עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא פאוורלפיטר ועושה סקווטים עם הרבה משקל-מיותראהלן,
יש מן חגורות גב כזאת שאתה ממקם אותה בכתפיים וזה אמור לפחות לזקף אותך.
ממליצים או בזבוז כסף?
אני לא חושב שזה קשור לחדר כושר, יותר אביזר שאמור לעזור להזדקף..אם אתה לא פאוורלפיטר ועושה סקווטים עם הרבה משקל-מיותר
אני חושב שהפואנטה של זה זה פשוט לדחוף את הכתפיים אחורה ואז אתה חייב להזדקף אוטומטית .ראיתי את זה.
זה נראה די חרטא לאדם ממוצע.
אולי למישהו מול מסך כל היום ועם כאבי גב, זה יכול להקל על הכאבים, אבל זה ודאי לא מציע פיתרון אמיתי לבעיה.
זה לא מחזק את השרירים, להיפך, זה מונע ממך להשתמש בהם.
אולי @Nir Kriger יכול לשתף כאן את דעתו המקצועית.
לוותר אתה אומר?רעיון נפלא איך להתרגל לא להשתמש בשרירים שלך. כמו לקנות כיסא גלגלים למישהו שכואבת לו הרגל.
איך בק סקוואט תורם ליציבה של הגב?אין לי ניסיון עם זה, אבל בגדול אם אתה רוצה להיות זקוף יותר מאיזושהי סיבה אתה צריך להרגיל את עצמך להחזיק את הגוף אחרת
לדעתי עבודת כוח עם מוט (פרונט ובק סקוואט למשל) יכולה ללמד אותך טוב יותר מחגורה.
אפשר גם ללכת לפיזיותרפיסט שעוסק ביציבה.
כן שמתי לב שהיה שיפור כלשהו עם הבק סקוואט באימוני רגליים אבל אני חושב שזה חלף בקורונה .מלמד להחזיק את הגב באופן יעיל כדי לשאת משקל כבד. יהיה מאוד קשה לעשות סקוואט כבד עם גב עגול
דדליפט בדגש על טכניקה נכונהכן שמתי לב שהיה שיפור כלשהו עם הבק סקוואט באימוני רגליים אבל אני חושב שזה חלף בקורונה .
אין שיטה תמידית?
אתה רומז להתחיל לעבוד בעבודת כפיים?🤯דדליפט בדגש על טכניקה נכונה
הוא עובד על כל כך הרבה שרירים ביחד שהוא מלמד את הגוף איך לעבוד מחדש ובכך משפר פוסטורה
אין שיטה תמידית, הגב תחתון עובד 'טוב' מתי שהגוף בתנועה
בריאות = בולם רוגזו יפחית אוכלו יגביר תנועתו
מתי שאתה מסגל לעצמך אורך חיים יושבני אז מתחילים הבעיות בשל כך
שב על היוטוב תלמד מהסברים בסרטונים איך להפעיל את הגוף שם נכוןאתה רומז להתחיל לעבוד בעבודת כפיים?🤯
לגבי דדליפט זה תרגיל שאני פוחד לעשות מכיוון שאיפה שאני מתאמן אין באמת מי שיתקן לי את הטכניקה. לעומת סקוואט שאני יודע שאני עושה טוב
תעלה סרטונים שלך עושה דדליפט במשקל נמוך לכאן, וננסה לתת לך פידבק.אתה רומז להתחיל לעבוד בעבודת כפיים?🤯
לגבי דדליפט זה תרגיל שאני פוחד לעשות מכיוון שאיפה שאני מתאמן אין באמת מי שיתקן לי את הטכניקה. לעומת סקוואט שאני יודע שאני עושה טוב
יפהבריאות = בולם רוגזו יפחית אוכלו יגביר תנועתו
ניר, בגדול אתה צודק, אבל אתייחס לנקודה מסויימת שנפוצה אצל ליפטרים:השאלות שלך במקום אבל מיועדות למי שיכול לאבחן אותך ואת היציבה שלך
אם זה מפריע לך גש לפיזיותרפיסט בתחום היציבה.
אם לא ממש, תתרכז בתרגילי כוח ואתה תהיה בסדר