הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ראשון שלי - טיפים למוטיבציה למי שמתחיל להתאמן

Vadim Baranov

משתמש מתחיל
3
2
נק' מוניטין:
2
3
2
שבוע טוב חברים, אני מנסה את עצמי קצת בתחום שחדש לי בתקווה שאנשים יתחברו ואוכל להשתפר.
בסרטון הראשון שלי אני מדבר קצת על מוטיבציה ומאיפה אפשר לקבל אותה, אני אשמח כמובן לחוות דעת , גם בונה, שאוכל להשתפר בעתיד .
מקווה שמישהו יהנה מזה ואף ישתמש באחד הטיפים

כל הכבוד על היוזמה. צריך יותר אנשים כמוך שפונים ישירות לישראלים בשפה שלהם ומעודדים ועוזרים להיכנס לכושר וספורט. נושא די מוזנח בחברה שלנו לדעתי.
איכות הסרטון אני חושב די טוב (אני לא מקצוען), הרקע שלך, והאור, ושאתה משנה מקומות תוך כדי זה מעניין ונראה פצצה. והאישיות שלך, שאתה מרגיש בנוח מול מצלמה, ונותן עיצות ברורות מאוד, זה דבר יפה מאוד.

כמה הארות, שאולי אוסיף, כי כמובן שברצוני רק לראות אנשים כמוך מצליחים ועוזרים לעוד אנשים.

אני מרגיש, בלי להעליב, שאתה קצת יבש. תקפוץ קצת, תתרגש. יש לך אשיות כזה קשוחה ומגניבה עם המשקפי שמש (כי תכלס יש לך שמש בעיניים). אבל תוסיף קצת רגש, יהיה הרבה יותר מעניין לשמוע אותך אם הטון שלך יעלה וירד תוך כדי. התוכן מצויין, והמיקום והכל טוב, גם האשיות שלך טוב. אבל תסלח לי, אני מרגיש שאני הולך להירדם מהטון דיבור.

אולי אתה יכול לדבר יותר מהר ושוטף, פחות קשוח. זה רק דעתי.

ד"א אני אישית חושב שמוטבציה חיובית יותר חזקה בשבילי מהשלילית. יותר מדרבן אותי לרצות להיות חזק מאשר להגיד אני לא רוצה להיות שמן.

מחכה לראות איזה תוכן תשתף.

כל הכבוד על היוזמה. צריך יותר אנשים כמוך שפונים ישירות לישראלים בשפה שלהם ומעודדים ועוזרים להיכנס לכושר וספורט. נושא די מוזנח בחברה שלנו לדעתי.
איכות הסרטון אני חושב די טוב (אני לא מקצוען), הרקע שלך, והאור, ושאתה משנה מקומות תוך כדי זה מעניין ונראה פצצה. והאישיות שלך, שאתה מרגיש בנוח מול מצלמה, ונותן עיצות ברורות מאוד, זה דבר יפה מאוד.

כמה הארות, שאולי אוסיף, כי כמובן שברצוני רק לראות אנשים כמוך מצליחים ועוזרים לעוד אנשים.

אני מרגיש, בלי להעליב, שאתה קצת יבש. תקפוץ קצת, תתרגש. יש לך אשיות כזה קשוחה ומגניבה עם המשקפי שמש (כי תכלס יש לך שמש בעיניים). אבל תוסיף קצת רגש, יהיה הרבה יותר מעניין לשמוע אותך אם הטון שלך יעלה וירד תוך כדי. התוכן מצויין, והמיקום והכל טוב, גם האשיות שלך טוב. אבל תסלח לי, אני מרגיש שאני הולך להירדם מהטון דיבור.

אולי אתה יכול לדבר יותר מהר ושוטף, פחות קשוח. זה רק דעתי.

ד"א אני אישית חושב שמוטבציה חיובית יותר חזקה בשבילי מהשלילית. יותר מדרבן אותי לרצות להיות חזק מאשר להגיד אני לא רוצה להיות שמן.

מחכה לראות איזה תוכן תשתף.
אני לא בטוח שאני לחלוטין מסכים איתך, אישית כשאני רואה אנשים קופצים ומתלהבים בסרטונים שלהם זה גורם לי לחשוב שיש להם יור קריזמה לתת לי מאשר מידע אמיתי, שהם רק רוצים להישמע בעלי ידע, אבל הם לא כאלה באמת

אני לא בטוח שאני לחלוטין מסכים איתך, אישית כשאני רואה אנשים קופצים ומתלהבים בסרטונים שלהם זה גורם לי לחשוב שיש להם יור קריזמה לתת לי מאשר מידע אמיתי, שהם רק רוצים להישמע בעלי ידע, אבל הם לא כאלה באמת
כל אחד והטעם שלו.
אז אהבת את הסרטון?

נראה מעולה.
הדיבור הרציני ושפת הגוף בהחלט נותנים הרגשה שאתה יודע על מה אתה מדבר והמידע מועיל ולעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית