הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נולבה, כלומיד ולמה?

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
ערב טוב,
האם טמוקסיפן בלבד, יספיק כ PCT לאחר סייקל 12 שבועות של טסט׳ אנטט 400 מ״ג EW?

ראיתי שאין תשובה חד משמעית, אפילו כאן בפורום חלק כותבים שכן וחלק כותבים שממש לא, כנ״ל בפורום בחו״ל וביוטיוב.

אשמח לקבל הסבר (מעבר למה שכתוב בנעוץ).
תודה!

Hormonal effects of an antiestrogen, tamoxifen, in normal and oligospermic men. - PubMed - NCBI

לפי המחקר 20מג טמוקסיפן שווה ל150מג כלומיפן מבחינת היעילות.

ועוד מחקר על טמוקסיפן
Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

אני כמעט תמיד מעדיף ואמליץ על טמוקסיפן מאשר כלומיד,בעיקר בגלל הshbg, ועכשיו גם בגלל התוצאות המרשימות במחקר.

למרות שהמטופלים לקו במחלה מסויימת ולכן ראו תוצאות מאוד מרשימות מהטמוקסי,אני מאוד מאמין ביעילות שלו גם כserm בpct. הרבה יותר מכלומיפן

האם יש יתרון בשילוב בין שניהם? או האם יש איזשהו יתרון לכלומיד ע"פ טמוקסיפן?
מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מהמינונים?

מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מהמינונים?
המנגנון פעילות.
קשה לי לחשוב על יתרונות לכלומיד על פני נולבה,שילוב ביניהם יכול להועיל בשבוע הראשון של הpct, אבל לא משהו מעבר לזה להערכתי

19nor לא באמת משנה את התמונה כלכך.. נולבה 3 שבועות עושה אותי כמו חדש תמיד.
זוכר שקראתי פה באשכול בשם דקהפטיל שנולבה/כלומיד לא עושה כלום אם לא מחכים חצי שנה בגלל ש19nor עדיין משחרר סינגלים ממטבוליטים

• פותח/ת השרשור
מה דעתכם על טמוקסיפן של טבע?

קבצים מצורפים

• 2F7A09FC-2AEA-47F9-9F90-D16C9ED844AE.png
    2F7A09FC-2AEA-47F9-9F90-D16C9ED844AE.png
    KB 37.7 · צפיות: 366
זוכר שקראתי פה באשכול בשם דקהפטיל שנולבה/כלומיד לא עושה כלום אם לא מחכים חצי שנה בגלל ש19nor עדיין משחרר סינגלים ממטבוליטים
אתה לא צריך לחכות שום חצי שנה ואין קשר בין החומר הפעיל לזמן ההמתנה,זה רק עניין של אסטר

אתה לא צריך לחכות שום חצי שנה ואין קשר בין החומר הפעיל לזמן ההמתנה,זה רק עניין של אסטר
דקהפפטיל/טריפטורלין

תסתכל מה אמרו לי באשכול פה..
אז אחרי 10 שבועות על טרן ארוך, מתי להתחיל pct? ואיך היית מציע לתכנן אות? תסתכל באשכול שם להרחבה, מתנגש לי מה שאתה אומר פה עם כל מה שהסבירו לי באשכול שם

קבצים מצורפים

• IMG_20200425_224409.jpg
    IMG_20200425_224409.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 567
דקהפפטיל/טריפטורלין

תסתכל מה אמרו לי באשכול פה..
אז אחרי 10 שבועות על טרן ארוך, מתי להתחיל pct? ואיך היית מציע לתכנן אות? תסתכל באשכול שם להרחבה, מתנגש לי מה שאתה אומר פה עם כל מה שהסבירו לי באשכול שם
תצטט משהו ספציפי שאתה רוצה התייחסות אליו

תצטט משהו ספציפי שאתה רוצה התייחסות אליו

לרגע איבדתי אותך, אתה בעצם אומר, hcg עובד ויעיל אבל אחרי nor19, כלומיד ונולבה זה אומר תופעות לוואי ללא תועלת אם נלקחו פחות מחצי שנה אחרי הדקה/טרן?
אנשים מחכים באמת חצי שנה עד שהם עושים pct?
זה למה האנשים הרצינים בתעשייה מפוצצים את עצמם בgh כדי לעשות עם עצמם משהו בזמן הזה?
יש דרך לזרז שם הליכים? איך אפשר לדעת בוודאות מה קורה איתך?

לרגע איבדתי אותך, אתה בעצם אומר, hcg עובד ויעיל אבל אחרי nor19, כלומיד ונולבה זה אומר תופעות לוואי ללא תועלת אם נלקחו פחות מחצי שנה אחרי הדקה/טרן?
אנשים מחכים באמת חצי שנה עד שהם עושים pct?
זה למה האנשים הרצינים בתעשייה מפוצצים את עצמם בgh כדי לעשות עם עצמם משהו בזמן הזה?
יש דרך לזרז שם הליכים? איך אפשר לדעת בוודאות מה קורה איתך?
HCG עובד ויעיל אני מכיר אנשים שעשו B&C לחמש שנים והשתמשו בהרבה 19nor בתקופה ההיא והשתקמו יחסית בסדר מבחינת LH FSH וטסט.
אבל אלו אנשים שניסוי לפחות שנה שנתיים להיות על קלומיד ולעשות כמה PCT חוזרים כי הם לא שמעו על זה שצריך לתת למטבוליטים לצאת!
אז כן תופעות לוואי ללא תועלת אם לא מחכים וזה לא מספיק לחכות 5 מחציות חיים לטרן דקה... ניסיון של אנשים מדבר וגם מדע.

אשמח להבהרה
אין שום קשר בין טרן ובין מחצית חיים.
למה? טרן זה חומר,לא אסטר,הוא יכול לחיות כמה שעות ויכול שבועיים,תלוי בשרשרת הפחמנים שמדביקים לו.
דקה זה אסטר ולא חומר. לרוב הוא מוצמד לננדרולון.

שמדברים על מחצית חיים באופן שקשור לסטרואידים אנאבולים,צריך להתייחס למתי החומר עוזב את הגוף כדי שנוכל לשקם את הgnrh ושאר ירקות בצורה יעילה יותר.

כשיש דלקת בכתף ולוקחים ארקוקסיה/איבופן מסתכלים על מחצית החיים של החומר עצמו,ז"א אחרי עיכול וכניסה למחזור הדם,מתי נשאר חצי מהכמות שממנה התחלנו,בשביל לתאם לקיחת תרופות בשעות קבועות ולשמור על יציבות.

אתה צריך להתייחס לראשון שכתבתי,לאסטר.
כל עוד סיימת עם כל חומר שהוא,ולא חשוב מה,שבועיים לפני שסיימת טסט. ורק שבועיים-שלוש לאחר סיום הטסט תתחיל pct,הכל יהיה בסדר גמור.

אני אמשיך לדבוק בזה שכל דבר מעבר לטמוקסיפן הוא בזבוז כסף

אני אמשיך לדבוק בזה שכל דבר מעבר לטמוקסיפן הוא בזבוז כסף
Hcg וגם במהלך הסייקל זה לא בזבוז כסף לפי מנגנון הפעולה שלו.. טמוקסיפן אי אפשר במהלך סייקל..
דיברתי על טרן ארוך בהקשר שלי שהוא 19nor והמטבוליטים שלו כמו שהבחור הסביר לי, לא לגמרי הבנתי.., תמיד רציתי להריץ כלומיד ונולבה ביחד, עכשיו בעצתך אדבוק בנולבה, וכלומיד רק בשבוע ראשון של pct

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית