עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמת,אבל האם השופט רוצה שכל אזרח שרוצה להתאמן יפרוץ לחדרי כושר?
הוא ירצה לדעתי להעביר מסר תקיף יותר.
הפורץ לא מהווה סכנה לציבור ואין חשד שיעלים ראיות,אז אין צורך במעצר בית.
6 חודשים על תנאי להערכתי ועבודות שירות
את לא🤣
איזה, אני ילדה טובה ירושלים.
הכי קרוב לבית סוהר שהיה לי בחיים זה להיות כלואה במכללה מ8:30 עד 19:00 🤣🤣🤣
מתארת לעצמי רק תאוריה ואימונים על יבש 🙄
אבל עזוב, בעצם אני לא רוצה לתאר לעצמי אתזה 🤢
שוטר בדימוס ✋🛑✋🤫או-לה-לה, אתה מתמצא בחוק יענו? או מחרטט בביטחון? 🤣
אהה וואלה נכוןןן חחח קטלני! 🤯שוטר בדימוס ✋🛑✋🤫
העבירה הכי חמורה שלך,שלא קיבלת מצטיינת דיקןהכי קרוב לבית סוהר שהיה לי בחיים זה להיות כלואה במכללה מ8:30 עד 19:00 🤣🤣🤣
העבירה הכי חמורה שלך,שלא קיבלת מצטיינת דיקן
מזעזע להסתכל על ה95 מלמטה..יתנו לך לחזור הביתה?
הוכחה חיה שכושר מפתח את המוח, כך הכבוד לך בתאדם מוריד בפניך את הכובע
צחוק צחוק, שעבדתי בפרופיט בעבר עשיתי פתיחה בבוקראם אני פורץ לחדר כושר בלילה, מתאמן, מסדר את המשקולות, יוצא בלי לקחת כלום, זו עבירה פלילית?
חחחחחחחחחחחחחח הייתם מביאים לו פרס המתאמן המתמיד !צחוק צחוק, שעבדתי בפרופיט בעבר עשיתי פתיחה בבוקר
היה שם אחד שהוא מרצה באונ תל אביב לא זוכר את שמו גינגי גבוה ראיתי בעבר הרצאה שלו ביוטייוב
הוא היה כל הלילה בחדר כושר הסתתר במלתחות , בבוקר שעשיתי פתיחה הוא התחבה באיזור של אירובי קלטתי אותו
הזמנו לו משטרה וביטלו לו ישר מנוי
ככה שאני מין שאתה צוחק אבל זה יכול להגמר גרוע חחח
הבנאדם לא שפוי היה באזור משקולות אוכל פאקינג חסה זה היה הרבה לפני הקורונה חחחחחחחחחחחחחחחח הייתם מביאים לו פרס המתאמן המתמיד !
אין מה לעשות בלי אימונים מאבדים את השפיות, יושב זרוק בספה כל היום בחלת והילדים שוברים את הבית 🤩🤣😵💫🥊
צחוק צחוק, שעבדתי בפרופיט בעבר עשיתי פתיחה בבוקר
היה שם אחד שהוא מרצה באונ תל אביב לא זוכר את שמו גינגי גבוה ראיתי בעבר הרצאה שלו ביוטייוב
הוא היה כל הלילה בחדר כושר הסתתר במלתחות , בבוקר שעשיתי פתיחה הוא התחבה באיזור של אירובי קלטתי אותו
הזמנו לו משטרה וביטלו לו ישר מנוי
ככה שאני מין שאתה צוחק אבל זה יכול להגמר גרוע חחח
הוא עשה הכוונה רואים ס 4 בבוקר שהדפוק עושה על אלפטיקל עם אייפד שמשמש לו כתאורהחחחחחחח אומייגאאאדדד
הוא עשה את זה בכוונה או שנתקע שם??
בטח ברח מהבית אןמשו...
איזה איש מוזר ומסכן ._.