הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות סייקל

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
טוב אז עשיתי פעם אחת ראד 140 סולו והייתי ממש מבסוט
עכשיו אני מתכנן להריץ 10 שבועות של 200 טסט בשבוע עם ראד 40 מג ביום (שאותו אני אקח רק חודש.וישלי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה
אז ככה 200 זה מינון שהוא סבבה?
מה ההבדל בין לחלק את הזריקות ל100 פעמיים בשבוע או 200פעם אחת?
יש צורך בחוסמי אסטרוגן במינון הזה או רק במידה ונרגיש?
ועם הראד מתחילים ישר או שעדיף לחכות איתו?
ושאלה אחרונה.. אולי עדיף להתחיל ב100 בשבוע ואז בשבוע השלישי לעלות ל200 או להתחיל 200 על הכל?

מינון נמוך מאד אפילו למתחיל לדעתי במיוחד לתקופה קצרה כזאת של 10 שבועות ממליץ להעלות מינון לכיוון ה500 ולהאריך לפחות 12 שבועות
בנוגע לrad ..לא מתעסק בדברים האלו

200 בשבוע זה מינון trt, מה אתה מנסה להשיג בזה?
מינון נמוך מאד אפילו למתחיל לדעתי במיוחד לתקופה קצרה כזאת של 10 שבועות ממליץ להעלות מינון לכיוון ה500 ולהאריך לפחות 12 שבועות
בנוגע לrad ..לא מתעסק בדברים האלו
שימוש במינונים גדולים של SARMs, ממולץ לעבור למינון לפחות של TRT על מנת להימנע מתפועת לוואי של דעיכה של הטסט' (במינון שהוא רשם, זה יותר קרוב כבר להשבתה). דווקא הוא יוכל לקבל אחלה תוצאות.

אשמח לעקוב.

שימוש במינונים גדולים של SARMs, ממולץ לעבור למינון לפחות של TRT על מנת להימנע מתפועת לוואי של דעיכה של הטסט' (במינון שהוא רשם, זה יותר קרוב כבר להשבתה). דווקא הוא יוכל לקבל אחלה תוצאות.
לא מומלץ ואין שום טעם להזריק בשביל כולה 100-200 מג טסט שבועי. זה מטופש לחלוטין וחסר תועלת.
אתה יכול לנסות לשכנע אותי מה חיובי בלעצור את פעילות הgnrh וhpta בשביל מינון מעט יותר גבוה ממה שיש לו כרגע בגוף אבל לא חושב שתצליח.
אם כבר נכנסת מחט לגוף,תתחיל ב400-500

אני גם התלבטתי בהתחלה אם לעשות 300 מ״ג טסט שבועי ובסוף כמו שאמרנו אתה תשבית את הציר לחלוטין, גם אם תעשה 200 מ״ג.
גם מבחינת תופעות לוואי, זה לא שעל 200 מ״ג אתה פיקס וב400-500 יש אינסוף תופעות לוואי. כמו שכתבתי אתה ככה או ככה תושבת אז לדעתי לך על 400 מ״ג כה תוכל להשיג יותר תוצאות.

לא מומלץ ואין שום טעם להזריק בשביל כולה 100-200 מג טסט שבועי. זה מטופש לחלוטין וחסר תועלת.
אתה יכול לנסות לשכנע אותי מה חיובי בלעצור את פעילות הgnrh וhpta בשביל מינון מעט יותר גבוה ממה שיש לו כרגע בגוף אבל לא חושב שתצליח.
אם כבר נכנסת מחט לגוף,תתחיל ב400-500
עכשיו שהתגלה עולם חדש (יחסית) של PEDs, ה-SARMs, יש הרבה ניסוי ותהייה בנוגע אליהם. מה שיפה בהם זה כל ההימנעות מרוב תופעות הלוואי ההורמונליות שסטרואידים מספקים לך, מנשירת שיער, אקנה ועד השבתת ציר ה-hpta (תלוי מינון).

חוץ מזה שאתה מתעלם לחולטין מה-SARM ומתייחס רק למינון של הטסט' כאילו ה-RAD זה אוויר, אומנם לא היה לי התנסות אישית, אבל מקריאה של אנשים שלקחו SARMs במינון TRT, קיבלו תוצאות מעולות.

אני יעיד על עצמי שאני שוקל לקחת מינון של 250~300 מ"ג טסט' יחד עם 10 (או 15) מ"ג של LGD, למה מינון לא גבוה יותר של טסט'? לא בא לי להתקרח ויש לי נטייה גם לאקנה. מה שכן, כרגע זה לא על הפרק ועוד יש קריאה לעשות.
אני גם התלבטתי בהתחלה אם לעשות 300 מ״ג טסט שבועי ובסוף כמו שאמרנו אתה תשבית את הציר לחלוטין, גם אם תעשה 200 מ״ג.
גם מבחינת תופעות לוואי, זה לא שעל 200 מ״ג אתה פיקס וב400-500 יש אינסוף תופעות לוואי
יהיה לך הרבה יותר תופעות לוואי בין מינון של TRT למינון כפול. מבחינת השבתה אולי פחות, אבל מבחינה של לחץ דם, כולסטרול, האצה של ההקרחה (במידה ויש לך נטייה), אקנה, נטייה לגינו (יותר טסט', יותר המרה לאסטרוגן באמצעות הנזים הארומטאז) ועוד.

מבחינת השבתה אולי פחות, אבל מבחינה של לחץ דם, כולסטרול,
יש לך משהו שמגבה את זה?
למיטב ידיעתי המדע והמחקרים נכון להיום אומרים שמינון של 300 מג בשבוע מעניק אורח חיים בריא יותר מכל הבחינות(פיזיולוגיות,ביולוגיות,פסיכולוגיות).
אז אם יש לך משהו שמתנגד לזה תעלה את זה לכאן

יש לך משהו שמגבה את זה?
למיטב ידיעתי המדע והמחקרים נכון להיום אומרים שמינון של 300 מג בשבוע מעניק אורח חיים בריא יותר מכל הבחינות(פיזיולוגיות,ביולוגיות,פסיכולוגיות).
אז אם יש לך משהו שמתנגד לזה תעלה את זה לכאן
התכוונתי למינונים של 400, 500 מ"ג ומעלה, אם זה לא היה ברור.

עכשיו שהתגלה עולם חדש (יחסית) של PEDs, ה-SARMs, יש הרבה ניסוי ותהייה בנוגע אליהם. מה שיפה בהם זה כל ההימנעות מרוב תופעות הלוואי ההורמונליות שסטרואידים מספקים לך, מנשירת שיער, אקנה ועד השבתת ציר ה-hpta (תלוי מינון).

חוץ מזה שאתה מתעלם לחולטין מה-SARM ומתייחס רק למינון של הטסט' כאילו ה-RAD זה אוויר, אומנם לא היה לי התנסות אישית, אבל מקריאה של אנשים שלקחו SARMs במינון TRT, קיבלו תוצאות מעולות.

אני יעיד על עצמי שאני שוקל לקחת מינון של 250~300 מ"ג טסט' יחד עם 10 (או 15) מ"ג של LGD, למה מינון לא גבוה יותר של טסט'? לא בא לי להתקרח ויש לי נטייה גם לאקנה. מה שכן, כרגע זה לא על הפרק ועוד יש קריאה לעשות.
יהיה לך הרבה יותר תופעות לוואי בין מינון של TRT למינון כפול. מבחינת השבתה אולי פחות, אבל מבחינה של לחץ דם, כולסטרול, האצה של ההקרחה (במידה ויש לך נטייה), אקנה, נטייה לגינו (יותר טסט', יותר המרה לאסטרוגן באמצעות הנזים הארומטאז) ועוד.

יתכן שב 400 מ״ג יהיו יותר תופעות לוואי ויתכן שלא. לגביי הקרחה - אם יש לו נטיה להקרחה גם ב 200 מ״ג תהיה לו האצה ככה שזה לא באמת משנה, כנ״ל אקנה. אם יתפרץ לו גינו ב400 מג כנראה שהוא מאוד רגיש לאסטרוגן וזה יכול לקרות לו גם במינון נמוך יותר.
התכוונתי למינונים של 500 מ"ג ומעלה, אם זה לא היה ברור.

כתבתי במפורש שאם אני במקומו הייתי הולך על 400

שלא. לגביי הקרחה - אם יש לו נטיה להקרחה גם ב 200 מ״ג
מי שיש לו נטייה יקריח גם בלי הטסט.
ובכל אופן,זאת צריכה להיות אלופסיה מואצת שגנטית מושפעת במיוחד מdht.(אלה שבגיל 20 כבר קירחים,מכירים אותם?)
ממש לא משהו לחשוש ממנו לאדם הממוצע.
התכוונתי למינונים של 400, 500 מ"ג ומעלה, אם זה לא היה ברור.
אם כיום ידוע לנו שאין שום סכנה במינון של 300 מג לחצי שנה רצוף.(חוץ מעלייה קלה בrbc שנפתרת בפשטות בתרומת דם/הקזה)
ראה להלן :
Except for mild truncal acne, weight gain, and increases in hematocrit, we detected no significant adverse health effects of chronic high dosage T administration.

אז מבחינתך ב400 כבר נהיה סכנה?
אגב,אלו שהזריקו 300,הגיעו סך הכל לפי 1.5-3 יותר טסט מאדם ממוצע. אז לכמה אתה חושב ש100-200 יביא בן אדם?

מסכים לגביי ההקרחה, ובכל זאת שימוש בטסט׳ חיצוני גם במינון של 200 מ״ג יכול להאיץ את ההקרחה במידה ועדין לו נתנה את אותותיה. בכל מקרה אני נוטה להסכים איתך באופן כללי

יתכן שב 400 מ״ג יהיו יותר תופעות לוואי ויתכן שלא. לגביי הקרחה - אם יש לו נטיה להקרחה גם ב 200 מ״ג תהיה לו האצה ככה שזה לא באמת משנה, כנ״ל אקנה. אם יתפרץ לו גינו ב400 מג כנראה שהוא מאוד רגיש לאסטרוגן וזה יכול לקרות לו גם במינון נמוך יותר.

כתבתי במפורש שאם אני במקומו הייתי הולך על 400
אז בעצם מה שאתה אומר שכרגע אני גבר עם טסט' תקין, אם אקפוץ על מינון של TRT, אז אאיץ את ההקרחה שלי כאשר פלוס מינוס יהיה לי את אותו הטסט' בדם?

נ.ב.
תיקנתי גם ל400.

אז מבחינתך ב400 כבר נהיה סכנה?
איפה רשמתי שיש סכנה? אשמח שתצטט אותי. הבעיה היחידה שלי הייתה כשדן רשם שאין הבדל בין התופעות לוואי של 400 500 למינון TRT.

• פותח/ת השרשור
בגדול אמרתי לכם עם rad140 ישלי ניסיון
קטן שניסיתי אז ראיתי תוצאות שאנשים שהזריקו לידי טסט טרן ןבולדנון לא ראו
ולקחתי אותו סולו הגוף שלי מגיב לזה בצורה טובה והרעיון כאן הוא שאני לא רוצה להתפוצץ בגודל ונוזלים לא מתכנן לעלות על במות
אבל אתם מתעלמים מהשאלות האחרות מה ההבדל בין זריקה לשתיי זריקות?
ואני הבנתי שבמינון trt יש מצבי באמת שלא צריך חוסמי אסטרוגן
פשוט זה שאני עושה איתו שנה שעברה עשה על 100 שבועי וגם מזה ראה תוצאות
חומר טוב הכל ורטקס מקורי

ואני הבנתי שבמינון trt יש מצבי באמת שלא צריך חוסמי אסטרוגן
פשוט זה שאני עושה איתו שנה שעברה עשה על 100 שבועי וגם מזה ראה תוצאות
,מינון trt נועד להחליף את מה שהגוף מייצר. זה טיפשי עבורך כרגע
ולא אחי,הוא לא הרוויח כלום מ100 בשבוע. זה פחות ממה שהאשכים שלו מייצרים. או שזה היה פסיכולוגי או שהוא לא סיפר לך כמה דברים

• פותח/ת השרשור
,מינון trt נועד להחליף את מה שהגוף מייצר. זה טיפשי עבורך כרגע
ולא אחי,הוא לא הרוויח כלום מ100 בשבוע. זה פחות ממה שהאשכים שלו מייצרים. או שזה היה פסיכולוגי או שהוא לא סיפר לך כמה דברים
לא טסט לבד
100 טסט שבועי וטרן ובולדנון
עכשיו זה עשה לא עבודה טובה כנראה באמת מהטרו והבולדנון פחות מ100 שבועי
אבל עדיין הם סנרגיסטים לטסט ועובדים יותר טוב איתו ויש תוצאות
עכשיו במחקרים מראים שrad אם נפלת על חומר טוב עובד קצת יותר עדין מטרן
השאלה באמת אם נגיד אני יעלה ל500 שבועי
אני יראה משהו הרבה יותר משמעותי? שווה עלות מול תועלת? גם מבחינת תופעות לוואי וגם מבחינת מכפיל את המחיר של הסייקל

עכשיו במחקרים מראים שrad אם נפלת על חומר טוב עובד קצת יותר עדין מטרן
תשלח לפה מחקר כזה
אבל עדיין הם סנרגיסטים לטסט ועובדים יותר טוב איתו ויש תוצאות
אין להם שום סינרגיה עם טסט,ולהפך הם "רבים" על אותם רצפטורים אנדרוגנים. הם מתחרים אחד בשני
השאלה באמת אם נגיד אני יעלה ל500 שבועי
אני יראה משהו הרבה יותר משמעותי? שווה עלות מול תועלת? גם מבחינת תופעות לוואי וגם מבחינת מכפיל את המחיר של הסייקל
מכל הודעה שאתה כותב אני יותר ויותר מתרשם שאין לך שמץ של מושג מה אתה עושה ומה אתה מכניס לגוף,התחום זה לא בשבילך עד שתתחיל לחקור כמו שצריך במקום לזרוק הערות חסרות ביסוס.

מה ההבדל בין לחלק את הזריקות ל100 פעמיים בשבוע או 200פעם אחת
רמות יותר יציבות של טסט בדם כשאתה מחלק לפעמיים בשבוע .

מעניין התוצאות שהשגת בRad140 סולו
אם יש תמונות לפני ואחריי (אם אתה מתבייש תחתוך את הראש מהתמונה)
נתונים של לפני ואחריי .. נשמע מזה הצלחה אצלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית