הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

MasterProp

משתמש מתחיל
20
9
נק' מוניטין:
33
20
9
היי לכולם
עברתי השבוע על הפוסטים האחרונים בפורום וממה שהבנתי אמור להיות בסדר מאסטרון 500 בשבוע נכון? כמובן שמשתמש בפריטופרלין אחרי זה כפי שראיתי באחד הפוסטים

@Pharmacist
@Elistheman
@frozen

נערך לאחרונה:
בעיקרון אפשר לעשות סייקל כזה אבל תצטרך דקה לפיסיטי, המשך עם החומרים עד שתמצה את עצמך ואז תוכל להתחיל עם טבעי שמן גזר שמן חרגול מעופש וגוש חנונה מהאף
לא.. לסייקל ראשון זה אך ורק טסט אנטט 500 בשבוע לא מעבר.
מה אתה מבלבל אפשר גם סייקל פרגניל זה מגביר טסט חופשי, טסט מלא תופעות לוואי לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אפשר לעשות סייקל כזה אבל תצטרך דקה לפיסיטי, המשך עם החומרים עד שתמצה את עצמך ואז תוכל להתחיל עם טבעי שמן גזר שמן חרגול מעופש וגוש חנונה מהאף

מה אתה מבלבל אפשר גם סייקל פרגניל זה מגביר טסט חופשי, טסט מלא תופעות לוואי לסייקל ראשון
חבר אני רוצה פה תשובות רציניות מאנשים שמבינים,בבקשה אל תפגע לי בפוסט. זה עניין בריאותי פה והבחור שענה לי נראה לי ממש מבין עניין אז אל תרחיק אותו

לא.. לסייקל ראשון זה אך ורק טסט אנטט 500 בשבוע לא מעבר.
בוא נתחיל בזה, מה הסיבה שלוקחים בכלל טסט כבסיס בסייקלים? אם בשביל חשק מיני מסטרון יעשה את העבודה בצורה נפלאה... איזה עוד סיבות יש? למה לדעתך זה חובה בסייקל?
לפותח הפוסט בוא נתחיל מבן כמה אתה גובה משקל אחוז שומן ותק אימונים

בוא נתחיל בזה, מה הסיבה שלוקחים בכלל טסט כבסיס בסייקלים? אם בשביל חשק מיני מסטרון יעשה את העבודה בצורה נפלאה... איזה עוד סיבות יש? למה לדעתך זה חובה בסייקל?
לפותח הפוסט בוא נתחיל מבן כמה אתה גובה משקל אחוז שומן ותק אימונים
אני לא אומר שזה לא חומר נפלא.. אני גם לא מבין האנשים היותר מבינים בפורום, אני יודע שאנשים גדולים ממני וממך המליצו על זה ואני בסה״כ מנסה לעזור מהידע שלי.. אם אני טועה בכבוד תקן אותי, אני בטוח שיש לך יותר ידע ממני בתחום (בלי טיפת סרקסטיות) 🙌

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית