הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש אור בקצה המנהרה

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
.

קבצים מצורפים

• IMG_20200426_194249.jpg
    IMG_20200426_194249.jpg
    KB 63.9 · צפיות: 181
אני יכול להאמין איכשהו שיקרה משהו בסגנון
אבל
יהיה פה קאץ'
קודם כל אני מאמין שההגבלות הבסיסיות של תורים\כמות אנשים בפנים יהיו מאוד רלוונטיות
הכוונה שיתנו עד ל-10 אנשים להתאמן במקביל. ויהיו מחויבים לדאוג שבתור יהיה מרחק 2 מטר בין אדם לאדם. ובתור אחד שמתאמן במכון רגיל וגדול (פרופיט), הגבלות בסגנון = תור של שעות על גבי שעות בשביל להתאמן בחדר כושר.
אני מאמין שיהיה גם הגבלה מצד החדר כושר לכמה זמן אתה יכול להיות בפנים (כדי שלא "תתקע" את התור)
חוץ מזה אני משוכנע שתהיה חובה להשתמש בכפפות\מסכות. עם כפפות אין בעיה, אבל מאמין שסקוואט\דדליפט\תרגיל מורכב כבד עם מסכה זה אחלה דרך לאבד את ההכרה מחוסר חמצן.
ואולי יהיו עוד מגבלות טיפשיות (אך מוצדקות) בהתאם.

אני יכול להאמין איכשהו שיקרה משהו בסגנון
אבל
יהיה פה קאץ'
קודם כל אני מאמין שההגבלות הבסיסיות של תורים\כמות אנשים בפנים יהיו מאוד רלוונטיות
הכוונה שיתנו עד ל-10 אנשים להתאמן במקביל. ויהיו מחויבים לדאוג שבתור יהיה מרחק 2 מטר בין אדם לאדם. ובתור אחד שמתאמן במכון רגיל וגדול (פרופיט), הגבלות בסגנון = תור של שעות על גבי שעות בשביל להתאמן בחדר כושר.
אני מאמין שיהיה גם הגבלה מצד החדר כושר לכמה זמן אתה יכול להיות בפנים (כדי שלא "תתקע" את התור)
חוץ מזה אני משוכנע שתהיה חובה להשתמש בכפפות\מסכות. עם כפפות אין בעיה, אבל מאמין שסקוואט\דדליפט\תרגיל מורכב כבד עם מסכה זה אחלה דרך לאבד את ההכרה מחוסר חמצן.
ואולי יהיו עוד מגבלות טיפשיות (אך מוצדקות) בהתאם.
אם זה באמת ככה עדיף שלא יפתחו לדעתי אם אחד מתאמן שעתיים 3 איך אפשר להתאמן כמו בנאדם מתחרה חחח
או שיעשו 50 שקל למנוי חודשי

אני מאמין שיהיה גם הגבלה מצד החדר כושר לכמה זמן אתה יכול להיות בפנים
אני לא רואה איך ניתן ליישם את ההגבלות האלו בחדר כושר. סופרים למשל למרות הקושי אין ברירה אלא להפעיל עם הגבלות. ונכון שיש את האנשים שדופקים קנייה של שעה וחצי-שעתיים אבל בדרך כלל אנשים מתקתקים ב30-50 דקות והתור מתקדם. כמו כן, מאחר שכרגע הרבה אנשים לא עובדים/עובדים מהבית העומס די מתחלק על פני היום ואין שעות שיא כמו בחדרי כושר וגם הרבה אנשים מסתדרים און-ליין/מכולות קטנות.
עכשיו תאר לך שמ17:00-18:00 קבוצה ענקית של אנשים מגיעים מהעבודה, מתקהלים בחוץ ובכל פעם מכניסים כמות קטנה של אנשים. ובכל הזמן הזה רק מגיעים עוד ועוד אנשים עד סביבות 20:00-20:30. כמו שאמרת תור של שעות על גבי שעות... ונגיד שתהיה הגבלת זמן, איך אתה שולט הזה? ונגיד שיש לך דרך לנטר את האנשים שנכנסו לפני X זמן ולהוציא אותם החוצה, בשביל לנהל כזה תור צריכה להיות הגבלת זמן קצרה מאוד ומה כבר תספיק?. נכון שיש הרבה אנשים שעדיין יפחדו לבוא והרבה אנשים שהתארגנו על ציוד ביתי אבל עדיין אני אישית צופה עומס אדיר וחוסר יכולת להפעיל את חדרי הכושר עם הגבלות מחמירות. במקסימום בדיקות חום, חובה על כפפות ומסיכות וחומרי חיטוי ליד כל מכונה.

אני לא רואה איך ניתן ליישם את ההגבלות האלו בחדר כושר. סופרים למשל למרות הקושי אין ברירה אלא להפעיל עם הגבלות. ונכון שיש את האנשים שדופקים קנייה של שעה וחצי-שעתיים אבל בדרך כלל אנשים מתקתקים ב30-50 דקות והתור מתקדם. כמו כן, מאחר שכרגע הרבה אנשים לא עובדים/עובדים מהבית העומס די מתחלק על פני היום ואין שעות שיא כמו בחדרי כושר וגם הרבה אנשים מסתדרים און-ליין/מכולות קטנות.
עכשיו תאר לך שמ17:00-18:00 קבוצה ענקית של אנשים מגיעים מהעבודה, מתקהלים בחוץ ובכל פעם מכניסים כמות קטנה של אנשים. ובכל הזמן הזה רק מגיעים עוד ועוד אנשים עד סביבות 20:00-20:30. כמו שאמרת תור של שעות על גבי שעות... ונגיד שתהיה הגבלת זמן, איך אתה שולט הזה? ונגיד שיש לך דרך לנטר את האנשים שנכנסו לפני X זמן ולהוציא אותם החוצה, בשביל לנהל כזה תור צריכה להיות הגבלת זמן קצרה מאוד ומה כבר תספיק?. נכון שיש הרבה אנשים שעדיין יפחדו לבוא והרבה אנשים שהתארגנו על ציוד ביתי אבל עדיין אני אישית צופה עומס אדיר וחוסר יכולת להפעיל את חדרי הכושר עם הגבלות מחמירות. במקסימום בדיקות חום, חובה על כפפות ומסיכות וחומרי חיטוי ליד כל מכונה.
תוריד את האנשים שמעל גיל 60 שאסור יהיה להם להכנס + אנשים עם מחלות רקע + אנשים שיחששו לבוא באופן כללי תקבל אולי 30% אנשים שירצו לבוא להתאמן, בגלל זה עניין העומס הוא לא כזה גדול. הקטע הוא לשמור 2 מטר + לחטא את המכשירים + להתאמן עם מסיכה. שלושת הדברים האלו קשים לביצוע כל אחד בנפרד אז שילוב של שלושתם זה משהו סופר קשה לביצוע

עד היום לא היתה מגבלה של לשים מסכה בפעילות ספורט, אז גם לא יהיה לא משנה הכמות אנשים, בנוסף אי אפשר להרים משקולות עם כפפות לטקס.. אז גם זה לא פרקטי, מה שכן יהיה הגבלת אנשים זה כן, לא יהיה תור בחוץ אלא לפי תורים בהזמנה מראש

עד היום לא היתה מגבלה של לשים מסכה בפעילות ספורט, אז גם לא יהיה לא משנה הכמות אנשים, בנוסף אי אפשר להרים משקולות עם כפפות לטקס.. אז גם זה לא פרקטי, מה שכן יהיה הגבלת אנשים זה כן, לא יהיה תור בחוץ אלא לפי תורים בהזמנה מראש
נכון כי זה באוויר הפתוח, במקום סגור 99% יחייבו מסיכות

בלתי אפשרי, תנסה לרוץ על הליכון ולנשום דרך מסכה..
נכון, אז אירובי יאפשרו לעשות רק בחוץ(כמו עכשיו - ריצה/אופניים וכד'). אני מניח ייסגרו את איזור האירובי בכלל, זה איזור שנועד ל"פורענות" מבחינה הגיינית(זיעה מרובה/קושי בחיטוי).

הקטע הוא שבלי ההגבלות האלה אני לא רואה סיכוי שיפתחו חדרי כושר. הלוואי שאני טועה, כן, אבל לא רואה סיכוי שיפתחו חדר כושר בלי הגבלות נוקשות
אגב הדרך לנטר מי נכנס ולכמה זמן היא די פשוטה (טוב לפחות לחדרי הכושר הגדולים = כי יש להם אפליקציה שאיתה אתה נכנס למכון, אגב באותם אפליקציות יוכלו לעשות גם זימון תור ולהגביל שכל X זמן יוכלו לזמן תורים רק Y אנשים לZ זמן, מבחינה טכנית זה לא בעייתי הסיפור. יותר עניין האכיפה)

לא בעיה לעקוף איקס אנשים בזמן

כל שעה עגולה מכניסים כמות מסויימת וכל חמש דקות לפני סוף השעה העגולה הבאה מפנים אותם (לא בהכרח שעה, סתם דוגמה)

תוריד את האנשים שמעל גיל 60 שאסור יהיה להם להכנס + אנשים עם מחלות רקע + אנשים שיחששו לבוא באופן כללי תקבל אולי 30% אנשים שירצו לבוא להתאמן, בגלל זה עניין העומס הוא לא כזה גדול. הקטע הוא לשמור 2 מטר + לחטא את המכשירים + להתאמן עם מסיכה. שלושת הדברים האלו קשים לביצוע כל אחד בנפרד אז שילוב של שלושתם זה משהו סופר קשה לביצוע

מסכיםי שיהיו הרבה פחות אנשים אבל עדיין יהיו שעות של עומס די רציני כי חדרי הכושר יפתחו בשלב שבו כל המשק כבר יחזור לשגרה והרבה אנשים יחזרו לעבוד ויוכלו להגיע למכון רק מהשעה 17:00-18:00 ומהשעה הזאת עד סביבות 21:00 יהיה פקק אם לא ימציאו איזושהי שיטה לנהל את זה.

העלו פה כמה שיטות שלא חשבתי עליהם ואולי הן יעשו קצת סדר אבל אני לא יודע אם זה יהיה מספיק. וגם כמו שכתבת, מאוד קשה להקפיד על ההנחיות בחדר כושר.
הקטע הוא שבלי ההגבלות האלה אני לא רואה סיכוי שיפתחו חדרי כושר. הלוואי שאני טועה, כן, אבל לא רואה סיכוי שיפתחו חדר כושר בלי הגבלות נוקשות
אגב הדרך לנטר מי נכנס ולכמה זמן היא די פשוטה (טוב לפחות לחדרי הכושר הגדולים = כי יש להם אפליקציה שאיתה אתה נכנס למכון, אגב באותם אפליקציות יוכלו לעשות גם זימון תור ולהגביל שכל X זמן יוכלו לזמן תורים רק Y אנשים לZ זמן, מבחינה טכנית זה לא בעייתי הסיפור. יותר עניין האכיפה)
נכון, ואני אישית לא רואה דרך לבצע את ההנחיות האלו בצורה נאותה ולכן אני בספק אם חדרי הכושר באמת יפתחו בקרוב. ומעניין, אנחנו נכנסים עם צ'יפ, רק לחוגים צריך להירשם באפליקציה מראש אבל אולי בגלל המצב גם הכניסה תהיה עם אפליקציה. אבל עדיין האכיפה לא פשוטה. אני כבר רואה מאמנים רצים במכון "אבי? מי זה פה אבי??? היית צריך לצאת מהמכון לפני 5 דקות"
"אבל אחשליי למה אתה כבד, רק התחלתי, עוד לא התחממתי אפילו, רק עוד שלושה סטים".

מדמיין את עצמי מגיע ב6 בבוקר שנפתח כדי לעמוד במגבלות, להיות שם חצי שעה, דדליפט סקוואט בנץ פרס 3*5 והביתה כדי לעמוד במגבלת הזמן ככה כל אימון, וזה די דמיון באסה אבל זה מה יש או לקנות ציוד הביתה ולבא לשם רק בשביל המכונת בטן הלג פרס ו הסקוואט כבד, קצת באסה
בטח יהיו יצירתיים ויוציאו את כל המתקנים לאוויר הפתוח ואז זה יהיה כיף!
השרה מירי רגב אמרה שהיא תפעל להחזרת מכוני הכושר אחרי יום העצמאות
מה כתוב בחדשות: מכוני הכושר יפעלו מייד אחרי יום העצמאות...
כותרות קליק בייט, בסה"כ אמרה שהיא תבדוק את הנושא, הצהרה פופוליסטית שלה כדי להזכיר לנו שהיא קיימת ושם זה נגמר בהסתכלות חכמה..
בסין סגרו את חדרי הכושר והם היו הראשונים במגיפה, הגל השני לא רחוק מאיתנו ע"פ ההתנהגות של הציבור בימים האחרונים, מקווה שאתבדה ודברים טובים בדרך למרות שהמציאות קודרת
אם זה באמת ככה עדיף שלא יפתחו לדעתי אם אחד מתאמן שעתיים 3 איך אפשר להתאמן כמו בנאדם מתחרה חחח
או שיעשו 50 שקל למנוי חודשי
נראלי שכחת איפה אתה.. לפי חוקי ההיצע וביקוש, יש יותר ביקוש להתאמן, פחות היצע של זמן..
500₪ זה יותר הכיוון, מכוני הכושר ירוויחו יותר פר לקוח ובטןטאל ירוויחו אותו דבר, ויהיו עם פחות עבודה, יהיה פחות אנשים בכל אימון, אבל האימון יהיה מוגבל בזמן, ומדריכי החדרי כושר ישמשו כעבודה של סדרן של הנחיות לצורך העניין

אף פעם אתה לא משלם לפי נערך הגולמי של המוצר אלא לפי היצע וביקוש
הרמת משקולות ופיתוח גוף

"במתקן ייעודי מתאמן אחד יחד עם מאמן בלבד, חיטוי המוט וכל האביזרים הנלווים בין משתמש למשתמש. שימוש בכפפות אישיות. חיטוי ידיים היטב לפני השימוש בציוד."

ואחרי זה אומרים לי "תפסיק להיות כזה פחדן" ו"אתה לא נורמלי".

רציתי להתחיל ללכת כבר משבוע הבא אבל זה כבר לא יקרה.

WhatsApp Image 2020-05-30 at 14.26.19.jpeg

• פותח/ת השרשור
ואחרי זה אומרים לי "תפסיק להיות כזה פחדן" ו"אתה לא נורמלי".

רציתי להתחיל ללכת כבר משבוע הבא אבל זה כבר לא יקרה.

צפה בקובץ המצורף 55488

אחי זה לא איידס, תתאמן עם כפפות ושמור מרחק, באותה מידה אתה יכול להדבק בסופר או בעבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית