הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "סייקל" אפדרין ראשון

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
בקרוב אני מתחיל לתסף את עצמי באפדרין, לראות על מה כולם מדברים ואת ההשפעה.
זהו הסייקל הראשון, אשמח לעצות כיצד להשתמש.. אני עומד להשתמש באפדרין FT, עם כל כדור אפדרין אני אקח כדור קפאין של 200 מ"ג.
שבוע 1- כדור אחד ליום
שבוע 2-3-4- 2 כדורים ליום
שבוע 5-6-7-8- 3 כדורים ליום.

אשמח לעצות, הערות והארות.

*שכחתי לציין, אוליי בשבועיים-3 האחרונים אני יתסף גם יהומבין, ניראה במצב הכלכלי

נערך לאחרונה:
1. יהומבין ואפדרין = ביג NO NO
2. אין צורך לעשות כאלו פירמידות, בשימוש הראשוני תקח חצי כדור, אם הכל בסדר ב2-3 שימושים לאחר מכן, תעלה לכדור אחד, עד שבוע, לאחר שבוע תעלה ל 2 כדורים ותשאר עליהם אני לא רואה סיבה לקחת 90 מ"ג אפדרין, לדעתי יותר מדי (אלא אם אתה שוקל 100+ ק"ג)

ואין הרבה סיבות לסייקל אפדרין חוץ מהשפעת המרץ...שריפת השומן תשאר [ממה שאני זוכר דובר גם על שיפור שריפת השומן בשימוש ממושך של אפדרין]

בכל אופן אם אתה בחור ששותה קפה ברגיל אל תצפה לעוף ממנו

1. ואין הרבה סיבות לסייקל אפדרין חוץ מהשפעת המרץ...שריפת השומן תשאר [ממה שאני זוכר דובר גם על שיפור שריפת השומן בשימוש ממושך של אפדרין]

2. בכל אופן אם אתה בחור ששותה קפה ברגיל אל תצפה לעוף ממנו

1. ממה שאני זוכר מהמאמר של משה (לא המנהל פה) שריפת שומן עיקש אמיתית תבוא לידי ביטוי רק אחרי שימוש רציף של שלושה חודשים ~
2. זה די אינדיבידואלי. אני גם אחרי צריכה מכובדת של קפה, כשתיספתי באפדרין ממש עפתי באימוני אירובי, ובהחלט אפשר לכלול אפקט פסיכולוגי.

1. ממה שאני זוכר מהמאמר של משה (לא המנהל פה) שריפת שומן עיקש אמיתית תבוא לידי ביטוי רק אחרי שימוש רציף של שלושה חודשים ~
2. זה די אינדיבידואלי. אני גם אחרי צריכה מכובדת של קפה, כשתיספתי באפדרין ממש עפתי באימוני אירובי, ובהחלט אפשר לכלול אפקט פסיכולוגי.
אז בסעיף הראשון אתה מצדיק אותי
למרות ששריפת דשומן מוגברת תבוא לידי ביטוי כבר בהתחלה [מדובר על הגברה של בערך 5% אם אני לא טועה]
הסעיף השני-גם אני הרגשתי תוספת אנרגיה והכל אבל להעיף אותי?לא ממש

אז בסעיף הראשון אתה מצדיק אותי
למרות ששריפת דשומן מוגברת תבוא לידי ביטוי כבר בהתחלה [מדובר על הגברה של בערך 5% אם אני לא טועה]
הסעיף השני-גם אני הרגשתי תוספת אנרגיה והכל אבל להעיף אותי?לא ממש

לא באתי לסתור בהכרח, אלא לפרט.
5% זה כלום ביחס לכל הגירעון שאתה עושה והמאמץ הנדרש לו, כמובן שזה תמיד נחמד ולא מזיק. בנוסף אני חושב שאחרי שלושה חודשים גם בא לידי ביטוי ניוד של שומן עיקש, אבל זה אני כבר לא זוכר במדויק, צריך להציץ שם עוד פעם.

לא באתי לסתור בהכרח, אלא לפרט.
5% זה כלום ביחס לכל הגירעון שאתה עושה והמאמץ הנדרש לו, כמובן שזה תמיד נחמד ולא מזיק. בנוסף אני חושב שאחרי שלושה חודשים גם בא לידי ביטוי ניוד של שומן עיקש, אבל זה אני כבר לא זוכר במדויק, צריך להציץ שם עוד פעם.
צודק...בגלל זה זה טיפשי לשלב אפדרין מייד בתחילת הסייקל ויותר חכם להתחיל איתו כשכבר מתחיל להשבר מהחיטוב כשכבר אין כוח פיזי ויש האטה בקצב הירידה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה קצב הירידה, בינתיים ירדתי 4 קילו ואני דיי תקוע על המשקל (למרות שאני לא עושה מעקב כ"כ על המשקל)

במחשבה שניה, אולי כדאי ללכת לכיוון אחר ולהריץ סייקל קלן? בשבועיים האלה אני אראה ירידה משמעותית?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית