עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באלך לשתף מה קיבלת מהקלן?אני היום מסיים סייקל קלן ואני רוצה בערב לשתות עם האוכל 200 מ"ל יין יש בעיה לשתות?
תקרא עד הסוף לפני שתצטט מחקרים
עשיתי מדרגה מ80 מיקרוגרם ל120 לא הרגשתי תוצאות מספקות במשך 10 ימים,לאחר 10 ימים העלתי את המינון ל160 וכבר ביום הראשון התחלתי להרגיש את בהשפעה טוב , סה״כ שלוש ימים שהייתי מבסוט מהתוצאות כאשר הייתי על 160 ואז הפסקתי ,מחכה שבועיים ומתחיל ב80 עולה ל160 ונישאר עד הסוף סה״כ אני מבסוט מהתוצאות כאשר לקחתי 160 מיקרוגרם 120 בקושי השפיע (כנראה בגלל משקל גבוה 90kg)
סיכוי גבוה גם שהקלן מדולל. איזה חברה?עשיתי מדרגה מ80 מיקרוגרם ל120 לא הרגשתי תוצאות מספקות במשך 10 ימים,לאחר 10 ימים העלתי את המינון ל160 וכבר ביום הראשון התחלתי להרגיש את בהשפעה טוב , סה״כ שלוש ימים שהייתי מבסוט מהתוצאות כאשר הייתי על 160 ואז הפסקתי ,מחכה שבועיים ומתחיל ב80 עולה ל160 ונישאר עד הסוף סה״כ אני מבסוט מהתוצאות כאשר לקחתי 160 מיקרוגרם 120 בקושי השפיע (כנראה בגלל משקל גבוה 90kg)
היה מדיטק מקורי עם מספר סידורים, יומיים אחרונים השתמשתי בסיגמה פרמצבטיקה עד עכשיו מרגיש תוצאותסיכוי גבוה גם שהקלן מדולל. איזה חברה?
✌️ בסדר היית אומר מהתחלה .. היינו מביניםמדיטק
זה הגיע באריזה המקורית אם מספר סידורי ואתר לבדיקה,הופיע באתר שהכול תקין וזה מקורי אני לא מטומטם ,זה פשוט חרא חברה✌️ בסדר היית אומר מהתחלה .. היינו מבינים
החבר'ה שהביאו לך את זה עדיין נחמדים שמו קצת שב160 אתה מרגיש משו .
הרוב זה כלום .
שאלה קטנהזה הגיע באריזה המקורית אם מספר סידורי ואתר לבדיקה,הופיע באתר שהכול תקין וזה מקורי אני לא מטומטם ,זה פשוט חרא חברה
היה נעול בניילון, הכדורים היו של מדיטק.ואני סומך על המקור שהביא לי
זה היה מקורי ב100 אחוזים,מדיטק זה חרא חברהניילונים זה בולשיט, מכונת עטיפה עולה 200 שקל, תראה אין ספק שהחומר מדולל אם היית צריך לקחת 160 בשביל להרגיש החומר מדולל, אז אולי תשקול שוב כמה אתה סומך על הדילר שלך, אני עם מינון 80 טסתי לרקיע או ליתר דיוק הקלן סחט לי את החיים,
שמע בלי לפגוע אין כזה דבר חברה טובה חברה רעה, בסופו של דבר יש לך כימיקל וכמות חומר פעיל ממנו.זה היה מקורי ב100 אחוזים,מדיטק זה חרא חברה
יכול מאוד להיות, בכול אופן אני לעולם לא אקנה מוצרים של מדיטקשמע בלי לפגוע אין כזה דבר חברה טובה חברה רעה, בסופו של דבר יש לך כימיקל וכמות חומר פעיל ממנו.
אם מאותו חומר בחברה אחת הרגשת יותר מחברה אחרת, אז או שהרצפטורים שלך הגיבו בצורה כזאת או אחרת בהתאם לנסיבות באותו זמן או שהמינון של החומר היה שונה, חד וחלק.
מה הניסיון שלך בעוד מוצרים עם sigmaזה החברה המומלצת ביותר על ידי
Sigma Pharmaceuticals - Buy Premium Anabolic Steroids
יכול מאוד להיות, בכול אופן אני לעולם לא אקנה מוצרים של מדיטק