הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון Rad 140-SOLO

idoron1221

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
2
15
2
שלום חברים,
אני רוצה להתחיל סייקל של ראד 140 ללא חומר בסיס (טסט)
עד כמה זה נורא? והאם PCT יכול להחזיר את הטסט חזרה למצב רגיל ?

אתה משבית ציר
לא יהיה ייצור טסט
הווי אומר שלא יהיה המרה לאסטרוגן כתואצה מטסט פנימי או חיצוני, ככל הידוע לנו אין המרה לאסטרוגן מrad140 שזה לכאורה דבר טוב אבל בהקשר הזה
בלי אסטרוגן אתה תגדל הרבה פחות

לכן עושים טסט בייס, בלי טסט בייס, אתה עדיין תגדל אבל תסבול מבעיות בליבידו וגם תגדל הרבה פחות מאשר הכסף שתבזבז על ה rad140, אז אם אתה לא מתכנן לקחת גלולות נגד הריון או משהו כזה או אחר שייתן אסטרוגן במקביל לכך דוגמת הזרקת טסטסטרון כבסיס, הייתי ממליץ לך לוותר על הרעיון של rad140 סולו שלא לדבר על בעיות בעצמות ועוד כתוצאה ממחסור באסטרוגן

ואם לא הבנת מה אמרתי אז בכלל תרד מהרעיון לפני שתחקור קצת לאן אתה נכנס

המשך שבוע טוב

יש כאן אווירה של פה לאוזן מחדרי הלבשה במכוני כושר בזמן האחרון.
אם רשמת ראד סולו אתה כנראה לא מבין איך העניין עובד תחזור לספרים ולמאמרים, מצידי תקרא שנתיים עד שתדע.
לדעת שבסולו של ראד משביתים ציר לא צריך להיות חוקר גדול ואם את זה אתה לא יודע אז אתה בבעיה חבר.
לנושא רק חומר בסיס סולו בסייקל ראשון ואחרי שאתה יודע הכל מא ועד Z .
תתחילו לקחת אחריות על הדברים שאתם מכניסים לגוף .

ראד סולו עובד מצוין אם החומר טוב
השבתה של ציר או כל תופעת לוואי אחרת היא אינדיבידואלית
וגם טסט לבד כחומר בסיס משבית ציר אז זה לא משנה
ראד סולו משבית ציר. נקודה. במיוחד אם החומר טוב
ומי שאומר לך אחרת מזבל לך את השכל.

לכן אם אתה במילא משבית ציר, תעשה את זה עם טסט בייס במקום לחשוב שאתה ממציא את הגלגל מחדש ובסוף להידרס ממנו..

לכן אם אתה במילא משבית ציר, תעשה את זה עם טסט בייס במקום לחשוב שאתה ממציא את הגלגל מחדש ובסוף להידרס ממנו..

צודק אז אל תבואו לא בטענה "שזה משבית ציר קח חומר בסיס"
טסט משבית יותר חזק וגם יותר אנדרוגני

צודק אז אל תבואו לא בטענה "שזה משבית ציר קח חומר בסיס"
טסט משבית יותר חזק וגם יותר אנדרוגני
אני חושב שלקחת את מה שאמרתי והבנת אותם בצורה הפוכה לחלוטין מכוונתי אחי
אתה במילא משבית ציר, אז לפחות תוציא מזה את המיטב, זאת כוונתי, ונכון להגיד כי nor19 ונגזרותיו משביתים יותר חזקים, לא יודע בדיוק מה המדע אומר לגבי ההשבתה בין השניים, לעשות rad סולו עדיין יהיה טעות לעניות דעתי, רוצה לעשות טעויות? זאת לגמרי בחירה שלך.

לא התנסי עם ראד, אבל LGD מ"ג מול מ"ג של ראד יותר "משבית" ועדיין LGD לא משבית ציר. זה הכל תלוי מינון.

נ.ב. לא מתכוון להתנסות עם ראד גם בעתיד. שמעתי דברים לא ככ טובים על ראד ולא מהבחינה של הציר ההורמונלי.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי כי יש המון חילוקי דעות בין אנשים משבית את הציר או לא ואחרי pct הציר יחזור לעצמו (ישתקם) ?

עדיין לא הבנתי כי יש המון חילוקי דעות בין אנשים משבית את הציר או לא ואחרי pct הציר יחזור לעצמו (ישתקם) ?
מה המינון שאתה מתכוון לקחת ולכמה זמן?

וכנראה שPCT יחזיר לך את התפקוד, אבל זה לא תמיד הכרחי.

לא התנסי עם ראד, אבל LGD מ"ג מול מ"ג של ראד יותר "משבית" ועדיין LGD לא משבית ציר. זה הכל תלוי מינון.

נ.ב. לא מתכוון להתנסות עם ראד גם בעתיד. שמעתי דברים לא ככ טובים על ראד ולא מהבחינה של הציר ההורמונלי.
התנסיתי גם עם ראד וגם עם לגד
ובכל יום הייתי מעדיף לגד

• פותח/ת השרשור
20 מ״ג ל 12 שבועות !
אני כרגע בחיטוב כבר חודש וחצי שוקל 82 קילו על 15 אחוז שומן עובד עם מאמן צמוד
מבנה גוף גדול יחסית למשקל.

20 מ״ג ל 12 שבועות !
12 שבועות זה מלא זמן איתם, הם 'קצרים' ומשפיעים מהר
לא הייתי עושה במינון הזה סולו לכזה הרבה זמן, הגוף מקבל סינגל שיש טסט כבר אז הוא יפסיק לייצר מעצמו ו12 שבועות איתם זה הרבה זמן

20 מ״ג ל 12 שבועות !
זה גבולי מאוד גם מבחינת מינון וגם מבחינת כמות הזמן עם נטייה שתצטרך כן לעשות PCT. הייתי אומר שתשים nolva בצד ותראה איך אתה מרגיש בהתאם.

מציע לך לעשות קריאה נרחבת בהתאם לתרופה הנסיונית הזו ובנוסף תקרא על התנסות של אנשים בחו"ל.

אז מה אתה ממליץ אורך ומינון ?
לעצור ב8 שבועות איתם אם אתה רוצה ללכת על בטוח ומינון תתחיל ב10 ותעלה ל15 מתי שהרצפטורים מפסיקים 'לתהלהב' ותעצור ב15, עוד מינון לא תמיד אומר עוד גיינס, הרבה פעמים זה פשוט אומר עוד סיידס

על כל פנים, אם אתה נעול על ה12 שבועות, תריץ עם טסט בייס, גם תגדל יותר ותצדיק את הכסף, הרי במילא אתה תצטרך pct וגם לא תסבול מבעיות בליבידו במחצית השנייה של הסייקל שאתה מתכנן
10 גג 15 עד 8 שבועות ממה שקראתי בחו"ל.
תתחיל מ10 ותראה איך זה. כדאי לקרוא עוד.

ושוב אני ממליץ שיהיה לך גישה לnolva בצד.
איזה מגניב כתבת בול מה שכתבתי חחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית