הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נולבה, כלומיד ולמה?

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
ערב טוב,
האם טמוקסיפן בלבד, יספיק כ PCT לאחר סייקל 12 שבועות של טסט׳ אנטט 400 מ״ג EW?

ראיתי שאין תשובה חד משמעית, אפילו כאן בפורום חלק כותבים שכן וחלק כותבים שממש לא, כנ״ל בפורום בחו״ל וביוטיוב.

אשמח לקבל הסבר (מעבר למה שכתוב בנעוץ).
תודה!

Hcg וגם במהלך הסייקל זה לא בזבוז כסף לפי מנגנון הפעולה שלו.. טמוקסיפן אי אפשר במהלך סייקל..
מה hcg נותן לך חוץ משמירה על נפח האשכים?
אם אתה לא מתכוון לנסות להכניס להריון בזמן סייקל,הוא חסר משמעות שיקומית

מה hcg נותן לך חוץ משמירה על נפח האשכים?
אם אתה לא מתכוון לנסות להכניס להריון בזמן סייקל,הוא חסר משמעות שיקומית
לי הסבירו ששמירה על תאי לודיג וסטרלינג במהלך הסייקל זה דבר כדאיי, חשוב, ועוזר לשיקום יותר מהיר ויעיל שיוצאים לpct
מקור למחשבה שלי

תלוי באורך של ההשבתה לגבי התאוששות בלי טריפטו... אם זה סייקל של עשר שבועות ומחכים איזה עוד 6-8 שבועות זה משפר את ההתאוששות.
איך אפשר לדעת אם ציר השתקם? אי אפשר לדעת מאה אחוז אבל המדד הכי טוב שלנו כרגע זה שחרור של LH וFSH מההיפופיזה באופן תקין שאתה נקי מהכל לפחות 4 שבועות.
להרוס רצפטורים מHCG? מה הכוונה? לא שמעתי על הרס של רצפטורים... כן 250 פעמיים בשבוע בסייקל מאוד עוזר להתאוששות. תחשוב שיש לך סיגנל של LH כטבעי כל הזמן שהוא הכרחי לבריאות ולמחיה של תאי סרטולי וליידיג. אז מה שאתה רוצה זה לחקות את הסיגנל הזה וזה בעצם HCG כי הוא LH חיצוני.
אתה לא יכול להשיג עוד פרגניל ולהמשיך את השימוש? פרגניל בסייקל הינו גורם מאוד חשוב, אולי החשוב ביותר, שיש להתייחס אליו.

בנוסף - האם עירבבת את הפרגניל במים בקטריוסטטיים שומרת בקירור כפי שנדרש?

לגבי שאלתך על ארימידקס - לוקחים את תרופה זו אך ורק אם יש רגישות מוכחת לאסטרוגן, המשפיע לרעה באמת החזה. אחרת, אין לקחת סתם ללא צורך ידוע מראש

תתעסק בלקרוא מאמרים ומחקרים במקום תשובות בפורום ויהיו לך פחות דאגות.

שום דבר לא משקם אותך יותר מהר מטמוקסיפן,כל דבר אחר הוא בזבוז וחסר תועלת.
לפי הטענה שלך אם לוקחים hcg ושומרים על התאים אז לא צריך pct בכלל
ולגבי דניאל ברק,אחד האנשים המבריקים שהיו פה ולמדתי ממנו המון,אבל פה ספציפית הוא טועה. גם לגבי מה שכתב על ארימידקס

והנה עוד מקור עם הרבה ריפרנסים למה כדאי hcg בסייקל
ברור שעדיף hcg בזמן סייקל ולא pct, זה לא שאלה בכלל.

אם מחליטים לקחת כוריגון זה רק בזמן סייקל.

באופן כללי,ההשפעה על השיקום תהיה מזערית ולרוב לא שווה את הזריקות והכסף

תמצית:

כדי לשמר את רגישות תאי האשכים, השתמש ב 250-500 יחב”ל של HCG כל 3.5 ימים (למינון של 250 יחב״ל) או פעם בשבוע (למינון של 500 יחב״ל), סה״כ 500 יחב״ל hCG בשבוע, 7 יום לאחר השימוש הראשוני בסטרואידים. בסוף הסייקל עצור את ה HCG שבועיים לפני שהסטרואידים יוצאים מהגוף. לדוגמה: יש להפסיק את שימוש ה HCG עם הזריקה האחרונה של טסטוסטרון אננתת. או שאם אתה לוקח סייקל עם אוראלים, אז יש להפסיק את ה HCG בערך 10 ימים לפני היום האחרון של השימוש באוראלים. דבר זה יאפשר לניקוי פתאומי של רמות ההורמונים, בעת ש מתחיל ייצור של LH ו FSH מבלוטת יותרת המוח, כל זה, כדי להתחיל את הגירוי של תאי האשכים לייצר טסטוסטרון.
זכור: ההתאוששות לא תתחיל עד שאתה הפסקת עם ה HCG, מהסיבה שהגוף לא יפריש את הLH הטבעי עד שהHCG יוצא לגמרי מהמערכת.
לסיכום, למדנו כי שימוש של HCG במהלך הסייקל, יגרום באופן משמעותי לשמר את הרגישות של תאי האשכים. דבר זה עוזר למעבר מ ON ל OFF ומונע את התמוטטות של “אחרי הסייקל”.

וממה שקראתי במאמר hcg זה לא משחק כי זה יכול לגרום ליותר נזק מתועלת בשימוש לא נכון ויש שם רפרנס לזה שhcg מעלה אסטרוגן ועלול לגרום לגינו ובגלל זה צריך ארימדקס, תקן אותי אם אני טועה, אני משתף ממה שקראתי
בסייקל מאוד ארוך, נגיד 20-22 שבועות, האם לא כדאי 250ui של hcg לפחות פעם בשבוע במקטעים שונים במהלך הסייקל?

כדי לשמר את רגישות תאי
זה הדבר היחיד שאמור לעניין אותך.

אתה צריך לשמור על רגישות האשכים? יש לך בחורה להרשים ואתה מתבייש בביצים קטנות? אתה מנסה להכיס להריון בזמן סייקל??
בשביל מה אתה צריך hcg?.

ההשפעה על pct ושיקום תהיה מינורית ולא שווה מבחינתי את הכסף והזריקות

זה הדבר היחיד שאמור לעניין אותך.

אתה צריך לשמור על רגישות האשכים? יש לך בחורה להרשים ואתה מתבייש בביצים קטנות? אתה מנסה להכיס להריון בזמן סייקל??
בשביל מה אתה צריך hcg?.

ההשפעה על pct ושיקום תהיה מינורית ולא שווה מבחינתי את הכסף והזריקות
""לסיכום, למדנו כי שימוש של HCG במהלך הסייקל, יגרום באופן משמעותי לשמר את הרגישות של תאי האשכים. דבר זה עוזר למעבר מ ON ל OFF ומונע את התמוטטות של “אחרי הסייקל”.""

למנוע את ההתמוטטות של אחרי סייקל זה דבר שלכאורה מעניין אותי, כמו כן, בסייקל מאוד ארוך, האם לא כדאי במהלכו מעת לעת לטפטף hcg כדי ללכת על בטוח ולא להסתכן בעקרות?

למנוע את ההתמוטטות של אחרי סייקל זה דבר שלכאורה מעניין אותי, כמו כן, בסייקל מאוד ארוך, האם לא כדאי במהלכו מעת לעת לטפטף hcg כדי ללכת על בטוח ולא להסתכן בעקרות?
מה זה התמוטטות אחרי הסייקל? לא מכיר מישהו שחווה דבר כזה.
ולמה שתהיה עקר?

מה זה התמוטטות אחרי הסייקל? לא מכיר מישהו שחווה דבר כזה.
ולמה שתהיה עקר?
כי האשכים הרבה זמן לא מייצרים טסט אז הם יכולים להתנוון..
אתה רוצה להגיד לי שאפשר לעשות סייקל טסט טרן בולד ועוד ממתקים, 3 שבועות אחרי זריקה אחרונה של טסט לבד לדחוף נולבה וזהו אתה משתקם ולא צריך כלום חוץ מזה?
בלי hcg בלי כלום? בטוח לכל הפחות צריך לתחילת הpct hcg כדי לתת נפח לאשכים

לקחתי ננדרולון חצי שנה אני אם אני לא טועה ,ופרשתי מהpct הרבה לפני שסיימתי חודש עליו..נראה לי שאחרי שבועיים וחצי כבר הייתי פיקס
הבעיה העיקרית היום היא שאנשים לוקחים קוקטייל תרופות מוגזם ולא מודעים לכלום.

פשוט תעבור על מחקרים קלינים וזהו,אל תסמוך על תשובות של אף אחד

לקחתי ננדרולון חצי שנה אני אם אני לא טועה ,ופרשתי מהpct הרבה לפני שסיימתי חודש עליו..נראה לי שאחרי שבועיים וחצי כבר הייתי פיקס
הבעיה העיקרית היום היא שאנשים לוקחים קוקטייל תרופות מוגזם ולא מודעים לכלום.

פשוט תעבור על מחקרים קלינים וזהו,אל תסמוך על תשובות של אף אחד
היית על npp חצי שנה, פחות מחודש של נולבה 20-40 וזהו השתקמת לגמרי?
האם יש הבדל בין npp לדקה בהקשר הזה או ש3-4 שבועות גג אחרי דקה זה כבר כמו npp כי נגמר לו האסתר?

הייתי על דקה,וכן הייתי בסדר גמור אחרי קצת נולבה.
כל מקרה לגופו ואל תקח את זה כדוגמה,אני בן 23 וכנראה חוזר לעצמי מהר

אכן זה נכון והסייקל שלך הוא בדיוק המקרה .
אז איך היית ממליץ לי להשתמש בhcg בסייקל הבא שאעשה? בהנחה ו הסייקל יהיה סדר גודל של 22 שבועות

שבוע 5-8 250-500ui בשבוע
שבוע 13-16 250-500ui בשבוע
שבוע 18-20 250-500ui בשבוע, ואז לא לגעת בhcg יותר עד שמשתמש בו לצרכי pct

נשמע כמו פרוטוקול שיכול לעבוד? או שאני מסתכל על זה לא נכון?

תדע שגם יכול להיות שהאסטרדיול הגבוה שיש לך זה מHCG מוגזם .
כדי לתת אותות לאשכים שיזכרו שהם אשכים רק צריך לדמות מינון אנושי ..
עכשיו אני לא זוכר בדיוק את המספר ..
אבל לחלק 250iu לפעמיים בשבוע כל 4/3.5 זה מספיק . .
אפשר להתחיל מהשבוע 5 שכתבת שם וכן תפסיק בזריקה האחרונה ..
תחזור עם כאילו "בלאסט" של 500 חד פעמי בשבוע הראשון אחריי 4 ימים 250iu והשבוע אחריי ממשיך 250iu פעמיים בשבוע ..
והשבוע שאחריי כאן זה כבר לפי הרגשה אם אתה מרגיש שצריך להמשיך בPCT 250iu או להשאר רק על טמוקסיפן שכמובן התחיל מתחילת הPCT ..

תדע שגם יכול להיות שהאסטרדיול הגבוה שיש לך זה מHCG מוגזם .
כדי לתת אותות לאשכים שיזכרו שהם אשכים רק צריך לדמות מינון אנושי ..
עכשיו אני לא זוכר בדיוק את המספר ..
אבל לחלק 250iu לפעמיים בשבוע כל 4/3.5 זה מספיק . .
אפשר להתחיל מהשבוע 5 שכתבת שם וכן תפסיק בזריקה האחרונה ..
תחזור עם כאילו "בלאסט" של 500 חד פעמי בשבוע הראשון אחריי 4 ימים 250iu והשבוע אחריי ממשיך 250iu פעמיים בשבוע ..
והשבוע שאחריי כאן זה כבר לפי הרגשה אם אתה מרגיש שצריך להמשיך בPCT 250iu או להשאר רק על טמוקסיפן שכמובן התחיל מתחילת הPCT ..
לכן עשיתי חלוקות והפסקות כדי שלא יהיה overload ממנו וההפסקה היא לפני הזריקות אחרונות כדי שיהיה זמן לחזור הרגישות של הרצפטורים כדי שיהיה תגובה לhcg בpct והבנתי שצריך לרדת מhcg ולהישאר רק עם טמוקסי לכמה זמן, הסיבה לכך שכל עוד יש hcg ברקע אי אפשר להתאושש כי זה נותן lh מזוייף וצריך שהגוף ייצר lh משלו כבר

גם אני חשדתי בhcg כגורם לאסטרודיל וגם אומרים עליו את זה שהוא יכול לעשות 140% טסט אבל גם אסטרודיל על הדרך למרות שגם mk677 יכול לעורר אותו, בכל מקרה פה ושם דחפתי כדור ארימדקס אז אולי לולא ה ארימדקס זה היה אף יותר גבוה

עכשיו הבנתי שאין מה להילחם באסטרודיל הזה כי הגוף צריך אותו להתאוששות ולפי מה שאומרים פה ביחס לטסט הוא לא כזה הרבה למרות שאי אפשר לדעת כי אין פה SHBG בבדיקות שעשיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית