הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי בדיקות דם

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
ביום ראשון הקרוב בבוקר בעזרת ה אהיה שבוע לאחר סוף הpct שכלל נולבה, 20 כלומיד וhcg

כרגע אני מתסף
-קרדרין 13-19 מג יומי,
mk677 יומי 25מג פרט לשישי שבת
בימים שישי שבת אני לא נוגע בmk677 בגלל מה שאמרו פה על הרצפטורים של הגרלין והרגישות שלהם

בנוסף אני מתסף בקבוע כל יום מעין סייקל pct שכזה:
-1200 מ"ג אומגה 3
-גרם ויטמין c
-4000 יחב"ל ויטמין d
--375 מג מגנזיום ו800 מג סידן
-2 כדורי מולטי ויטמין של myprotein Alpha Men Multivitamin Tablets
-טבליה של מיצוי תה ירוק מmyprotein
-1500 מ"ג טריבולוס
-ברזל עדין 27 מ"ג
-3000 מ"ג msm
-1500 מג gaba
-175 מג acidophilus עם ביליון 1 של חיידקים
-garcinia cambogia 1000mg
-same400 כדור

לגבי מחר שישי ושבת, חשבתי לא לקחת שום כדור ולאכול ולישון רגיל, בגג לקחת מלטונין 3 מ"ג אם קשה להירדם, גם לא לגעת בנוטרופיקס שלפעמים לוקח כדי להגיע לבדיקות דם ביום ראשון בצורה הכי רלוונטית שיש

האם לנהוג אחרת, מה לעשות?
לגבי כל הכדורים שאני לוקח, זה בשביל שיהיה לגוף נוח בpct וגם למלא חסרים וכל מיני כדי להתאושש מהסייקל שהיה, מילאתי קופסאות ריקות של כדורים בבאץ של הכל לכל יום ויש לי מוכן כבר לכל יום את הכדורים, פעם ב20 ימים מכין קופסאות חדשות עם הכדורים כדי לא להתעסק בזה יותר מדי כל יום

קיצור לקראת הבדיקות דם מה לעשות? ומתי מותר לי פעם אחרונה לעשן וויד?
@Pharmacist @frozen @שים @Elistheman וכל מיני אנשים ששכחתי לתייג ויכולים לעזור

• פותח/ת השרשור
למדינה למה?
לקופת חולים שלך,מי חשבת שמשלם על זה?
המדינה משלמת בין היתר לקופת חולים ע"י המס בריאות שלנו ועוד כל מיני כספים לפי פילוח תקציבי של המדינה, אם קופות החולים היו משלמים על הבדיקות תשלום מלא אז מזמן הם היו בפשיטת רגל או שהיינו צריכים לשלם הרבה הרבה יותר עבור שירותים רפואיים פשוטים, תסתכל לדוגמא בארה"ב כמה עולה בדיקה.., זה מעין ביצה ותרנגולת, כאשר אנחנו האזרחים, אנחנו הנוצות לצורך האנלוגיה

ועם כל זה, קשה לי להאמין שבדיקות דם עולות כאלה סכומים לקופה

• פותח/ת השרשור
כל פעם שאני עושה בדיקות דם ומבקש כמה דברים מיוחדים, זה עולה למדינה לפחות אלף שקל? קשה לי להאמין לנתון הזה
אתה משלם מס בריאות וזה מה שמגיע לך לבקש בדיקות שאתה צריך, הרופא כמובן יכול לא לאשר לך כי הוא רופא שמוסמך ומבין, אתה יכול פשוט לבקש לעשות את שאר הבדיקות ואת הטסט החופשי לעשות במקום אחר שיעלה קצת כן יכול להיות שאם השתתפות עצמית גבוהה ויכול להיות שסבירה אני באמת לא יודע אבל שווה לבדוק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית