הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
האם טריפולין וגונדרלין זה כולו דבר?
והאם הפפטיד גונדרלין זה אותו נוזל ספריי לאף שכולכם מתלהבים ממנו, מה זה בעצם עושה ומה ההשלכות לגבי זה בpct או במהלך סייקל של nor9 דקה טרן
כי זוכר שדיברו על זה פה ואמרו שטריפולין נצרך בpct אחרי שימוש nor19 במינון של 100mcg, ורק אז אפשר להתחיל שיקום של כלומיד ונולבה אחרת צריך לחכות חצי שנה כי יש מטבוליים חופשיים שמשחררים סיגנל לlh fsh וטאיפוטרלין מאפשר שימוש ישיר הכלומיד ו נולבה עם יוצר סיכוי להשפעה מבחינת שיקום ופחות תופעת לוואי, הבנתי נכון או שערבבתי הכל?
Gonadorelin Acetate / HCI - Generic Peptides

גונדורלין וטריפטורלין (טריפ-טו-רלין לא כמו שכתבת) הם שניהם אנלוגיים לGNRH. ההבדל היחיד שאני יודע מהספרות הוא חיי מדף
גונדרולין מחזיק יותר מטריפטורלין באיזה שנתיים..
למה קיימים 2? יכול להיות שהרצפטורים שלך מורכבים שונה במקצת (איזה שינוי פולימורפי בחומצה אמינית או 2) ככה שאנלוג אחד לא יפעל טוב כמו השני. זה רק ניסוי וטעיה.

נדחף לדיון עם שאלה דומה. אם אני צורך ספריי סטרואידים לאף באופן קבוע זה אמרו להתנגש איכשהו עם שימוש בסטרואידים וכו

קבצים מצורפים

• 15878417724685418520727121717760.jpg
    15878417724685418520727121717760.jpg
    KB 95.6 · צפיות: 62
נדחף לדיון עם שאלה דומה. אם אני צורך ספריי סטרואידים לאף באופן קבוע זה אמרו להתנגש איכשהו עם שימוש בסטרואידים וכו
אין סיבה להתנגשות, זה מתן מקומי וכמעט לא נספג סיסטמטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית