הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון + ננדרולון ?

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
מישהו רץ על סייקל כזה?
טסט מסטרון ננדרולון?
ראיתי המון המלצות של טסט טרן מסטרון ואפילו ויאלים של מיקס של שלושתם אבל אף מילה על להחליף את הטרן בננדרולון.

לפי מה שהבנתי מחבר׳ה פה המסטרון יתן אפקט אנטי אסטרוגנטי/פרולקטין, עוזר לשמור את עצמך יבש יותר וליבידו בשמיים, יש מניעה לשלב עם ננדרולון?

• פותח/ת השרשור
מסטרון נותן אפקט אנטי פרולקטין?

לפי מה שקראתי פה מוריד פרולקטין ואסטרוגן
אנסה למצוא לך את הציטוט
יעיף לך מים מתי שאתה אוכל כמו חזיר וימנע ממך מלהיות צריך לקחת ארימידקס כל יום כמו חולת סרטן כי יש לו תכונות אנטי אסטרוגניות ונוגדי פרולקטין

יתן לך בוסט לסיבולת

יגרום לבולבול שלך להיות חזק למתי שתהיה עם בחורה

ואפילו יוצא לך ורידים וישמור על הקוביות שאתה 100+ קילו של בשר כבד ורופף

הינה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות איזון מצוין בסייקל, השילוב של שניהם זה התחליף הכי קרוב לטרן

אם אני הולך על אסטרים ארוכים אז מאזן מינונים כמו

טסט 500
מסטרון 400
ננדרולון 300

נראה טוב? או שיש מקום לשינוי

טסט 500
מסטרון 400
ננדרולון 300

אני לא בעד ארוכים,
תלך על קצרים, 3 פעמים בשבוע ראשון שלישי חמישי

טסט 300
מסטרון300
ננדרולון 300

אין צורך שהיחס של הטסט יהיה גבוה מהננדרולון כי יש מסטרון בסייקל,

• פותח/ת השרשור
אני לא בעד ארוכים,

טסט 300
מסטרון300
ננדרולון 300

כמה זמן מומלץ להריץ סייקל כזה?
אין לי נסיון בכלל עם קצרים האמת, אבל תמיד יש פעם ראשונה לאחר שיעבור הקורונה time

לפי מה שקראתי פה מוריד פרולקטין ואסטרוגן
אנסה למצוא לך את הציטוט

הינה
לא יודע כמה זה נכון הוא כן מוריד את האסטרוגן ומשחרר טסט, אבל אין קשר לפרולקטין
יכול להיות איזון מצוין בסייקל, השילוב של שניהם זה התחליף הכי קרוב לטרן
הוא מתכוון לקחת לפי מה שאני מבין טרן ומסטרון עם טסט
עכשיו לגבי הסייקל לפותח הפוסט להריץ כמה חומרים
עם מינונים לא אומר שתהיה תוצאה טובה יותר
ברור שטרן עצמו זה משהו אחר מבחינה של מסה כוח חיטוב, השאלה היא האם זה חכם, אתה מתחרה ? בשביל מה להעמיס על המערכת אפשר להתקדם רק עם טסט ומסטרון או ננדלון כלשהו לא צריך

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה זה נכון הוא כן מוריד את האסטרוגן ומשחרר טסט, אבל אין קשר לפרולקטין

הוא מתכוון לקחת לפי מה שאני מבין טרן ומסטרון עם טסט
עכשיו לגבי הסייקל לפותח הפוסט להריץ כמה חומרים
עם מינונים לא אומר שתהיה תוצאה טובה יותר
ברור שטרן עצמו זה משהו אחר מבחינה של מסה כוח חיטוב, השאלה היא האם זה חכם, אתה מתחרה ? בשביל מה להעמיס על המערכת אפשר להתקדם רק עם טסט ומסטרון או ננדלון כלשהו לא צריך

האמת יש לי ניסיון עם טרן אבל לא רוצה כלכך לחזור אליו גם מהסיבה שצריך להתמודד עם התופעות לוואי היותר קשות וגם כי הוא לא מתאים כלכך למטרות שלי
לא מתחרה לשאלתך
הכיוון שלי טסט ומסטרון , רוצה להשיג עלייה נקייה במסת שריר ובמקביל לשמור על יכולת אירובית וסיבולת טובה
עלה לי לראש רק העניין עם הננדרולון כי יש לי ניסיון חיובי איתו מאוד נהנתי בסייקל איתו בעבר, אז תוספת שלו לסייקל טסט מסטרון במינון לא גבוה עניין אותי מתוך סקרנות בלבד
יש סיכוי שאוסיף אבל הכיוון הבטוח הוא טסט מסטרון כשהחדרי כושר והכל יפתחו מחדש
בינתיים רץ טבעי עם אימוני משקל גוף ומה שאפשר לאלתר

טסט 500
מסטרון 400
ננדרולון 300

זה בדיוק מה שאני עושה בבלאסטים רק תחליף את המינונים בין מאסט לנאנד הסיבה היא כזו:
אתה רוצה שהנאנד יהיה פחות מהנגזרת DHT (במקרה שלך מאסט) והטסט ביחד - זה מתקיים אצלך אבל יותר מדיי - זה יכול לעבוד אבל אם אתה רוצה יותר אפקט אנבולי עדיף שהנאנד יהיה גבוה ככה ש: נאנד 400 =חצי מאסט פלוס טסט .
אני לא בעד ארוכים,

טסט 300
מסטרון300
ננדרולון 300

בדיוק! אבל בנוסף למאסטרון יש אפקט אנטי אנסטרוגני ואנטי פרולקטין. הוא גם נקשר לSHBG באפיניות גבוהה יותר ולכן פחות נאנד או טסט שקשור לSHBG לטוב ולרע.
לתומר - שים לב שזה עונה על הכלל שכתבתי לך בציטוט בעיניים עצומות - אתה לא מבין כמה זה קריטי שלא תצליח לזיין בגלל DHN גבוה או פרולקטין

אין לי נסיון בכלל עם קצרים האמת, אבל תמיד יש פעם ראשונה לאחר שיעבור הקורונה time

אם אתה מדבר על mast p + test p + NPP אני ממליץ על 8 שבועות או 10. מניסיון של כמה בלאסטים באותה מתכונת (שינויים קלים אבל לא משנה).

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאני עושה בבלאסטים רק תחליף את המינונים בין מאסט לנאנד הסיבה היא כזו:
אתה רוצה שהנאנד יהיה פחות מהנגזרת DHT (במקרה שלך מאסט) והטסט ביחד - זה מתקיים אצלך אבל יותר מדיי - זה יכול לעבוד אבל אם אתה רוצה יותר אפקט אנבולי עדיף שהנאנד יהיה גבוה ככה ש: נאנד 400 =חצי מאסט פלוס טסט .

בדיוק! אבל בנוסף למאסטרון יש אפקט אנטי אנסטרוגני ואנטי פרולקטין. הוא גם נקשר לSHBG באפיניות גבוהה יותר ולכן פחות נאנד או טסט שקשור לSHBG לטוב ולרע.
לתומר - שים לב שזה עונה על הכלל שכתבתי לך בציטוט בעיניים עצומות - אתה לא מבין כמה זה קריטי שלא תצליח לזיין בגלל DHN גבוה או פרולקטין

אם אתה מדבר על mast p + test p + NPP אני ממליץ על 8 שבועות או 10. מניסיון של כמה בלאסטים באותה מתכונת (שינויים קלים אבל לא משנה).

המסטרון באמת עזר עם הפרולקטין ואסטרוגן?
היית זקוק לקברגולין או ארימידקס או לטרוזול במהלך הסייקל ?
ועוד שאלה האם הרצת אותם באסטר ארוך או קצר?
ולגבי תוצאות מהסייקל ספר קצת מעניין לשמוע
תודה אח

המסטרון באמת עזר עם הפרולקטין ואסטרוגן?
היית זקוק לקברגולין או ארימידקס או לטרוזול במהלך הסייקל ?
שום דבר... שמע אני עושה מאסטרון כבר שנתיים וחצי זה הPED האהוב עליי ביותר... אני גם כולל אותו בקרוז במינון של 100 מג שבועי... בחיים לא היו לי בעיות עם האסטרוגן ויש לי גם בדיקות דם. אני רק מקפיץ אותו בבלאסטים.

• פותח/ת השרשור
שום דבר... שמע אני עושה מאסטרון כבר שנתיים וחצי זה הPED האהוב עליי ביותר... אני גם כולל אותו בקרוז במינון של 100 מג שבועי... בחיים לא היו לי בעיות עם האסטרוגן ויש לי גם בדיקות דם. אני רק מקפיץ אותו בבלאסטים.
אתה מריץ אותו באסטר קצר או ארוך בדרך כלל?
לגבי העלייה בסייקל הייתה נקייה יפה ?

אתה מריץ אותו באסטר קצר או ארוך בדרך כלל?
לגבי העלייה בסייקל הייתה נקייה יפה ?
ארוך בקרוז קצר בבלאסט אותו דבר גם עם הטסט. אני מתכנן בעתיד לעבוד רק עם קצרים כי אני בכל מקרה נותן כל יום זריקה 365.
העליה הייתה טובה כן אבל זה בעיקר טסט נאנד ותזונה. אל תזניח את התזונה גם אם אתה חושב שאתה בול אוכל מה שאתה צריך תמיד יש מקום לשיפור...
המאסטרון בהחלט תורם לחיזוק הנאנד והטסט וגם להוריד תופעות לוואי משניהם - מה שאני הכי אוהב שהוא עושה זה ההרגשה המנטאלית - אתה פשוט מרגיש טוב כל הזמן... נאנד בשבילי מוריד מצב רוח אז זה מאזן את זה לכיוון החיובי.

מה זה DHN?
לי כדור 2 של פרווירון סגר את הפינה בקטע הזה בזמנו..

אתה על trt כל הזמן?
DHN זה נאנדרולון שעובר רדוקציה ע"י 5 אלפא דרוקטאז לדיהידרו נאנדרולון בדומה לטסט שהופך לDHT
הבעיה שDHN נקשר באפיניות גבוה יותר לרצפטור אבל בשונה מDHT לא מזיז אותו לעבר האזור המיועד בגנום. התוצאה? ירידה בחשק המיני ובקשיחות השריר אבל היתרון זה הקלה בתסמינים של DHT כגון התקרחות (אבל ביי ליבידו)
פרווירון עבד לך כי גם הוא נקשר לSHBG כמו מאסטרון אבל למאסטרון יש אפקטים מעבר לזה ולכן עדיף. אני גם משתמש בפרו לפעמים... חחחח
וכן אני עושה בלאסט אנד קרוז. מינון TRT שלי הוא 140 מ"ג שבועי לא מרופא יחד עם 100 מ"ג מאסט. עושה בדיקות דם כל 4 חודש מעקב אישי. בבלאסטים מרים טסט ל400-500 בשביל שיהיה לי יותר אסטרוגן (אבל זה לדיון אחר למה שארצה אסטרוגן בכלל חחחח)

DHN זה נאנדרולון שעובר רדוקציה ע"י 5 אסטרוגן (אבל זה לדיון אחר למה שארצה אסטרוגן בכלל חחחח)
אסטרוגן חשוב לבריאות של העצמות ושחרור של הורמון גדילה.. בלי הוא או שהוא נמוך מדי, מתחיל לכאוב כל מיני דברים שלא ידעת שהם יכולים לכאוב מנסיון אישי..
תודה על ההסבר על הdhn, אז טרן ודקה הם DHN ובגלל זה יש דקהדיק איתם? מצד שני זה יתרון כי פחות סכנה של איבוד שיער, ואם לוקחים טסט ביחד עם זה, זה מאזן את התופעות לוואי בגלל שזה מגניב קצת dht שחסר לעסק? אשמח להבהרה אם כתבתי פה משהו לא נכון
האם אתה על trt לתמיד לתמיד? או שמדי פעם אתה עושה pct ונותן מנוחה לרצפטורים?

אסטרוגן חשוב לבריאות של העצמות ושחרור של הורמון גדילה.. בלי הוא או שהוא נמוך מדי, מתחיל לכאוב כל מיני דברים שלא ידעת שהם יכולים לכאוב מנסיון אישי..
תודה על ההסבר על הdhn, אז טרן ודקה הם DHN ובגלל זה יש דקהדיק איתם? מצד שני זה יתרון כי פחות סכנה של איבוד שיער, ואם לוקחים טסט ביחד עם זה, זה מאזן את התופעות לוואי בגלל שזה מגניב קצת dht שחסר לעסק? אשמח להבהרה אם כתבתי פה משהו לא נכון
האם אתה על trt לתמיד לתמיד? או שמדי פעם אתה עושה pct ונותן מנוחה לרצפטורים?
חח אני רואה שגילית בעצמך למה לא מרסקים את האסטרו...
לגבי DHN כן אבל לא יודע מה לגבי טרן אני מניח שיש לו גם מטבוליט כזה אבל זה לא DHN. לא משהו שבדקתי לעומק עדיין.
חיובי לגבי הטסט והעזרה שלו שהוא מומר לDHT לחילופין להכניס פרווירון מאסטרון או פרימובולן.
ולגביי? הנושא לא עליי חחח אבל כן לתמיד בקיצור.

10 שבועות
את הננדרולון תעיף אחרי שבוע שמיני ותישאר עם טסט ומסטרון, גם תזכה לטיפה ייבוש וקשיחות וגם תהנה מליבידו גבוה בזכות השבועיים האחרונים של טסט ומסטרון,

תיקח אוביטרל במהלך הסייקל בגלל הננדרולון למרות שלא חייב בגלל שזה סייקל של 10 שבועות בלבד,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית