עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך לקחת בחשבון שהם כנראה יסגרו שוב בהמשך. וגם אם ישארו פתוחים במגבלות. לא נראה לי מכוני כושר יאפשרו אימון של מעל שעה בגלל הכמות אנשים הקטנה שתורשה להתאמן בו זמנית.חברים יקרים לקראת פתיחת חדרי הכושר ביום חמישי הקרוב כנראה נחזור לשגרה לאט לאט ,
האם הייתם מתחילים ישר לסייקל של lgd על 5מג למשך חודשיים או שמוקדם מדיי לדעת ? אני דוחה כל פעם את הסיירת בגלל פציעות או קרנולה עכשיו
אז אתם הייתם כבר מתחילים וזהו?
פשוט להמשיך להישאר עם המסכה באימון, לשבת בבית עוד חודש זה לא אופציה ריאליתלא כדי ללכת ולא כדי לקחת סיכון. 90 דק אימון
השגת גבולאם אני פורץ לחדר כושר בלילה, מתאמן, מסדר את המשקולות, יוצא בלי לקחת כלום, זו עבירה פלילית?
אם אני פורץ לחדר כושר בלילה, מתאמן, מסדר את המשקולות, יוצא בלי לקחת כלום, זו עבירה פלילית?
זה פריצה כי הוא הדגיש שהוא "פורץ"השגת גבול
זה פריצה כי הוא הדגיש שהוא "פורץ"
השגת גבול זה כניסה ללא רשות דרך מעבר פתוח.
אם תיכנס למישהי מבוגרת הביתה באמצע הלילה,דרך חלון פתוח זה השגת גבול.
מספיק שטיפה תשחק עם המנעול או תריסים של החלון וזה הופך לפריצה.
ככה שאם החדר כושר לא נעול,זה השגת גבול בלבד
זה נוראי אבל נכון.ניחוש מושכל..
מה שיקרה אם ייפתחו, יהיו כללים נוקשים, בהתחלה כולם יקשיבו להם ואחרי שבוע שבועיים יתחילו לזרוק כולם ולאט לאט יהיה כמו שהיה קודם.. עד הסגר הבא 🙂🔒
זאת שאלת קיבנט?אם אני פורץ לחדר כושר בלילה, מתאמן, מסדר את המשקולות, יוצא בלי לקחת כלום, זו עבירה פלילית?
אין מה לדון,זה החוק בארץ וזאת מערכת המשפט:food-and-drink005-88:יאלה בואו נדון בזה!
אגב חוקים...אין מה לדון,זה החוק בארץ וזאת מערכת המשפט:food-and-drink005-88:
אם אני פורץ לחדר כושר בלילה, מתאמן, מסדר את המשקולות, יוצא בלי לקחת כלום, זו עבירה פלילית?
השופט יתחשב בעובדה שהפריצה התבצעה לשם אימון ולא מכוונת גניבה, פלוס שלא יצרת נזק לבעל הרכוש והעונש יהיה משמעותית קטן יותר מפריצה שנעשתה למטרת רווח כלכלי.
הסיכון להיתפס גם קטן תלבש מסכת סקי
מנסיון? 🚔אבל הי, תהיה לך אפשרות ללכת לחדר הכושר בבית הסוהר!
זה WIN WIN ☝️
יש שם גם שיעורי חינוך מיני 🤣אבל הי, תהיה לך אפשרות ללכת לחדר הכושר בבית הסוהר!
זה WIN WIN ☝️
מנסיון? 🚔
יש שם גם שיעורי חינוך מיני 🤣
אמת,אבל האם השופט רוצה שכל אזרח שרוצה להתאמן יפרוץ לחדרי כושר?השופט יתחשב בעובדה שהפריצה התבצעה לשם אימון ולא מכוונת גניבה, פלוס שלא יצרת נזק לבעל הרכוש והעונש יהיה משמעותית קטן יותר מפריצה שנעשתה למטרת רווח כלכלי.
הסיכון להיתפס גם קטן תלבש מסכת סקי