הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין/GW501516

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
שלום,
אני מעוניין להתחיל להשתמש בקרדרין על מנת לשפר את יכולות האירובי+לזרז חיטוב.
אני לא מחפש המלצה מאיפה להזמין, אלא מעוניין לדעת למה לצפות - הן מבחינת התאוששות/שיפור אירובי/השפעה של קרדרין על אימוני כוח.
תודה לעונים
@frozen @Navira @שים @CycleTelephohe @MasterSplitter
אשמח לשמוע את דעתכם/נסיונכם
@Pharmacist

השמשתי בו כמעט חודשיים -
סך הכל כמו שכבר אמרו לפניי יכולת התאוששות מאוד מהירה בין סט לסט , זה אומר 30 שניות אתה כבר הסט השני ואין לך כוח לחכות , התאוששות טובה יותר , מרץ , אצלי זה התלווה עם הרבה מאוד עצבים בנוסף אבל אני בן אדם כזה גם אז זה לא חוכמה ..מבחינת שריפת שומן לא ראיתי משהו מטורף אבל כן עובד ויש דיכוי תאבון מעולה , מבחינה אירובית אתה מטוס קרב ואני שיפרתי תוצאות בקלות מאוד..הייתי עושה באמצע ריצת 10 קמ ספרינטים כי היה לי משעמם ברמה הזאת ..סך הכל חומר נחמד אם אתה סובל ממש בחיטוב או רוצה לשפר קרדיו בכיף שלך ..דבר אחרון אחרי שהפסקתי היה לי כאבי ראש לא נורמליים וגם עצבים כל הזמן אבל לא יודע זה אולי כבר אישי חח
המינון היה 5 מג ועלה עד ל 20 מג בסופו של דבר כי אתה מתרגל דיי מהר למינונים ..חברת science.bio או איך שלא קראו להם לפני 3 שנים , מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
השמשתי בו כמעט חודשיים -
סך הכל כמו שכבר אמרו לפניי יכולת התאוששות מאוד מהירה בין סט לסט , זה אומר 30 שניות אתה כבר הסט השני ואין לך כוח לחכות , התאוששות טובה יותר , מרץ , אצלי זה התלווה עם הרבה מאוד עצבים בנוסף אבל אני בן אדם כזה גם אז זה לא חוכמה ..מבחינת שריפת שומן לא ראיתי משהו מטורף אבל כן עובד ויש דיכוי תאבון מעולה , מבחינה אירובית אתה מטוס קרב ואני שיפרתי תוצאות בקלות מאוד..הייתי עושה באמצע ריצת 10 קמ ספרינטים כי היה לי משעמם ברמה הזאת ..סך הכל חומר נחמד אם אתה סובל ממש בחיטוב או רוצה לשפר קרדיו בכיף שלך ..דבר אחרון אחרי שהפסקתי היה לי כאבי ראש לא נורמליים וגם עצבים כל הזמן אבל לא יודע זה אולי כבר אישי חח
המינון היה 5 מג ועלה עד ל 20 מג בסופו של דבר כי אתה מתרגל דיי מהר למינונים ..חברת science.bio או איך שלא קראו להם לפני 3 שנים , מקווה שעזרתי
תודה, נשמע די מבטיח ממה שאתה אומר.
5מג עשה לך משהו, או שבדיעבד היית מתחיל מ10-20 כמו שממליצים?
והאם רצוי לעשות סטאק של GW ושל sr9009?

תמיד תתחיל בנמוך כדי שיהיה לך לאן לעלות מתי שהרצפטורים 'נשחקים'

אני מאמין גדול בלעלות בהדרגה בכל חומר תמיד , ובמיוחד שאתה לא יודע אם המינונים מדוללים או לא וגם איך הגוף יגיב כמובן , 5מג עשה את העבודה לשבועיים ראשונים ואז אתה ממש מתמכר להרגשה שזה נותן אתה פשוט נושם כמו מלך חח ..לא יודע לגבי sr אבל הבנתי שהיה איזה בעיה עם הספיגה שלו או משו כזה אבל לא זכור לי כבר ..נראה לי מספיק gw בשביל קרדיו , אם אתה מחפש להוריד אחוזי שומן הייתי מסתכל על dnp או t3 שכמובן אחריות על המשתמש בלבד ולא יודע אם הייתי ממליץ לכל אחד..

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז הזמנתי 2 בקבוקונים של GW, בתקווה שזה יעזור לי לתת בראש באירובי.
@Jerusboy האם הרגשת הבדל בהתאוששות של השרירים במנוחה?
הכוונה לא בזמן אימון (אמרת שזה שיפר את ההתאוששות בין סטים) אלא התאוששות בלילה, אחרי אימון כוח+אירובי.

אוקי, אז הזמנתי 2 בקבוקונים של GW, בתקווה שזה יעזור לי לתת בראש באירובי.
@Jerusboy האם הרגשת הבדל בהתאוששות של השרירים במנוחה?
הכוונה לא בזמן אימון (אמרת שזה שיפר את ההתאוששות בין סטים) אלא התאוששות בלילה, אחרי אימון כוח+אירובי.
לא זכור לי משהו מיוחד אבל נראה לי שהייתי תפוס כל הזמן , כנראה בגלל שהעלאתי נפח בצורה מוגזמת בגלל שלא הרגשתי קושי..

• פותח/ת השרשור
זה נשמע הגיוני..
אז בסה''כ נשמע שזה משפר ביצועים באופן גורף, ושאם לא אוסיף עוד נפח לאימון אני אמור בתאוריה להרגיש שהוא הולך יותר בקלות.
יאללה,אני מחכה בקוצר רוח למשלוח, מקווה שזה קסום כמו שזה נשמע.

זה נשמע הגיוני..
אז בסה''כ נשמע שזה משפר ביצועים באופן גורף, ושאם לא אוסיף עוד נפח לאימון אני אמור בתאוריה להרגיש שהוא הולך יותר בקלות.
יאללה,אני מחכה בקוצר רוח למשלוח, מקווה שזה קסום כמו שזה נשמע.
זה בהחלט כן קסום אבל הייתי מעלה מאוד מאוד לאט את המינון אם אתה מתכוון להריץ לתקופה ארוכה ואז לרדת לאט, אם יש לזה השפעה לא יודע אבל אחרי חודשיים שהפסקתי בבום הרגשתי כמו נרקומן חי מת ,עייפות כל היום כאילו אני בהיפוגליקמיה וכאבי ראש של החמאס ..

• פותח/ת השרשור
החבילה שלי הייתה אמורה להגיע אתמול, אך כרגע סטטוס החבילה הוא Shipment on hold, והחבילה כרגע בלוד...
יש לי ממה לחשוש?

SR9009 - כמעט 0 ביואוואילבילטי bioavailability אלא אם כן בזריקה...
GW501516 - יש נתונים שמסרטן במחקר בעכברים, אבל לתקופה ארוכה וכמויות גבוהות.
שווה לדעת.

היי @Opopanax
המון פידבקים חיוביים קראתי על science.bio.
גם אני לפני מספר חודשים התלבטתי בינה לבין 2 חברות אחרות.
עדיין יש המון פרופילים ממוסחרים של החברות כך שקשה באמת לדעת על החברות.
אני אודה לך אם תוכל לשתף כאן/בפרטי על השימוש בקרדרין של science.bio, אני פשוט עדיין לא רשאי לשלוח הודעות פרטיות.

היי @Opopanax
המון פידבקים חיוביים קראתי על science.bio.
גם אני לפני מספר חודשים התלבטתי בינה לבין 2 חברות אחרות.
עדיין יש המון פרופילים ממוסחרים של החברות כך שקשה באמת לדעת על החברות.
אני אודה לך אם תוכל לשתף כאן/בפרטי על השימוש בקרדרין של science.bio, אני פשוט עדיין לא רשאי לשלוח הודעות פרטיות.
אישית השתמשתי בlgd וכרגע על ראד שלהם. שניהם עובדים לפי הספר. ראד שיפר לי על הדרך את היכולות האירוביות בצורה מאוד משמעותית. (לא בשבילך כי לא רצית להתעסק בציר). ב2 החומרים הנ''ל הם אמינים לגבי קרדרין לא יכול להגיד כי לא ניסיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית