הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין/GW501516

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
שלום,
אני מעוניין להתחיל להשתמש בקרדרין על מנת לשפר את יכולות האירובי+לזרז חיטוב.
אני לא מחפש המלצה מאיפה להזמין, אלא מעוניין לדעת למה לצפות - הן מבחינת התאוששות/שיפור אירובי/השפעה של קרדרין על אימוני כוח.
תודה לעונים
@frozen @Navira @שים @CycleTelephohe @MasterSplitter
אשמח לשמוע את דעתכם/נסיונכם
@Pharmacist

מרץ, שליטה בנשימות יותר טובה, חסרון, מדכא טיפה תיאבון בגלל אופן הפעולה שלו ש'מעדיף' שימוש בשומן כמקור אנרגיה

קצת יותר חזרות, לא יודע אם זה מביא יותר כוח, אלא אם כן אתה מנצל את הקצת יותר חזרות ליישום חכם של progressive overload

אההה ואתה יכול למצוא את עצמך קופץ ורוקד ועם אנרגיות באימון של 4 שעות מתי שבנאדם אחר כבר גמור מת

נותן הרבה מרץ איזה מינון אתה מתכנן?
ולא יודע אם זה מוכח אבל מנסיון שלי, נותן קצת 'דפנישן' לשרירים מבחינת שייפ

מה שיפה בו שאפשר לקחת אותו גם לא בסייקל כי הוא לא משחק בציר, הוא שונה מt4 אז לא יכרסם לך את השריר בשימוש לא נכון

הבעיה שצריך לשים דגש על תזונה כי אתה יכול לצום חצי יום בלי לשים לב איתו ואז במצב כזה זה כן יכול לפגוע בשריר..

משפר יכולת אירובית וזהו. עדיף שתיקח את זה אחרי שעשית מספר סאסינים של אירובי ולא בתחילת הדרך.

תשמע הוא נראה כמאוד מבטיח בפורומים אמריקאים בכל מה שקשור ליכולת אירובית,לא נתקלתי בארץ בהרבה אנשים שזה עבד להם כמו שצריך.

אחרי נסיון קצר איתו,לא רואה את עצמי קונה את זה שוב ואם המטרה שלך היא להתחטב הייתי בוחר במשהו אחר.
מה שכן,אם יש לך בוחן מסלול/בר אור/מבחן כלשהו בקרוב,יכול לעזור

השתמשתי בGW למשך חודשיים.
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי, אבל הרגשתי שהאירובי היה קליל עבורי (שעה אליפטיקל), מה שכן הזעתי כמו בהמה וזה לא המצב שלי בדר״כ. החיטוב הלך לי מצויין על גבול המושלם איתו, אבל מצד שני הייתי 200% על התזונה והאירובי.
לדעתי - אם כבר הזמנת GW תן לזה צ׳אנס.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם.
הוא באמת נשמע מבטיח בטירוף בפורומים האמריקאים..
טרם הזמנתי, התלבטתי בין GW לSR9009 ודומיהם, סיבה עיקרית היא שאני לא רוצה להתעסק בציר ההורמונלי.
@דןDAN טרם הזמנתי, אני מתלבט אם זה שווה את ההתעסקות.

היה לי ניסיון אשתקד עם הקארדרין, האמת שלא הרגשתי איתו כלום (של BVL)
גם אם הוא כן עזר במשהו אז זה היה ממש במעט ולא שווה את העלות הכספית מול תועלת.

שלום,
אני מעוניין להתחיל להשתמש בקרדרין על מנת לשפר את יכולות האירובי+לזרז חיטוב.
אני לא מחפש המלצה מאיפה להזמין, אלא מעוניין לדעת למה לצפות - הן מבחינת התאוששות/שיפור אירובי/השפעה של קרדרין על אימוני כוח.
תודה לעונים
@frozen @Navira @שים @CycleTelephohe @MasterSplitter
אשמח לשמוע את דעתכם/נסיונכם
@Pharmacist
לטובתך, אי אפשר להתעלם מהנושא של החברה, 90% זיופים ובמחירים שמוכרים את הסארמס זה סופר חשוב לקבל חוות דעת אותנטיות לגבי החברה, כמו לדוגמא bvl, זה יציל אותך מאובדן כספי כבד
מדולל או בלי קשר למציאות?
לא היה שם שום חומר פעיל, כנראה הזמינו מאלי באבא אבקה או מילאו בישראל אבקת ג'ל

• פותח/ת השרשור
לצורך העניין אני מתכנן להזמין מscience.bio.

ממש מעריך את התשובות של כולם.
אם GW לא הכי יעיל, מה בנוגע לsr9009?

Gw וsr9009 שניהם PPAR agonist, רק שsr9009 בעל זמן מחצית חיים יותר קצר
מה? מה הקשר?
סטנובליק(sr9009) הוא rev-erb אגוניסט

אולי שייך לאותה משפחה מורחבת אי שם למעלה(רצפטורים גרעיניים) אבל זה כמו להגיד שאפרסק ותפוח שניהם אותו דבר

נערך לאחרונה:
מה? מה הקשר?
סטנובליק(sr9009) הוא rev-erb אגוניסט

אולי שייך לאותה משפחה מורחבת אי שם למעלה(רצפטורים גרעיניים) אבל זה כמו להגיד שאפרסק ותפוח שניהם אותו דבר
אז יש יתרון מסוים בלקחת את שניהם יחדיו?

אין מחקר קליני בנושא,בטח שלא על סטנבוליק.
קרדרין אולי אפשר למצוא משהו עם טווח קצר על חיות.
לא יודע אם כדאי לערבב אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית