הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קטוטיפן עם קלן

בנג'מין ניתאי

משתמש מתחיל
182
28
נק' מוניטין:
28
182
28
חרשתי על כל הפורום אבל לא מצאתי תשובה מדויקת.
כתוב בכל המדריכים שלוקחים את הרחם בשבועיים הראשונים בצורת פירמידה, אבל מה אזקורה שמישהו ממשיכיםמ למשך חודש וחצי? ממשיכים עם 120 מ"ג?
בהנחה שעושים סייקל של חודש וחצי, באיזה יום מתחילים ליטול אותו? ראיתי כל מיני תשובות בפורום-חלק אומרים להתחיל מהיום ה14 וחלק מהיום שהתחלת עם הקלן. בנוסף, באיזה מינון?

לא צריך עם זה רק חודש וחצי.
אבל עם אתה מתעקש אז להכניס מהשבוע ה-2 , כדור לפני השינה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך עם זה רק חודש וחצי.
אבל עם אתה מתעקש אז להכניס מהשבוע ה-2 , כדור לפני השינה.

לא צריך לשלב קטוטיפן אם אני לוקח קלן חודש וחצי? כל מה שקראתי זה שאם אין ברשותך קטוטיפן אפשר לעשות 2-3 סייקלים של שבועיים-שבועיים

לא צריך לשלב קטוטיפן אם אני לוקח קלן חודש וחצי? כל מה שקראתי זה שאם אין ברשותך קטוטיפן אפשר לעשות 2-3 סייקלים של שבועיים-שבועיים
עזוב את כל מה שקראת. אתה יכול חודש וחצי להריץ בכיף גם בלי, אם אתה מתכנן יותר תתסף בקוטוטפין.

120 לאורך כל התקופה? באמת יקח לי כמה שבועות להשיג קטוטיפן
תשחק עם המינון לפי ימים, ימים שאתה מתאמן פחות חזק/יותר. לא מעבר ל-120 , תשתדל לעלות בהדרגה , ככל שתתקדם עם מינון נמוך יותר, כך טוב יותר.

קלן לבד מתי שאתה לא אנבולי יעשה יותר נזק מתועלת, ככה הסבירו לי פה החכמים
תשחק עם המינון לפי ימים, ימים שאתה מתאמן פחות חזק/יותר. לא מעבר ל-120 , תשתדל לעלות בהדרגה , ככל שתתקדם עם מינון נמוך יותר, כך טוב יותר.
אם הוא לא על טסט או משהו אנבולי כרגע, האם יהיה חכם מצדו לעשות שימוש בקלן?
רפרנס קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct

קלן לבד מתי שאתה לא אנבולי יעשה יותר נזק מתועלת, ככה הסבירו לי פה החכמים

אם הוא לא על טסט או משהו אנבולי כרגע, האם יהיה חכם מצדו לעשות שימוש בקלן?
רפרנס קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct
בשביל קלן לא צריך טסט. וענית לעצמך על השאלה אם קלן עוזר ב-pct ששם הוא נצרך בלי טסט 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית