הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
1 . ציטוט שקראתי לזה בדיחה.
2. זה שזה לא יקדם את הענף והם יעשו מעצמם צחוק זה דעה פרטית שלי , איזה הישג מיוחד אני צריך להשיג כדי להביא דעה?
3. חיבוקים ליד חבלים - יש לי מספיק שנים נסיון באגרוף כדי לחשוב איך קרב בין 2 אנשים בלי נסיון ובמשקל כולל סביב 300 קילו יתנהגו בזירה.
תבין משהו ( תשתדל לפחות) , כל בכתוב בהודעות שלי זה דעה שלי בלבד. לא מנסה לשכנע אף אחד בכלום.

1. אמרת שיעשו צחוק מעצמם בשביל כסף בעמוד 2.
2. כמו שאמרתי אינספור פעמים, מותר לך להביע דעה. כתבת: ״כה משנים סדרי עולם. קם בבוקר בחור צעיר וחכם ופותח לכולם את העניים״. אז שאלתי למה שמישהו יקשיב לך? מה עומד מאחורי ההצהרות הנחרצות שלך? איך אתה מתכוון לשנות סדרי עולם?
3. עם זה כמובן אין לי שום בעיה. אני לא מבין כלום באגרוף, מעבר ללראות סרטי רוקי~. יש מתאגרף / MMA כאן באוסטרליה שהיה ליפטר בין המוכשרים בעולם (1077 בתחרות שניה שלו אחרי שנתיים של אימונים לצד MMA) הוא שקל 180 בשיא, הקרבות שלו כולם הסתיימו תוך פחות מדקה (כולל הקרב שהפסיד).

1. אמרת שיעשו צחוק מעצמם בשביל כסף בעמוד 2.
2. כמו שאמרתי אינספור פעמים, מותר לך להביע דעה. כתבת: ״כה משנים סדרי עולם. קם בבוקר בחור צעיר וחכם ופותח לכולם את העניים״. אז שאלתי למה שמישהו יקשיב לך? מה עומד מאחורי ההצהרות הנחרצות שלך? איך אתה מתכוון לשנות סדרי עולם?
3. עם זה כמובן אין לי שום בעיה. אני לא מבין כלום באגרוף, מעבר ללראות סרטי רוקי~. יש מתאגרף / MMA כאן באוסטרליה שהיה ליפטר בין המוכשרים בעולם (1077 בתחרות שניה שלו אחרי שנתיים של אימונים לצד MMA) הוא שקל 180 בשיא, הקרבות שלו כולם הסתיימו תוך פחות מדקה (כולל הקרב שהפסיד).
לגבי סעיף 2 , תחזור לפוסט הזה ותקרא עוד פעם ממה זה התחיל ומי הבחור הצעיר שהולך לשנות סידרי עולם.
אני לא מאמין שהתחלת את כל הסאגה הזאת בגלל שלא הבנת אל מה כולם צחקו.

חבל שאדי נפצע, הגישה של אדי הייתה כל כך מעניית ואנשים לא הבינו אותה.

תור השקיע שנה בירידה במשקל ואימון איגרוף "קלאסי" ו"טכני", וראו בקרבות שהוא כן עשה שגם כשהוא פגע ביריב הוא לא עשה הרבה נזק, וברגע האמת שהפעמון מצלצל כל הדברים ה"טכניים" נעלמים, כי רק כשאתה הופך את זה לטבע השני שלך אחרי שנים על גבי שנים של אימון זה "בוקע" ממך בזמן קרב

אדי מצד שני התאמן על Haymakers מנקבי ריאות ומפוצצי כליות, עם כמות שריר לא מבוטלת וסיבולת רק בשביל לשחרר כמה שיותר כאלה.

להערכתי, אחרי צפיה בתור נלחם ועושה spare עם מרטינס שהדף אותו בקלות, אדי היה יכול לא פחות מלפצוע ולפגוע בו באופן קשה ואני חושד שזה גם בידיוק מה שאדי תיכנן ורצה לעשות.

תור התכונן לקרב איגרוף, אדי התכונן לעשות נזק ולהעביר נקודה.

בכל אופן זה נדחה/בוטל, חבל בשבילנו ומזל בשביל תור

חבל שאדי נפצע, הגישה של אדי הייתה כל כך מעניית ואנשים לא הבינו אותה.

תור השקיע שנה בירידה במשקל ואימון איגרוף "קלאסי" ו"טכני", וראו בקרבות שהוא כן עשה שגם כשהוא פגע ביריב הוא לא עשה הרבה נזק, וברגע האמת שהפעמון מצלצל כל הדברים ה"טכניים" נעלמים, כי רק כשאתה הופך את זה לטבע השני שלך אחרי שנים על גבי שנים של אימון זה "בוקע" ממך בזמן קרב

אדי מצד שני התאמן על Haymakers מנקבי ריאות ומפוצצי כליות, עם כמות שריר לא מבוטלת וסיבולת רק בשביל לשחרר כמה שיותר כאלה.

להערכתי, אחרי צפיה בתור נלחם ועושה spare עם מרטינס שהדף אותו בקלות, אדי היה יכול לא פחות מלפצוע ולפגוע בו באופן קשה ואני חושד שזה גם בידיוק מה שאדי תיכנן ורצה לעשות.

תור התכונן לקרב איגרוף, אדי התכונן לעשות נזק ולהעביר נקודה.

בכל אופן זה נדחה/בוטל, חבל בשבילנו ומזל בשביל תור
חבל ומזל לשניהם, עם כל ההכנות של שניהם, קשה לדעת מי היה פוגע במי ואם בכלל וכמה זה היה מזיז להם. יש להם גוף גדול ובנוי לחטוף, וגם לשניהם חסר עוצמה בזכות מסת השריר שלהם וספורט כוח שלא במיוחד מעודד מכה רפויה. שניהם לא יודעים לתת מכה רפויה שגם מהירה יותר, וגם עוצמתית יותר.
ואיך שקשה להם להחזיק בכלל את הידיים מספיק גבוה כדי להגן על הפנים, ברור שעדיין הסיבולת שלהם לקרב איגרוף די פח.

אני חזיתי, ועדיין חוזה קרב תיקו בה שניהם לא יכולים לריב מעייפות ותשישות, ובה כל מכה זה כמו ליטוף מחוסר אנרגיה.

מה שמעניין, זה שתור ודאבון לארוט הולכים ללכת על זה, ומי שמכיר את דאבון, הבחור מלא בהפתעות, אבל זה די קומדיה, ברור שהוא לא ינצח, אבל אולי הוא יעייף את תור.

חבל ומזל לשניהם, עם כל ההכנות של שניהם, קשה לדעת מי היה פוגע במי ואם בכלל וכמה זה היה מזיז להם. יש להם גוף גדול ובנוי לחטוף, וגם לשניהם חסר עוצמה בזכות מסת השריר שלהם וספורט כוח שלא במיוחד מעודד מכה רפויה. שניהם לא יודעים לתת מכה רפויה שגם מהירה יותר, וגם עוצמתית יותר.
ואיך שקשה להם להחזיק בכלל את הידיים מספיק גבוה כדי להגן על הפנים, ברור שעדיין הסיבולת שלהם לקרב איגרוף די פח.

אני חזיתי, ועדיין חוזה קרב תיקו בה שניהם לא יכולים לריב מעייפות ותשישות, ובה כל מכה זה כמו ליטוף מחוסר אנרגיה.

מה שמעניין, זה שתור ודאבון לארוט הולכים ללכת על זה, ומי שמכיר את דאבון, הבחור מלא בהפתעות, אבל זה די קומדיה, ברור שהוא לא ינצח, אבל אולי הוא יעייף את תור.

הבדיחה המרכזית בסיפור היא שהביאו בנאדם שלא מסוגל אנטומית לישר את היד שלו להיכנס לזירת איגרוף, הדבר היחיד שדבון יכול לעשות לתור זה לפשוט עליו את המרפק שלו כמו תרגיל יד אחורית, ולקוות לפגוע

לא קשה למצוא מחליף.
בשביל כמות הכסף שנזרק שם, אני גם הייתי מחליף את אדי.
שמע מימה שזה נראה הקרב הולך משעמם פי שתיים יותר עכשיו שתור הלך
אז רוצה אולי שאני ישיג לך את המספר אדי?
🙄

דבון אם היה מתאמן חצי שנה-שנה היה לוקח

דווקא תור היה נראה די סבבה ולא כמו מתחיל גמור
אני דוקא נהנתי מחכה לתור מול אדי יהיה מעניין מאוד

דבון אם היה מתאמן חצי שנה-שנה היה לוקח

דווקא תור היה נראה די סבבה ולא כמו מתחיל גמור
אני דוקא נהנתי מחכה לתור מול אדי יהיה מעניין מאוד
דאבון לא היה מנצח גם עוד שנתיים, הוא לא יכול ליישר את הידיים, והסיבולת שלו רחוקה מאידיאלית, והטכניקה שלו זוועה.
אבל זה לא הפואנטה אם היה לו סיכוי או לא, זה הכל קומדיה, 2 אנשים טובים בתחום שלהם עושים מעצמם צחוק בתחום לא שלהם.

תור היה קצת יותר טוב מהקרב הקודם שלו, אבל הוא עדיין לא רגיל לריב עם מישהו בגודל שלו. הידיים שלו יורדים ולא מגינים על הפרצוף לעיתים קרובות מידי, הוא מתפרץ בריצה שרק משרתת אותו מול אדם ששוקל פחות ממנו.
בקיצור, אין לי ציפיות גדולות מהקרב שלו מול אדי.

אני עדיין חוזה תיקו של שני שמנים מתנשפים שמלטפים אחד את השני בסיבוב השלישי כי אין להם כוח להמשיך.

דאבון לא היה מנצח גם עוד שנתיים, הוא לא יכול ליישר את הידיים, והסיבולת שלו רחוקה מאידיאלית, והטכניקה שלו זוועה.
אבל זה לא הפואנטה אם היה לו סיכוי או לא, זה הכל קומדיה, 2 אנשים טובים בתחום שלהם עושים מעצמם צחוק בתחום לא שלהם.

תור היה קצת יותר טוב מהקרב הקודם שלו, אבל הוא עדיין לא רגיל לריב עם מישהו בגודל שלו. הידיים שלו יורדים ולא מגינים על הפרצוף לעיתים קרובות מידי, הוא מתפרץ בריצה שרק משרתת אותו מול אדם ששוקל פחות ממנו.

אני עדיין חוזה תיקו של שני שמנים מתנשפים שמלטפים אחד את השני בסיבוב השלישי כי אין להם כוח להמשיך.

דאבון הביא אחלה אגרופים אבל לא הייתה לו סיבולת ולאחר שהוא העייף הוא הביא אגרופי מרשמלו
גם הטכניקה הייתה של מתחיל מוחחט בגלל שהיה לו רק חודש

והקרב בין תור ואדי יגמר או בנוקאוט או בעצירת שופט אין שום סיכוי שזה יגמר בתיקו

הקרב אמור להתחיל

צפייה בחינם https://live.segi.tv/
ירדו המון במשקל הם כבר לא כאלה שונים מHeavy weight אבל עדיין מעניין

אדי 140kg תור 150kg
Segi TV
תור ניצח בהחלטת שופטים אחידה

שניהם הפילו אחד את השני, מספר פעמים בקרב

היה קרב מצויין לדעתי. לא התחבקו אפילו פעם אחת כמו שחלק אמרו כאן שיקרה
מרטין פורד הולך להילחם עם האלק האיראני באפריל. אחרי שהוא ינצח אותו יכול להיות קרב מעניין בין פורד לתור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית