הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סייקל קלן ואלכוהול

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
אני היום מסיים סייקל קלן ואני רוצה בערב לשתות עם האוכל 200 מ"ל יין יש בעיה לשתות?

אני היום מסיים סייקל קלן ואני רוצה בערב לשתות עם האוכל 200 מ"ל יין יש בעיה לשתות?
באלך לשתף מה קיבלת מהקלן?
תקרא עד הסוף לפני שתצטט מחקרים

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-05-02-23-05-28-772_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-02-23-05-28-772_com.android.chrome.jpg
    KB 111.6 · צפיות: 76
ברור שפעם ב.. אלכוהול לא יעשה נזק..
אבל צריך להבין שאלכוהול כן עושה נזק אם הוא כבר נהיה חלק מהתפריט
לכן הנחתי את זה פה

• פותח/ת השרשור
עשיתי מדרגה מ80 מיקרוגרם ל120 לא הרגשתי תוצאות מספקות במשך 10 ימים,לאחר 10 ימים העלתי את המינון ל160 וכבר ביום הראשון התחלתי להרגיש את בהשפעה טוב , סה״כ שלוש ימים שהייתי מבסוט מהתוצאות כאשר הייתי על 160 ואז הפסקתי ,מחכה שבועיים ומתחיל ב80 עולה ל160 ונישאר עד הסוף סה״כ אני מבסוט מהתוצאות כאשר לקחתי 160 מיקרוגרם 120 בקושי השפיע (כנראה בגלל משקל גבוה 90kg)

עשיתי מדרגה מ80 מיקרוגרם ל120 לא הרגשתי תוצאות מספקות במשך 10 ימים,לאחר 10 ימים העלתי את המינון ל160 וכבר ביום הראשון התחלתי להרגיש את בהשפעה טוב , סה״כ שלוש ימים שהייתי מבסוט מהתוצאות כאשר הייתי על 160 ואז הפסקתי ,מחכה שבועיים ומתחיל ב80 עולה ל160 ונישאר עד הסוף סה״כ אני מבסוט מהתוצאות כאשר לקחתי 160 מיקרוגרם 120 בקושי השפיע (כנראה בגלל משקל גבוה 90kg)
סיכוי גבוה גם שהקלן מדולל. איזה חברה?

• פותח/ת השרשור
✌️ בסדר היית אומר מהתחלה .. היינו מבינים
החבר'ה שהביאו לך את זה עדיין נחמדים שמו קצת שב160 אתה מרגיש משו .
הרוב זה כלום .
זה הגיע באריזה המקורית אם מספר סידורי ואתר לבדיקה,הופיע באתר שהכול תקין וזה מקורי אני לא מטומטם ,זה פשוט חרא חברה

זה הגיע באריזה המקורית אם מספר סידורי ואתר לבדיקה,הופיע באתר שהכול תקין וזה מקורי אני לא מטומטם ,זה פשוט חרא חברה
שאלה קטנה
מאיפה לך שהם לא הוציאו את החומר המקורי ושמו לך חרא בפנים וקיבלת אריזה מקורית ברקוד שעובד וכדורי קמח בפנים?

ניילונים זה בולשיט, מכונת עטיפה עולה 200 שקל, תראה אין ספק שהחומר מדולל אם היית צריך לקחת 160 בשביל להרגיש החומר מדולל, אז אולי תשקול שוב כמה אתה סומך על הדילר שלך, אני עם מינון 80 טסתי לרקיע או ליתר דיוק הקלן סחט לי את החיים,

• פותח/ת השרשור
ניילונים זה בולשיט, מכונת עטיפה עולה 200 שקל, תראה אין ספק שהחומר מדולל אם היית צריך לקחת 160 בשביל להרגיש החומר מדולל, אז אולי תשקול שוב כמה אתה סומך על הדילר שלך, אני עם מינון 80 טסתי לרקיע או ליתר דיוק הקלן סחט לי את החיים,
זה היה מקורי ב100 אחוזים,מדיטק זה חרא חברה

זה היה מקורי ב100 אחוזים,מדיטק זה חרא חברה
שמע בלי לפגוע אין כזה דבר חברה טובה חברה רעה, בסופו של דבר יש לך כימיקל וכמות חומר פעיל ממנו.

אם מאותו חומר בחברה אחת הרגשת יותר מחברה אחרת, אז או שהרצפטורים שלך הגיבו בצורה כזאת או אחרת בהתאם לנסיבות באותו זמן או שהמינון של החומר היה שונה, חד וחלק.

• פותח/ת השרשור
זה החברה המומלצת ביותר על ידי

Sigma Pharmaceuticals - Buy Premium Anabolic Steroids
שמע בלי לפגוע אין כזה דבר חברה טובה חברה רעה, בסופו של דבר יש לך כימיקל וכמות חומר פעיל ממנו.

אם מאותו חומר בחברה אחת הרגשת יותר מחברה אחרת, אז או שהרצפטורים שלך הגיבו בצורה כזאת או אחרת בהתאם לנסיבות באותו זמן או שהמינון של החומר היה שונה, חד וחלק.
יכול מאוד להיות, בכול אופן אני לעולם לא אקנה מוצרים של מדיטק

קלן ואלכהול. בקצרה בלי חפירה,לא, קצת יותר פירוט?
קלן מעלה את לחצי הדם וגם אלכוהול מעלה את לחצי הדם שילוב לא מנצח גם בכמות קונה הייתי נזהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית