אל דאגה, עובדים במרץ על פיתוח שיטות חדשות להסרת קעקועים(יש הערכות שהפריצת דרך הראשונה יכול בקלות להפוך לחברה בשווי עשרות מילארדי דולרים בכמה שנים) במקום השיטה ה"מיושנת" בלייזר שלא יעילה כמו שאתה מבין.ממש מעניין.
אותי מאוד הפחיד הקטע הזה:
"הסרת קעקוע מסובכת יותר מצריבתו. בממוצע רק ב-20% מהמקרים ניתן להסיר את הקעקוע לחלוטין, כך שלא יישארו סימנים לקעקוע. ב-80% מהמקרים נותר סימן או צלקת. עלות ההסרה היא פי ארבעה ויותר מעלות הקעקוע והתהליך ארוך וכואב. בדרך כלל נדרשים בין 4 ל-10 טיפולים בהפרש של חודש עד חודשיים בין הטיפולים. ישנם גם קעקועים שנעשו בשכבות העמוקות של העור או שנעשו בצבעים שאינם מקצועיים שלא ניתן להסיר בכלל, ויש קעקועים שהסרתם מותירה צלקת בהירה בולטת על פני העור.
ובכל זאת קיימים לא מעט אנשים הפונים לדרך זו"
ואז כל הנושא על "ההשלכות הבריאותיות", הוציא ממני לגמרי את החשק.
אני לא ממליץ לפותח האשכול לקרוא וויקיפדיה על קעקועים 😆
זה רק גרם לי יותר לא להבין למה שמישהו יעשה את זה.
אני מבין את הסיבות, אבל קשה לי להתחבר.
גם בתור אדם עם קעקועים בשלב מסוים אתה משלים עם מה שיש לך ואלא אם כן זה מאוד מאוד נורא אני בספק שהטרחה של ההסרה שווה לרוב האנשים, מקסימום באמת עושים קאבר.
יכול לענות לך גם על הסיבה שאני עשיתי קעקועים(בלשון עבר כי כרגע אין לי כסף כי הוא נחסך ללימודים), זה יפה מאוד לדעתי(גם על נשים וגם על גברים) ושאני חושב על המראה האידאלי שלי מאז ילדות אני לא יכול לדמיין אותו ללא הרבה קעקועים. מאותה סיבה שיש שוק גדול לדוגמנים עם קעקועים כי זה לוק מסוים מאוד שאמנם לא מתחבר לרוב המוחלט של האנשים אבל יש קהילה שמאוד מתחברת אליו.