הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
ואו כמה שטויות אתה מדבר, אגרוף יכול להיות עוצמתי בלי לפגוע

כמו שמכונית שנוסעת על 140 ולא פוגעת בך לא תשאיר שום נזק אבל אם הייתה פוגעת בך אתה RIP

עוד שטויות
אם אתה רק דוחף את השק אתה מפעיל כוח לאורך זמן רב במקום להפעיל לזמן קצר כלומר האגרוף לא מהיר
נגיד אתה מפעיל 800 ניוטון ל0.4 שניות במקום ל0.1 שניות אז בעצם אתה מפעיל רק 200 ניוטון ל0.1 שניות
מה שמשנה זה השינוי של המהירות כלומר לעבור ממצב של 0 מהירות למצב של כמה שיותר מהירות בכמה שפחות זמן

באגרופים של אדי הוא שם את כל הגוף מאחוריהם, כל המסה שלו שזה הרבה מסה, והאגרופים היו מהירים, זה בומבות בומבות

"הוא כל כך גרוע באגרוף" אני די בטוח שאם הוא היה מתאגרף איתך הוא היה מוריד אותך באגרוף אחד

אני באמת לא יודע אם אתה מטריל או משהו, איפה אמרתי שאני חושב שאדי או תור הם ברמה אולימפית של איגרוף או שיש להם טכניקה מטורפת??
זה בסך הכל בחורים גדולים וחזקים שעושים קרב ראווה של איגרוף

אתה בעצמך לא מבין באיגרוף אחרת לא היית מצפה מהקרב הזה להיות מה שהוא לא. שאגב אמרת שהם יתחבקו כל הקרב מה שממש לא קרה ולא היה קרוב לזה, אז מי פה לא מבין? אתה משחק אותה איזה אליטיסט באיגרוף אבל לא נראה שאפילו הבנה בסיסית יש לך.

זה כן היה איגרוף אם תרצה ואם לא, תור היה יותר טכני , אדי יותר בכיוון של brawl לשניהם הייתה תזוזת ראש סבירה והצליחו להתחמק לאחד מהשני מהאגרופים, אי אפשר להגיד שהרמה שלהם ברצפה כי זה לא המקרה. שוב הם לא צריכים להיות ברמה עולמית הם בסך הכל חובבניים בקרב הראשון שלהם.

וכן גם הרבה אנשים נהנו לצפות בקרב איגרוף הזה הרבה יותר מקרבות עם 12 סיבובים של מתאגרפים "ברמה עולמית" או וואטבר.

בסופו של דבר ראית את הקרב או לא? אז שלא תבלבל לי את השכל

f=maבעיקרון

אבל בסדר לא נכנסים כאן לשיעורי פיזיקה

יש הבדל אבל בין כוח לעוצמה, רלוונטי אפילו להבדל בין דדליפט לפאוור קלין

ראיתי הרגע את הקרב , זה היה פשוט בדיחה . אדי ניסה להוריד לתור סופר פאנץ' לפנים כל הזמן ולא הגן על הפרצוף שלו + ביזבז המון אנרגיה ...
אמא של תור מאושרת כנראה (היה לפני הקרב את הראיון עם שניהם , והוא אמר לתור שישתיק את אמא שלו)

אבל בסדר לא נכנסים כאן לשיעורי פיזיקה
הוא מנסה לטעון שמתאגרף טוב יודע ליצור מתקף (אימפולס) גדול ביחס למשך זמן מגע מאוד קטן באגרוף שלו, והתנע שמקבל היריב מגיע ממרווח זמן מאוד קצר,
כי ברמה של זעזוע (מוח לצורך העניין) אתה מרוויח כנראה יותר מכמה המכה מהירה מאשר כשאתה דוחף מישהו וכל הגוף שלו עף ביחד.

ואם נפרק את זה עוד יותר, אז אתה רוצה לגרום לזעזוע מוח, ובשביל זה צריך שהראש יקבל הרבה יותר תנועה ביחס לגוף, ולא פשוט להעיף את היריב על הרצפה (כלומר שזה יבוא כסימפטום לזעזוע מוח ולא לדחיפה).

בכל מקרה אני לא בטוח עד כמה בהיר לו שזה מה שהוא רוצה להגיד, כי יש לאלחנן טיעונים ושפה מאוד לא מדעיים בדרך כלל,
אבל כאן ספציפית אני יכול להבין לאן הוא חותר (ככל הנראה).

ולגבי הקרב זה באמת היה מטופש שאדי היה כל כך נאיבי, שחשב שהוא יכול להסתמך נטו על ההסתברות שהוא יוכל לתת נוק אאוט,
ולא הגן על עצמו. גם בא אחרי קורונה ודלקת ריאות, ירד 20 קילו שריר, נראה כמו סבתא שמנה עם שרירים, סוחב את עצמו שפוף לאורך כל הקרב שזה בזבוז אנרגיה מטורף וטכניקה שלא חושב שקיימת.

פשוט הוא המשיך להיות בתוך הראש של עצמו, למרות התזמון הנוראי בשבילו, ולמרות שתור למעשה היה מספיק טוב ממנו בכמעט כל הפרמטרים כולל יתרון גובה ואורך גפיים.

בקיצור אני מאמין באדי לגמרי, אבל בגרסה הבריאה, רזה, יסודית שלו, ולא ברפיסות הזאת.
זה היה נורא מאכזב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית