לצערי אנשים נהנים יותר בלצפות באנשים מקבלים מכות מאנשים מרימים משקולות149eg:אותם עגבניות שהייתי זורק על קרב בין מקרגור וחביב בהרמת משקולות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצערי אנשים נהנים יותר בלצפות באנשים מקבלים מכות מאנשים מרימים משקולות149eg:אותם עגבניות שהייתי זורק על קרב בין מקרגור וחביב בהרמת משקולות.
ואו כמה שטויות אתה מדבר, אגרוף יכול להיות עוצמתי בלי לפגוע
כמו שמכונית שנוסעת על 140 ולא פוגעת בך לא תשאיר שום נזק אבל אם הייתה פוגעת בך אתה RIP
עוד שטויות
אם אתה רק דוחף את השק אתה מפעיל כוח לאורך זמן רב במקום להפעיל לזמן קצר כלומר האגרוף לא מהיר
נגיד אתה מפעיל 800 ניוטון ל0.4 שניות במקום ל0.1 שניות אז בעצם אתה מפעיל רק 200 ניוטון ל0.1 שניות
מה שמשנה זה השינוי של המהירות כלומר לעבור ממצב של 0 מהירות למצב של כמה שיותר מהירות בכמה שפחות זמן
באגרופים של אדי הוא שם את כל הגוף מאחוריהם, כל המסה שלו שזה הרבה מסה, והאגרופים היו מהירים, זה בומבות בומבות
"הוא כל כך גרוע באגרוף" אני די בטוח שאם הוא היה מתאגרף איתך הוא היה מוריד אותך באגרוף אחד
אני באמת לא יודע אם אתה מטריל או משהו, איפה אמרתי שאני חושב שאדי או תור הם ברמה אולימפית של איגרוף או שיש להם טכניקה מטורפת??
זה בסך הכל בחורים גדולים וחזקים שעושים קרב ראווה של איגרוף
אתה בעצמך לא מבין באיגרוף אחרת לא היית מצפה מהקרב הזה להיות מה שהוא לא. שאגב אמרת שהם יתחבקו כל הקרב מה שממש לא קרה ולא היה קרוב לזה, אז מי פה לא מבין? אתה משחק אותה איזה אליטיסט באיגרוף אבל לא נראה שאפילו הבנה בסיסית יש לך.
זה כן היה איגרוף אם תרצה ואם לא, תור היה יותר טכני , אדי יותר בכיוון של brawl לשניהם הייתה תזוזת ראש סבירה והצליחו להתחמק לאחד מהשני מהאגרופים, אי אפשר להגיד שהרמה שלהם ברצפה כי זה לא המקרה. שוב הם לא צריכים להיות ברמה עולמית הם בסך הכל חובבניים בקרב הראשון שלהם.
וכן גם הרבה אנשים נהנו לצפות בקרב איגרוף הזה הרבה יותר מקרבות עם 12 סיבובים של מתאגרפים "ברמה עולמית" או וואטבר.
בסופו של דבר ראית את הקרב או לא? אז שלא תבלבל לי את השכל
f=maבעיקרון
אבל בסדר לא נכנסים כאן לשיעורי פיזיקה
הוא מנסה לטעון שמתאגרף טוב יודע ליצור מתקף (אימפולס) גדול ביחס למשך זמן מגע מאוד קטן באגרוף שלו, והתנע שמקבל היריב מגיע ממרווח זמן מאוד קצר,אבל בסדר לא נכנסים כאן לשיעורי פיזיקה