הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בדיקות דם מוזרות - עזרה

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי חברים רציתי להבין מה המשמעות של lh כזה גבוה
ופרולקטין כזה נמוך.

מבואס מהטסט ותמיד הייתי אחד עם טסט נמוך.

קבצים מצורפים

• 2CDFE071-F7E6-45EF-B4B5-A9D1A16F03C7.png
    2CDFE071-F7E6-45EF-B4B5-A9D1A16F03C7.png
    KB 46.5 · צפיות: 130
עשית 4 בדיקות טסט ובחרת לתת את הבדיקה הכי נמוכה (שגם לא נמוכה בכלל).
אתה חושב שבאמת הרגשתה הבדל בין היום שהבדיקה הראתה שיש לך 21 ליום שהבדיקה הראתה לך 13?
זה חרטא. אתה בריא ואף אחד לא ייתן לך על זה סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
עשית 4 בדיקות טסט ובחרת לתת את הבדיקה הכי נמוכה (שגם לא נמוכה בכלל).
אתה חושב שבאמת הרגשתה הבדל בין היום שהבדיקה הראתה שיש לך 21 ליום שהבדיקה הראתה לך 13?
זה חרטא. אתה בריא ואף אחד לא ייתן לך על זה סטרואידים.
לא ביקשתי סטרואידים בשום מקום, אתה מצייר לעצמך את התמונה

הרגשתי לא משהו - הלכתי לבדוק. אני בגילי אמור להיות על הרבה יותר מ13.5 או מ15 בפיק הזה, וקיויתי למצוא פה תשובה יותר טובה מהאנדוקרינולוג במיוחד בפורום של מוזרקים. זה שזה על הסקאלה לא אומר שזה לא נמוך.

אתה קובע לעצמך בעיה למרות שלא קיימת וגם אם כן אין פיתרון שיפתור את זה ללא יצירת בעיות חדשות. אין לך מה לחפש פה וגם עדיף בשבילך לא להתעסק.

תעשה עוד בדיקת הורמונים ..
ניראה אם הLH נשאר ככה או שזה אפקט שנשאר מהטסטוג'ק .

אם אתה רוצה שיעלה לך הטסט תצטרך להתחיל להתאמן חזק 🏋️😅 במיוחד בתרגילי בסיס כמו ליפטרים . לראות מה הכי כבד שאתה יכול להרים במספר חזרות נגיד לחזרה 1 , 3 , 5 ותמיד לשבור את זה ועלות כל שבועיים . הטסט הטבעי שלך יעלה לאט לאט .. עם השנים ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעשה עוד בדיקת הורמונים ..
ניראה אם הLH נשאר ככה או שזה אפקט שנשאר מהטסטוג'ק .

אם אתה רוצה שיעלה לך הטסט תצטרך להתחיל להתאמן חזק 🏋️😅 במיוחד בתרגילי בסיס כמו ליפטרים . לראות מה הכי כבד שאתה יכול להרים במספר חזרות נגיד לחזרה 1 , 3 , 5 ותמיד לשבור את זה ועלול כל שבועיים . הטסט הטבעי שלך יעלה לאט לאט .. עם השנים ..
אני לא לוקח את הטסטו ג׳ק כבר תקופה
אני לא מתאמן עם דדליפט אבל כן יש סקוואט וכן בנץ וכן מתאמן חזק באימונים שלי, אוכל מדויק לפי המסה ולא נראה שאני עולה.

מאז ומתמיד גם לא היה חשק (בלי קשר להתבגרות ואנדרוגניות של בן אדם בגיל הזה) לא הייתה אנדורגניות
ותמיד היה זיכרון מעפן, עצבנות כזו ודיכאון
שאלו דברים שהתחילו רק מהגיל הזה של תחילת ההתבגרות (13 בערך)
אגב לא מקריחים אצלנו בשום גיל. שיער מלא תמיד.

צא מהדיכאון, תתחיל לאהוב ולהיות מבסוט על החיים במקום לחפש משהו להאשים, תשתמש בדמיון שלך כדי להעצים את הזיכרון שלך, ותוציא עצבים באימונים, תהפוך את השלילי של הדיכאון למשהו חיובי

כנס להילוך של דרייב בחיים שלך, תפעל עם מה שחיובי במקום לחכות למה שיגיע ותראה איך הטסט יעלה מלבד...

זה דרך מעניינת להסתכל על תתרכז בתהליך במקום לחפש תוצאות, התוצאות יגיעו מלבד ויותר מהר..

וכן אחשלי, תתרגש מהדברים הקטנים שאתה עושה, אל תתן לחיים לחלוף לידך והטסט שלך כבר יעלה, בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית