הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בצער רב

חבל. אני למדתי משם הרבה. יהיה אזכרו ברוך... שלא נדע עוד צער..

• פותח/ת השרשור
אני לא אחזיק פורום מת, ביקשתי, הבאתי ניסיון לפעילות מספר פעמים אבל הפורום הזה פשוט לא הולך, אנשים לא מתעניינים בכך או שעושים את האימון פעם-פעמיים ובגלל שזה "קשה מידי" הם מפסיקים וחוזרים ל"שיטה הישנה".
מה גם קשה לשלב אימוני כוח/עלייה במסת השריר עם קרוספיט מה שפוגע בהתאוששות בצורה רצינית ופוגע בסופו של דבר בתוצאות, מכיוון של-95% מהאתר חשוב לעלות בכוח ו/או במסת השריר אני לא רואה עיקרון לפורום הזה כאן בעיקר כי הוא יבש (אפילו את הWOD היומי הפסיקו לעדכן).
אדר המנהלת הועברה לנהל יחד עם יאיר את פורום אימונים.

אני אישית מאד נהנה להתאמן בקרוספיט,תמר פשוט חולה על זה וזה אחלה כלי מסחרי לאימונים אישיים. קל מאד למכור אותו . בהתאוששות אכן פוגע אחו****** וחבל.

• פותח/ת השרשור
כן זה כלי טוב לאימונים אישיים, הבעיה שצריך להתאים לכל מתאמן אימון משל עצמו (עצימות VS נפח), אחרת הוא ינטוש אותך ("קשה לי מידי")

בשביל זה אני שם. זה לא הבעיה שמדאיגה אותי. אני אישית חושב שאין לשיטה הזאת חסרונות בתור כלי למאמן אישי או קבוצתי. יש לי קבוצות של ילדים בהשמנה,ילדים מאד קטנים - קבוצה ראשונה 7-10,קבוצה שניה 10-13,בצוות יש פסיכולוגית,תזונאית,עו"ס ומאמן,ככה שמכסית כל הגורמים המשפעים על השמנה אצל ילדים. בקיצור,אני עושה להם קרוספית בחוץ,למרות שיש סטודיו עם מיכשור. ופאק! הם מצליכים ומתקדימים! כיף לראות את הצוציקים עושים סקווט וג'אמפ סקווט ואובר חד סקווט וסנצ'!

בפייסבוק. אני לא מבין למה נגטיב. יש אנשים שזקוקים לכושר מבצעי ולא לכח או מאסה.
תתפלא

באמת עצוב, מאז שהתחלתי להתאמן לפני כחודשיים אני משלב אחת לשבוע אימון כזה וההרגשה וההתקדמות בקרוספיט היא מעולה, קראתי שם הרבה אבל רואים שאין אנשים רבים שמתעניינים/כותבים בנושא הזה לאחרונה וחבל. אני רק מתחיל וחדש פה כך שלא יכולתי לעשות הרבה לקידום הקרוספיט עד שאני אבין מספיק.

בשביל זה אני שם. זה לא הבעיה שמדאיגה אותי. אני אישית חושב שאין לשיטה הזאת חסרונות בתור כלי למאמן אישי או קבוצתי. יש לי קבוצות של ילדים בהשמנה,ילדים מאד קטנים - קבוצה ראשונה 7-10,קבוצה שניה 10-13,בצוות יש פסיכולוגית,תזונאית,עו"ס ומאמן,ככה שמכסית כל הגורמים המשפעים על השמנה אצל ילדים. בקיצור,אני עושה להם קרוספית בחוץ,למרות שיש סטודיו עם מיכשור. ופאק! הם מצליכים ומתקדימים! כיף לראות את הצוציקים עושים סקווט וג'אמפ סקווט ואובר חד סקווט וסנצ'!
כמה חבל שאין מאמנים כמוך בעיר שלי :\

לא ממש התחברתי לכל הנושא של הקרוספיט ולכן זה לא ממש משנה לי משהו 😛

אני לא אחזיק פורום מת, ביקשתי, הבאתי ניסיון לפעילות מספר פעמים אבל הפורום הזה פשוט לא הולך, אנשים לא מתעניינים בכך או שעושים את האימון פעם-פעמיים ובגלל שזה "קשה מידי" הם מפסיקים וחוזרים ל"שיטה הישנה".
מה גם קשה לשלב אימוני כוח/עלייה במסת השריר עם קרוספיט מה שפוגע בהתאוששות בצורה רצינית ופוגע בסופו של דבר בתוצאות, מכיוון של-95% מהאתר חשוב לעלות בכוח ו/או במסת השריר אני לא רואה עיקרון לפורום הזה כאן בעיקר כי הוא יבש (אפילו את הWOD היומי הפסיקו לעדכן).
אדר המנהלת הועברה לנהל יחד עם יאיר את פורום אימונים.

לצערי הסגירה המצערת (או, שילובו בפורום אחר) של פורום הקרוספיט לא מפתיעה. חבל, הלכה עוד אפשרות שפוייה לאימונים.

ישלי השערה למה הוא נסגר...
אני בתור גולש מן המניין באתי ונכנסתי לפורום קרוספיט אך לדאבוני הרב לא הבנתי כלום!...
לא ממש היה את המבנה של התוכנית בפורום וגם שנכנסתי ל WOD לא הבנתי איך זה קשור לתוכנית...
יכול להיות שיהיה אפשר לפתוח מחדש אבל שיהיה יותר ברור,עם מדריך לתוכנית(לא רק הסבר עליה),כמה תרגילים לעשות,סרטונים וכו'...
ואם רשום ואני סתם לא ראיתי אז אשמח שתגידו לי.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך, לא היה מספיק מידע בפורום והמידע בפורום עצמו הוא בעייתי כי כל מאמרי קרוספיט מוגנים בזכויות יוצרים ודורשים מנוי שנתי לאתר שלהם והם לא מסכימים שמישהו יתרגם ויפרסם בחינם את המאמרים שלהם.

אז אולי מישהו מהפורום שמבין בתוכנית היה כותב מאמר?
או שגם זה הם לא מרשים?

• פותח/ת השרשור
לרשום מאמר זה לא כזה פשוט, בכל מקרה לא בוכים על חלב שנשפך

ואם יפרסמו פה מדריך הם יוכלו לתבוע את הפורום?
כי אפשר להגיד שזה חלק מחוק "זכות הציבור לדעת"...

• פותח/ת השרשור
זכות הציבור לדעת זה במקרה שבוצע פשע או עבירה על החוק, אצלהם יש מסמכים שמוגנים בזכויות יוצרים שהם שילמו לאנשים שירשמו להם חומר, לכן אי אפשר לפרסם זאת כי אנחנו נקבל תביעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית