נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
פורום קרוספיט הועבר לארכיון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה חבל שאין מאמנים כמוך בעיר שלי :\בשביל זה אני שם. זה לא הבעיה שמדאיגה אותי. אני אישית חושב שאין לשיטה הזאת חסרונות בתור כלי למאמן אישי או קבוצתי. יש לי קבוצות של ילדים בהשמנה,ילדים מאד קטנים - קבוצה ראשונה 7-10,קבוצה שניה 10-13,בצוות יש פסיכולוגית,תזונאית,עו"ס ומאמן,ככה שמכסית כל הגורמים המשפעים על השמנה אצל ילדים. בקיצור,אני עושה להם קרוספית בחוץ,למרות שיש סטודיו עם מיכשור. ופאק! הם מצליכים ומתקדימים! כיף לראות את הצוציקים עושים סקווט וג'אמפ סקווט ואובר חד סקווט וסנצ'!
אני לא אחזיק פורום מת, ביקשתי, הבאתי ניסיון לפעילות מספר פעמים אבל הפורום הזה פשוט לא הולך, אנשים לא מתעניינים בכך או שעושים את האימון פעם-פעמיים ובגלל שזה "קשה מידי" הם מפסיקים וחוזרים ל"שיטה הישנה".
מה גם קשה לשלב אימוני כוח/עלייה במסת השריר עם קרוספיט מה שפוגע בהתאוששות בצורה רצינית ופוגע בסופו של דבר בתוצאות, מכיוון של-95% מהאתר חשוב לעלות בכוח ו/או במסת השריר אני לא רואה עיקרון לפורום הזה כאן בעיקר כי הוא יבש (אפילו את הWOD היומי הפסיקו לעדכן).
אדר המנהלת הועברה לנהל יחד עם יאיר את פורום אימונים.
:🙁לרשום מאמר זה לא כזה פשוט, בכל מקרה לא בוכים על חלב שנשפך