הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה תיאורטית

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
אם יוסיין בולט עשה שיא עולם ב100 מטר בתחרויות שאסור להשתמש בהם בחומרים אז בתיאוריה ייתכן וקיימים אנשים עם שיאים יותר טובים משלו הודות לחומרים אך בשל החומרים שיאים אלו אינם מוכרים?
למישהו יש מידע בנושא, אשמח להרחבה..

וגם לגבי קפיצה לגובה ועוד מגוון תחומי ספורט, ייתכן שמעבר לאלופי העולם שאנחנו מכירים, שיש יותר טובים מהם הודות לחומרים?

אני יודע שהיה שנים שרוסים היו מקום ראשון ושברו שיאי עולם ולאחר מכן התברר שהם שוחים בחומרים אז הם נפסלו..

מישהו יודע משהו בנושא?

אין לי נתונים רלוונטיים לשאלה שלך , אבל תמיד חלמתי לראות אולימפיאדה עם חומרים מותרים רשמית. זה יכול להיות אחלה מחזה

• פותח/ת השרשור
אין לי נתונים רלוונטיים לשאלה שלך , אבל תמיד חלמתי לראות אולימפיאדה עם חומרים מותרים רשמית. זה יכול להיות אחלה מחזה
על הנייר יש כזה דבר ויש את זה גם בטלוויזיה Strongmen אבל הם רק זורקים משקלים לשמיים הופכים מכוניות ועושים סקוואטים ודדליפטים

אין שם יותר מדי משהו שמשלב אתלטיקה כמו ריצה שחייה ותחרותיות אלא נטו מי יותר חזק

הדבר הכי קרוב לזה בנתיים זה הקרב של אדי מול תור באגרוף אבל תעשה לי טובה זה לא 'זה'...

על הנייר יש כזה דבר ויש את זה גם בטלוויזיה Strongmen אבל הם רק זורקים משקלים לשמיים הופכים מכוניות ועושים סקוואטים ודדליפטים

אין שם יותר מדי משהו שמשלב אתלטיקה כמו ריצה שחייה ותחרותיות אלא נטו מי יותר חזק

הדבר הכי קרוב לזה בנתיים זה הקרב של אדי מול תור באגרוף אבל תעשה לי טובה זה לא 'זה'...
התכוונתי דווקא לתחרויות של אולימפיאדה ולא רק ענפי כוח. תחום mma היה יותר אטרקטיבי לפני כניסת usada

שיש יותר טובים מהם הודות לחומרים?
האלופי עולם הם מן הסתם מסוממים,אל תהיה תמים.
ממשלות ואגודות ממנות את ההורמונים,ואת ההגנה מבדיקות דם ושתן.

להלן רשימת סרטים בשבילך
Screwball
Icarus
Bigger stronger faster
Prescription thugs

• פותח/ת השרשור
האלופי עולם הם מן הסתם מסוממים,אל תהיה תמים.
ממשלות ואגודות ממנות את ההורמונים,ואת ההגנה מבדיקות דם ושתן.

להלן רשימת סרטים בשבילך
Screwball
Icarus
Bigger stronger faster
Prescription thugs
שמתי לי את כולם בטורנט להורדה, מאמין שעד סוף השבוע אראה את כולם אם ייצא לי

• פותח/ת השרשור
כולם בנטפליקס חוץ מbigger stronger faster
אין לי נטפליקס 😅
בכל מקרה די בטוח שראיתי 2/3 מהסרטים אבל לא יזיק לראות שוב:victory:
כולם בנטפליקס חוץ מbigger stronger faster
Screenshot_20200512-021729_VLC.png

אם יוסיין בולט עשה שיא עולם ב100 מטר בתחרויות שאסור להשתמש בהם בחומרים אז בתיאוריה ייתכן וקיימים אנשים עם שיאים יותר טובים משלו הודות לחומרים אך בשל החומרים שיאים אלו אינם מוכרים?
למישהו יש מידע בנושא, אשמח להרחבה..

וגם לגבי קפיצה לגובה ועוד מגוון תחומי ספורט, ייתכן שמעבר לאלופי העולם שאנחנו מכירים, שיש יותר טובים מהם הודות לחומרים?

אני יודע שהיה שנים שרוסים היו מקום ראשון ושברו שיאי עולם ולאחר מכן התברר שהם שוחים בחומרים אז הם נפסלו..

מישהו יודע משהו בנושא?
זה שאסור חומרים לא אומר שלא משתמשים, יש המון מתחרים שנפסלו על שימוש, לפעמים אחרי 10 שנים שלא התחרו גם כן.

יוסיין בולט ספציפית שנה אחת נפסל אם אני לא טועה, כי חבריו לקבוצה נמצאו משתמשים. זה לא אומר שיוסיין לא השתמש בעצמו, זה אומר שהוא לא נתפס.

אני לא אצביע אצבע מאשימה על אף אחד באולימפיה שהשמתש אם לא נתפס בצורה חותכת, אבל אני מאמין שיש הרבה שלא נתפסים.

חוץ מזה, לא בכל ספורט ההבדל בין משתמשים ולא משתמשים כזה גדול כמו בפיתוח גוף.
אני יכול להבטיח לך שזה לא יראה יפה בכלל.
תקרא את הספר של ביל סטאר על הזמנים שבהם עוד לא פסלו חומרים.
אנשים מתו תוך כדי הרמות.
אנשים ניסו לקחת את הדברים הכי הזויים כדי להרים עוד ק"ג אחד.
יש סיבה שזה לא חוקי, גם כדי לחסוך הוצאות של האוליפידה על פציעות או מוות בזמן הספורט, וגם כדי שיהיה יותר בטוח לכולם.

אם תפתח אולימפידה למסוממים, כמות המתחרים ירד, כי יש הרבה פחות מתחרים שמוכנים להקריב חיים ובריאות בשביל הספורט.
זה חשבון פשוט, כאן בארץ לפני בדיקות סימום, תחרות עמוסה הכילה 30 מתחרים.
אחרי הבדיקות עברנו את ה80 כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית