קעקוע ופיתוח גוף

ממש מעניין.
אותי מאוד הפחיד הקטע הזה:

"הסרת קעקוע מסובכת יותר מצריבתו. בממוצע רק ב-20% מהמקרים ניתן להסיר את הקעקוע לחלוטין, כך שלא יישארו סימנים לקעקוע. ב-80% מהמקרים נותר סימן או צלקת. עלות ההסרה היא פי ארבעה ויותר מעלות הקעקוע והתהליך ארוך וכואב. בדרך כלל נדרשים בין 4 ל-10 טיפולים בהפרש של חודש עד חודשיים בין הטיפולים. ישנם גם קעקועים שנעשו בשכבות העמוקות של העור או שנעשו בצבעים שאינם מקצועיים שלא ניתן להסיר בכלל, ויש קעקועים שהסרתם מותירה צלקת בהירה בולטת על פני העור.

ובכל זאת קיימים לא מעט אנשים הפונים לדרך זו"

ואז כל הנושא על "ההשלכות הבריאותיות", הוציא ממני לגמרי את החשק.

אני לא ממליץ לפותח האשכול לקרוא וויקיפדיה על קעקועים 😆
זה רק גרם לי יותר לא להבין למה שמישהו יעשה את זה.

אני מבין את הסיבות, אבל קשה לי להתחבר.
אל דאגה, עובדים במרץ על פיתוח שיטות חדשות להסרת קעקועים(יש הערכות שהפריצת דרך הראשונה יכול בקלות להפוך לחברה בשווי עשרות מילארדי דולרים בכמה שנים) במקום השיטה ה"מיושנת" בלייזר שלא יעילה כמו שאתה מבין.
גם בתור אדם עם קעקועים בשלב מסוים אתה משלים עם מה שיש לך ואלא אם כן זה מאוד מאוד נורא אני בספק שהטרחה של ההסרה שווה לרוב האנשים, מקסימום באמת עושים קאבר.

יכול לענות לך גם על הסיבה שאני עשיתי קעקועים(בלשון עבר כי כרגע אין לי כסף כי הוא נחסך ללימודים), זה יפה מאוד לדעתי(גם על נשים וגם על גברים) ושאני חושב על המראה האידאלי שלי מאז ילדות אני לא יכול לדמיין אותו ללא הרבה קעקועים. מאותה סיבה שיש שוק גדול לדוגמנים עם קעקועים כי זה לוק מסוים מאוד שאמנם לא מתחבר לרוב המוחלט של האנשים אבל יש קהילה שמאוד מתחברת אליו.

ממש מעניין.
אותי מאוד הפחיד הקטע הזה:

"הסרת קעקוע מסובכת יותר מצריבתו. בממוצע רק ב-20% מהמקרים ניתן להסיר את הקעקוע לחלוטין, כך שלא יישארו סימנים לקעקוע. ב-80% מהמקרים נותר סימן או צלקת. עלות ההסרה היא פי ארבעה ויותר מעלות הקעקוע והתהליך ארוך וכואב. בדרך כלל נדרשים בין 4 ל-10 טיפולים בהפרש של חודש עד חודשיים בין הטיפולים. ישנם גם קעקועים שנעשו בשכבות העמוקות של העור או שנעשו בצבעים שאינם מקצועיים שלא ניתן להסיר בכלל, ויש קעקועים שהסרתם מותירה צלקת בהירה בולטת על פני העור.

ובכל זאת קיימים לא מעט אנשים הפונים לדרך זו"

ואז כל הנושא על "ההשלכות הבריאותיות", הוציא ממני לגמרי את החשק.

אני לא ממליץ לפותח האשכול לקרוא וויקיפדיה על קעקועים 😆
זה רק גרם לי יותר לא להבין למה שמישהו יעשה את זה.

אני מבין את הסיבות, אבל קשה לי להתחבר.
נעלה את עניין של ברית מילה ? העניין של השארת חוטם שקשה עד בלתי אפשרי למחוק?

נעלה את עניין של ברית מילה ? העניין של השארת חוטם שקשה עד בלתי אפשרי למחוק?
חופשי.

- ההבדל לדעתי זה שמדובר בחותם של הרבה מאוד אנשים עושים, וזה בדיוק אותו דבר אצל כולם, אתה לא מתלבט בזה.
- אף אחד לא רואה את זה (במצב נורמלי ותקין).
- עשו לי את זה בלי לשאול אותי, ואנחנו עושים את זה לילד שלנו בלי לשאול אותם.
- עושים את זה מטעמי דת, ההגיון מתנגד, אבל לטובת אמונה נשגבת מבינתנו, מביאה אותנו לזה. לעומת קעקוע שאין מחויבות דתית, אם כבר ההיפך.

חופשי.

- ההבדל לדעתי זה שמדובר בחותם של הרבה מאוד אנשים עושים, וזה בדיוק אותו דבר אצל כולם, אתה לא מתלבט בזה.
- עושים את זה מטעמי דת, ההגיון מתנגד, אבל לטובת אמונה נשגבת מבינתנו, מביאה אותנו לזה. לעומת קעקוע שאין מחויבות דתית, אם כבר ההיפך.
אלחנן, הקטע הדתי פחות מעניין אותי ( סלח לי ). שאלת למה לעשות דבר כואב , חסר היגיון ושאי אפשר להחזיר לקדמותו? אז הנה דוגמא שאתה עשית ותעשה לילדים שלך וכו׳.

אלחנן, הקטע הדתי פחות מעניין אותי ( סלח לי ). שאלת למה לעשות דבר כואב , חסר היגיון ושאי אפשר להחזיר לקדמותו? אז הנה דוגמא שאתה עשית ותעשה לילדים שלך וכו׳.
לא אמרתי שזה מעניין אותך או אף אחד אחר.
שאלת מה ההבדל.
ציינתי הבדלים.

אחד מהם זה מצווה דתית שאנשים מאמינים בו. אז למרות שהאינסטיקנט של הרבה אנשים להתנגד לחותם קבוע, הם מתגברים על זה בעזרת האמונה שזה חשוב. אבל אין לך את זה עם קעקוע, אם כבר לחלק זה הפוך בגלל האיסור ההלכתי שבזה.
לא שזה קשור אליך.
אני בסך הכל מציין את ההבדלים.

חופשי.

גם קעקוע הרבה מאוד אנשים עושים
זאת אומנות לכל דבר ויש אנשים שרואים בזה הרבה מעל לדת

גם קעקוע הרבה מאוד אנשים עושים
זאת אומנות לכל דבר ויש אנשים שרואים בזה הרבה מעל לדת
צודק, אבל כל אחד עושה אחד אחר.
אבל את הרעיון אני מבין, כשעוד אנשים עושים את זה, זה כבר יותר קל לעשות את זה.
אתה סבור שרוב האנשים שעושים קעקוע זה בגלל אמונה חזקה?
חשבתי שלחלק זה התרגשות של רגע (וראיתי הרבה כאלה) או מחשבה של שנים אבל לא אמונה או דת.

צודק, אבל כל אחד עושה אחד אחר.
אבל את הרעיון אני מבין, כשעוד אנשים עושים את זה, זה כבר יותר קל לעשות את זה.
אתה סבור שרוב האנשים שעושים קעקוע זה בגלל אמונה חזקה?
חשבתי שלחלק זה התרגשות של רגע (וראיתי הרבה כאלה) או מחשבה של שנים אבל לא אמונה או דת.
לא רוב, אבל אין ספק שיש כאלה שכן
ובקשר לזה שזה לא אותו דבר אצל כולם לדעתי זה עוד סיבה שאנשים עושים, זה מייחד אותך, הרבה אנשים אוהבים להרגיש שהם לא עוד מישהו, וכשיש עלייך עבודה שאין על מישהו אחר יש בזה ייחודיות

לא רוב, אבל אין ספק שיש כאלה שכן
ובקשר לזה שזה לא אותו דבר אצל כולם לדעתי זה עוד סיבה שאנשים עושים, זה מייחד אותך, הרבה אנשים אוהבים להרגיש שהם לא עוד מישהו, וכשיש עלייך עבודה שאין על מישהו אחר יש בזה ייחודיות
הבנתי.
אני חושב שאני מעדיף לקבל את היחודיות שלי בכך שאני פשוט נראה אחרת מכל אחד אחר, ואם אני רוצה יותר יחודיות, אני יכול להתלבש בצורה אחרת. אני פחות מזדהה עם חתימה קבועה לחיים. אבל כמו שציינתי מקודם, אני לא חושב שלעולם באמת אבין.

אני יכול להגיד שלי אישית מעבר למה שהפך לקליאשה של'זה מייצג משהו בי וזכרון מסוים'' זה ממש כיף לראות ולעצב את זה על הגוף שלי
יש לי שלושה קעקועים-
1 הראשון שעשיתי בגיל 18 שהוא סמל החיים מצרי והוא קטן ונמצא השורש כף היד שלי והמיקום שלו הוא לא מקרי והוא נמצא שם מסיבות אישיות.
2- השני שעשיתי על הגוף הוא הקוף בעל ארבעה זנבות מנארוטו שמרים את ידו ומראה את שריריו, הוא ממקום על השכם שלי וגם זה לא מקרי כי עשיתי את הקעקוע ביום שהחלטתי לא לוותר ולהיכנס לפאוורלפטניג גם אם זה אומר שאני עצמי יצתרך ללמד את עצמי לעשות סקאווט מאפס.
3 הקעקוע האחרון שלי הוא זאב מייל בתוך סהר שעשוי מתווים של השיר האהוב עליי ) Metallica one)
הוא ממוקם על הכתף שלי ועשיתי אותו בזמן שעבדתי בעבודות פרך כדיי לחסוך לכרטיסים להופעה של מטאליקה הופעת המטאל הראשונה שאי פעם הלכתי עליה. כול פעם שאני מסתכל על הקעקוע אני מאושר וחושב כמה הכתף הזאת עברה בעבודה במחסנים וסופרים בלי הפסקה כדיי להשיג את הכרטיס הזה.
כפי שאתם רואים אני מאוד אוהב פנטזיה
ומיתלוגיה וכול קעקוע שלי בעצם לקשור למיתלוגיה אחרת
(מצרית, נורדית ויפנית)
וזה פשוט מלהיב אותי מחדש לחקור ולחשוב על מיתלוגיה חדשה שבה אני יקח סמלים וירכיב מהם משמעות משלי וזה התהליך שאני יכול לשבת איתו עם בן אדם או עצמי למשך שעות על גבי שעות אפילו בסופו של דבר הקעקוע שעיצבתי לא יעלה על גופי כי סתם ככה.
וזה תכלס למה אני עושה את זה

עזוב... תביא לי חתיכה מהזין שלך ונעשה ביננו ברית.

אבל אל תשחית את הגוף שלך בקעקוע...
תחשוב אחי... אתה יודע איך זה יראה שתקום לתחייה כשחזון העצמות היבשות יקרה.
🤣🤣

עזוב... תביא לי חתיכה מהזין שלך ונעשה ביננו ברית.

אבל אל תשחית את הגוף שלך בקעקוע...
תחשוב אחי... אתה יודע איך זה יראה שתקום לתחייה כשחזון העצמות היבשות יקרה.
🤣🤣
לך תדע אולי גם העורלה תחזור לחיים בתור זומבי

אני יכול להגיד שלי אישית מעבר למה שהפך לקליאשה של'זה מייצג משהו בי וזכרון מסוים'' זה ממש כיף לראות ולעצב את זה על הגוף שלי
יש לי שלושה קעקועים-
1 הראשון שעשיתי בגיל 18 שהוא סמל החיים מצרי והוא קטן ונמצא השורש כף היד שלי והמיקום שלו הוא לא מקרי והוא נמצא שם מסיבות אישיות.
2- השני שעשיתי על הגוף הוא הקוף בעל ארבעה זנבות מנארוטו שמרים את ידו ומראה את שריריו, הוא ממקום על השכם שלי וגם זה לא מקרי כי עשיתי את הקעקוע ביום שהחלטתי לא לוותר ולהיכנס לפאוורלפטניג גם אם זה אומר שאני עצמי יצתרך ללמד את עצמי לעשות סקאווט מאפס.
3 הקעקוע האחרון שלי הוא זאב מייל בתוך סהר שעשוי מתווים של השיר האהוב עליי ) Metallica one)
הוא ממוקם על הכתף שלי ועשיתי אותו בזמן שעבדתי בעבודות פרך כדיי לחסוך לכרטיסים להופעה של מטאליקה הופעת המטאל הראשונה שאי פעם הלכתי עליה. כול פעם שאני מסתכל על הקעקוע אני מאושר וחושב כמה הכתף הזאת עברה בעבודה במחסנים וסופרים בלי הפסקה כדיי להשיג את הכרטיס הזה.
(מצרית, נורדית ויפנית)
וזה פשוט מלהיב אותי מחדש לחקור ולחשוב על מיתלוגיה חדשה שבה אני יקח סמלים וירכיב מהם משמעות משלי וזה התהליך שאני יכול לשבת איתו עם בן אדם או עצמי למשך שעות על גבי שעות אפילו בסופו של דבר הקעקוע שעיצבתי לא יעלה על גופי כי סתם ככה.
אז מה הקעקוע הבא? הרקולס או זאוס? 😉

אז מה הקעקוע הבא? הרקולס או זאוס? 😉
בונא קלעת בול!
באמת שהקעקוע הבא שלי אמור להיות מין המיתולוגיה היוונית
אבל כרגע אני מתרכז לחסוך לדברים אחרים 🙄
(התחלתי לשחרחר ווב קומיקס,לימודים ובכללי עכשיו שאני לא יכול להביא לקוחות אני מרגיש איך תחביב הלפיטניג גונז ממני את כספי:sweatingbullets:)

בונא קלעת בול!
באמת שהקעקוע הבא שלי אמור להיות מין המיתולוגיה היוונית
אבל כרגע אני מתרכז לחסוך לדברים אחרים 🙄
(התחלתי לשחרחר ווב קומיקס,לימודים ובכללי עכשיו שאני לא יכול להביא לקוחות אני מרגיש איך תחביב הלפיטניג גונז ממני את כספי:sweatingbullets:)
יש במיתולוגיה היוונית דברים מאוד יפים, אם זה האלים השונים או היצורים המוזרים.
וכמובן שיוונים וגוף שרירי הם בד בבד.

אל תשכח אחר כך לפנות למתולוגיה היהודית, משהו עם שמשון והאריה או השועלים.
דוד והמקלע, משה והמטה.

או סתם ברית מילה 😛

יש במיתולוגיה היוונית דברים מאוד יפים, אם זה האלים השונים או היצורים המוזרים.
וכמובן שיוונים וגוף שרירי הם בד בבד.

אל תשכח אחר כך לפנות למתולוגיה היהודית, משהו עם שמשון והאריה או השועלים.
דוד והמקלע, משה והמטה.

או סתם ברית מילה 😛
קעקוע של תהליך ברית עם מוהל וכלי עבודה שלו.... יכול להיות אחלה רעיון:lol:

• פותח/ת השרשור
אבל למה רצית?
לא רוצה לפרט
אני מצטער אם אתה מרגיש חוסר קבלה מהשאלות שלנו.
אני פשוט מנסה להבין מה גורם למישהו להניח חותמת על הגוף לכל החיים.
אני לא שופט בכלל.

שמעתי את הדעה שלך והסיבות שלך, וקשה לי לדמיין את עצמי עושה כזה דבר לגוף שלי, אז אני פשוט לא מצליח להבין את זה, זה הכל.
וכנראה שלא אבין.
כמו שאתה בחרת נגיד להיות באדי בילדר, זה עושה לך טוב לא? אתה נהנה מזה? יופי, אותו דבר

יש לי שלושה קעקועים-
(מצרית, נורדית ויפנית)
אתה לא יכול לכתוב את כל זה בלי לשחרר תמונות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית