובה
בידיבילדר
אבל אם הוא החליט וזה המטרה רז שילך על זה בכל הכוח

עם חומרים גנטיקה משתנה. קחו דוגמה.
לא בטוח שגנטיקה יכולה להשתנות. סטרואידים משנים DNA?

קח למשל את רוני קולמן, הוא טוען שב1991 הוא עדיין היה טבעי כשקיבל את הכרטיס IFBB PRO. לא רואה סיבה לא להאמין לו, הבן אדם פריק גניטי, ואחרי 1991 הוא התחיל להתנפח למימדים מטורפים.

דוראיין ייטס סיפר בעצמו שבתחרות פיתוח גוף הראשונה שלו, הוא עדיין היה טבעי והוא אמר בוודאות ששני המקומות מתחתיו כן לקחו כי הוא הכיר אותם באופן אישי אז מה זה אומר עליו?

אין מה לעשות, בסופו של דבר הדבר הזה מסתכם בגנטיקה. יש אנשים שיקחו סטרואידים ועדיין יראו חרא.

לא בטוח שגנטיקה יכולה להשתנות. סטרואידים משנים DNA?

קח למשל את רוני קולמן, הוא טוען שב1991 הוא עדיין היה טבעי כשקיבל את הכרטיס IFBB PRO. לא רואה סיבה לא להאמין לו, הבן אדם פריק גניטי, ואחרי 1991 הוא התחיל להתנפח למימדים מטורפים.

דוראיין ייטס סיפר בעצמו שבתחרות פיתוח גוף הראשונה שלו, הוא עדיין היה טבעי והוא אמר בוודאות ששני המקומות מתחתיו כן לקחו כי הוא הכיר אותם באופן אישי אז מה זה אומר עליו?

אין מה לעשות, בסופו של דבר הדבר הזה מסתכם בגנטיקה. יש אנשים שיקחו סטרואידים ועדיין יראו חרא.
לא מאמין לשטות שהוא היה טבעי, וגם לא לדורין.
לגבי dna קראתי לא זוכר שחומרים כן משנים לא יודע עד כמה זה נכון. אבל עם חומרים אפשר לעשות הרבה מאוד מעבר למה שהגנטיקה הרגילה מאפשרת, לא תמיד בנאדם שטבעי נראה כמו אחד שיגשל בסייקל, ותתפלא, יש כאלה שחיפים שבחיים לא הייתי חושב שיצא מהם משהו.. אבל פותח הפוסט לא מבין שכל המערכת ההורמונלית, המוח בין היתר עוד גדלים בגיל הזה, וזו טעות לקחת חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית