הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון - שימוש בcbg שלא בזמן סייקל

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
כדי לעזור לקיבה להתרפאות ולשמור על צריכת מזון גבוהה כדי לשמר שריר על אף הירידה האופיינית בתיאבון כתוצאה מכך שאין אנובליות מוגברת במערכת

מקור: מחקר חדש: CBG מעודד תיאבון - ללא תופעות לוואי

משהו שיכול לעבוד? חושב להזמין לי אבקת cbg isolate לצורך העניין
צוות חוקרים מאוניברסיטת ‘רדינג’ שבקליפורניה בחן את השפעת ה-CBG על רמת התיאבון, המשיכה למזון ו”תבניות האכילה” (שילוב של מדדי זמן והתנהגות) של עכברי מעבדה, שעברו סדרה של מבחנים תחת השפעת הקנבינואיד או השפעת פלצבו (תרופת דמה, משמשת כקבוצת ביקורת).

לפני כל מבחן קיבלו העכברים בקבוצת הבדיקה מנות שונות של תמצית CBG שנעו בין 30 מ”ג לכל ק”ג משקל גוף ועד ל-240 מ”ג לכל ק”ג. מטרת המחקר הייתה לבחון האם CBG משפיע באופן חיובי על רמת התיאבון (Hyperphagia) ללא תופעות לוואי פסיכואקטיביות.

בסיום הבדיקה נמצא שהשפעת CBG על רמת התיאבון הייתה יוצאת דופן, עם שיפור של יותר מ-100% בכמות המזון שנצרכה בקרב העכברים שצרכו בין 120 מ”ג ל-240 מ”ג של CBG לכל ק”ג משקל גוף.

במקביל, מבחני השפעה נוירומוטורית שנועדו לבדוק את הנזק הפוטנציאלי של הקנבינואיד על הגוף והיכולות המוטוריות מצאו כי ה-CBG אינו גורם לכל השפעה שלילית מדידה, כלומר לא נמצאו תופעות לוואי שעלולות להיגרם מצריכה מתונה של CBG.

זה עכברים עדיין.
ושלא יעשה לך השפעה רעה בטעות ותרצה תמיד סוכרים ושומנים זה יפגע בתוצאה.
תאבון זה מאוד בעייתי

ועם זה מקנאביס ותאכל מאנצים של פיצה
לא זכור לי שפינטזתי על חזה עוף כשעישנתי חח

• פותח/ת השרשור
זה עכברים עדיין.
ושלא יעשה לך השפעה רעה בטעות ותרצה תמיד סוכרים ושומנים זה יפגע בתוצאה.
תאבון זה מאוד בעייתי

ועם זה מקנאביס ותאכל מאנצים של פיצה
לא זכור לי שפינטזתי על חזה עוף כשעישנתי חח
אני עובד בצורה מסודרת, מעשן, נפתח התיאבון, במקום לשרוף את התיאבון על כמה ממקתים, בחרתי לאכול את מה שאני צריך עבור ערכים
אין לי בעיה עם פיצה אם יש... הערכים היומיים שלי הם סדר גודל לפחות 4000 קלוריות אם אני רוצה לגבות עלייה במשקל..
עם זאת עשיתי עם עצמי הסכם שכל פעם שנכנס למאנץ משתדל לשתות לפחות שייק חלבון

במידה ולוגיסטית אפשרי, זה עשה איתי חסד

יש תיאבון והכל, בסופו של דבר אתה זה שבוחר איזה אוכל נכנס לך לגוף

לא הייתי מסתמך על ניסויי עכברים.
אך העובדה שזה מגיע מוויד נותנת תקווה גדולה כי זה כמו לסנן את המאנץ מהפרח חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית