הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנויי פרופיט שחזרו לחדר כושר ומוכנים לספר מה קורה?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
מנסה להשיג את הסניף אצלנו בינתיים ללא הצלחה.
ממה שהבנתי המקום די גדול להכניס כמות גדולה של אנשים ועדיין לעמוד בתקנות. כמה באמת מכניסים? מה הסבירות של להספיק אימון שייקח שעה וחצי בחדר כושר לבד, בתוך הזמן שנותנים (סקוואט, בנץ', חתירה, פרס ודדליפט, כשלושה סטים של עבודה לתרגיל, שעדיין קלים כרגע ומן הסתם קצת חימום ספציפי), או כמה מתוך זה אפשר להכניס.
רק מדמיינת את זה, מכניסים קבוצה והסתערות על אזור משקולות? כל הקודם זוכה? כל דאלים גבר? איך זה בדיוק קורה?

ושאלה אחרונה, עד כמה השיבוץ יעיל וגמיש? אפשר להצליח לשמור על זמנים פחות או יותר קבועים לאימון? יש הגבלה על מספר אימונים בשבוע? וחשוב - האפליקציה עובדת נורמלי? ואם לא האם יש שירות לקוחות סביר.

הרבה שאלות, אודה למי שיכול לתת כיוון.

*האפשרויות שלי כרגע זה או לחדש שם מנוי (אם אצליח לתפוס אותם :/) ולזרום עם מה שקורה, או לשלם יותר מפי שתיים לחודש הקרוב (300) למשהו פרטי, שקט ואינטימי, שמאפשר לי מספיק מרווח, זמינות וגמישות.

כמה באמת מכניסים?
לפי התקנה אדם אחד על 10 מ''ר

בתוך הזמן שנותנים
תלוי בך כמובן

רק מדמיינת את זה, מכניסים קבוצה והסתערות על אזור משקולות?
סביר להניח חח (עצה:רוצי ישר לכלוב)
אבל זה גם תלוי שעות בעיקר
עד כמה השיבוץ יעיל וגמיש?
בגדול אימון נמשך 90 דק' שלאחריו ישנו חיטוי במקום למשך 30 דק' (תקנות מחמירות משהו)

לראיה:
fbe311cd-bc32-4f77-9d07-a31446738ef8.jpg

WhatsApp Image 2020-05-10 at 18.51.19.jpeg

יש הגבלה על מספר אימונים בשבוע?
קביעת אימון היא יומיים מראש
(אבל שמעתי גם על כאלה שהצליחו יותר)

חשוב - האפליקציה עובדת נורמלי?
דעות חלוקות פה,חלק דיווחו שלא ולחלק עבד חלק
תנסי ותעדכני

אם אצליח לתפוס אותם
מאמין שיותר קל לתפוס את דואר ישראל/ביטוח לאומי

או לשלם יותר מפי שתיים לחודש הקרוב (300) למשהו פרטי, שקט ואינטימי, שמאפשר לי מספיק מרווח, זמינות וגמישות.
לדעתי עדיף (עד ירגע המצב)

מקווה שעזרתי (איכשהו)

בהולמס פלייס אין הגבלות בכלל, חוץ מהליכונים אחד כן אחד לא.. הכל ממש ממש כרגיל

• פותח/ת השרשור
לפי התקנה אדם אחד על 10 מ''ר

תלוי בך כמובן

סביר להניח חח (עצה:רוצי ישר לכלוב)
אבל זה גם תלוי שעות בעיקר

בגדול אימון נמשך 90 דק' שלאחריו ישנו חיטוי במקום למשך 30 דק' (תקנות מחמירות משהו)

לראיה:
צפה בקובץ המצורף 55016

צפה בקובץ המצורף 55017

קביעת אימון היא יומיים מראש
(אבל שמעתי גם על כאלה שהצליחו יותר)

דעות חלוקות פה,חלק דיווחו שלא ולחלק עבד חלק
תנסי ותעדכני

מאמין שיותר קל לתפוס את דואר ישראל/ביטוח לאומי

לדעתי עדיף (עד ירגע המצב)

מקווה שעזרתי (איכשהו)
תודה 🙃
יש שם כ-1500 מ"ר אז טכנית אפשר להכניס הרבה. לא נראלי אבל שינצלו את זה עד הסוף.

הספקתי למצוא חברה שהתאמנה שם היום, נכנסו כ-25 איש והיא לא הייתה צריכה להמתין לשום דבר כמעט. עם זאת, זה היה בבוקר (מן הסתם לא שעה עמוסה) ואני לא בטוחה שהיא נזקקת מי יודע מה לכלוב.
בחוקים הכתובים שנתנו חובה כפפות חד"פ (זוועה) ומסכות, בפועל לא אכפו. האפליקציה עבדה לה, קצת איטית.
כל היום ניסיתי לתפוס אותם ללא הצלחה.

הלב אומר ללכת על האפשרות השנייה (התמכרתי ללוקסוס? 🙄). הראש אומר להתעקש עד שמשיגה אותם (אולי אין ברירה אלא להופיע פיזית למרות שביקשו להימנע), גם במחיר של אובדן אימון אחד או שבוע אחד ברצף, וללכת על זה גם אם זה אומר מעט פחות נוחות וודאות.
למי מקשיבים?
ללב כמובן.
סתם.

טוב. נראה כבר מה נעשה.
נלך לפרטי כמובן. סתם סתם
טוב נו

בהולמס פלייס אין הגבלות בכלל, חוץ מהליכונים אחד כן אחד לא.. הכל ממש ממש כרגיל
מעניין ממש. אין סניף באזור שלי ובכל אופן מצטרפת לשאלה - אין הנחיות במוצהר?

תודה 🙃
יש שם כ-1500 מ"ר אז טכנית אפשר להכניס הרבה. לא נראלי אבל שינצלו את זה עד הסוף.

הספקתי למצוא חברה שהתאמנה שם היום, נכנסו כ-25 איש והיא לא הייתה צריכה להמתין לשום דבר כמעט. עם זאת, זה היה בבוקר (מן הסתם לא שעה עמוסה) ואני לא בטוחה שהיא נזקקת מי יודע מה לכלוב.
בחוקים הכתובים שנתנו חובה כפפות חד"פ (זוועה) ומסכות, בפועל לא אכפו. האפליקציה עבדה לה, קצת איטית.
כל היום ניסיתי לתפוס אותם ללא הצלחה.

הלב אומר ללכת על האפשרות השנייה (התמכרתי ללוקסוס? 🙄). הראש אומר להתעקש עד שמשיגה אותם (אולי אין ברירה אלא להופיע פיזית למרות שביקשו להימנע), גם במחיר של אובדן אימון אחד או שבוע אחד ברצף, וללכת על זה גם אם זה אומר מעט פחות נוחות וודאות.
למי מקשיבים?
ללב כמובן.
סתם.

טוב. נראה כבר מה נעשה.
נלך לפרטי כמובן. סתם סתם
טוב נו

מעניין ממש. אין סניף באזור שלי ובכל אופן מצטרפת לשאלה - אין הנחיות במוצהר?

הנחיות יש, ביצוע/ אכיפה - אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית