הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rad 140

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
חברים עזרה בבקשה! קודם כול שלום לכולם,אני מתכנן לקנות השבוע ראד 140 להריץ סייקל סולו ללא טסט כדי לקבל בוסט לאימונים...כמובן שזה לא כמו סטרואידים אבל רציתי לדעת מה התופעות לוואי של זה ולמה לצפות ממנו? תודה רבה לעונים
אשמח לעזרה תודה
.

יש אין ספור אשכולות על זה בפורום.. אם חשוב לך תריץ חיפוש על החומר בפורום. מעבר לזה, באינטרנט יש עוד אין סוף גדול של יותר של מידע

• פותח/ת השרשור
הרצתי חיפוש אתמול כול הלילה וקראתי המון ברדיט על החומר ופה ראיתי גם המון אשכולות וקראתי הרבה...פתחתי את האשכול רק לשמוע עוד דעות/תשובות של אנשים..בכול מקרה תודה חבר'ה אחלה יום

עזוב דעה .
ראיתי אנשים שעשו ראד140 סולו ..
עליה קטנה בשריר גג 2 קילו למי שזה סייקל ראשון ..כי בינתיים שאתה מכניס ראד 140 הטסטוסטרון הטבעי שלך יותר , תוך 3 שבועות כבר מרגישים רע 🤢
אם בכל זאת אתה עושה תעלה לוג שבועי .. נעקוב

• פותח/ת השרשור
עזוב דעה .
ראיתי אנשים שעשו ראד140 סולו ..
עליה קטנה בשריר גג 2 קילו למי שזה סייקל ראשון ..כי בינתיים שאתה מכניס ראד 140 הטסטוסטרון הטבעי שלך יותר , תוך 3 שבועות כבר מרגישים רע 🤢
אם בכל זאת אתה עושה תעלה לוג שבועי .. נעקוב
אוקי אז אולי אתה ממליץ על סארם אחר ? סולו כמובן

• פותח/ת השרשור
אז בעצם אתם אומרים שסארמס סולו זה לא.
אפשר לדעת למה? כי אני מתכנן להריץ פיסיטי בסוף..

אז בעצם אתם אומרים שסארמס סולו זה לא.
אפשר לדעת למה? כי אני מתכנן להריץ פיסיטי בסוף..
כי אין ארומטזיציה או כך אומרים ומצד שני אין טסט לא חיצוני ולא פנימי אז אין מקור למשהו שיכול להי ל מומר לאסטרוגן
בלי אסטרוגן קשוח מאוד לגדול
לכן טסט סולו ייקח אותך יותר רחוק מסארמס סולו
מספיק טסט בשביל מקור לאסטרוגן וסארמס ביחד יכול להיות נחמד

סולו זה בהתחלה נותן בראש ואז מתחילים בעיות, לא סתם עושים טסט בייס לכל סייקל

אולי יש מקצוענים שעושים חומר מסוים ומביאים אסטרוגן ממקור חיצוני במקום טסט לך תדע

• פותח/ת השרשור
לא אמרת שקראת?.. זה הגוף שלך בסופו של דבר, תעשה מחקר רציני אל תשאל שאלות ותסתפק בזה
החלטתי ללכת על הדבר האמיתי בוא נגיד את זה ככה האשכול לא רלוונטי כבר תודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית